YES!!!

Anatomihelvetet är avklarat :) sååå skönt. Nu kan man släppa det här å gå vidare :)


Hmm

Hon är redo och klar för dagis, men jag lyckas inte väcka henne...


Trött...

Var hemma vid 4 i natt eftersom att de var en sjuk kö ut från Oscar inatt när dom stängde... Sen kunde man ju inte somna direkt heller så vid 5 ungefär slog jag igen mina 2 blå. Å japp, nu 4 timmar senare väcker min underbara dotter mig. Så jag är fruktansvärt trött och har lite huvudvärk. Men det är ju självförvållat... Men hade jätteroligt igår.


:)

Underbara nya fina vänner :)


Lördag

Idag blir det utgång med Fanny, Louise och Malin. Kommer bli kul. Först ska vi äta middag här hemma hos mig å så går vi ut sen :)


Sjukling

Tig nyss tempen på tjejen som förövrigt har snor fastkletat i hela ansiktet och självklart har hon feber. Typiskt...


Längesen :)

Nu var det visst ett tag sen då... Ligger i sängen med lillloppan. Eftersom vi båda var ledig så tänkte jag att vi kunde ta oss en lång härlig sovmorgon... Men vad händer då? Hon vaknar före 7 :( typiskt. Men men så är det.
Igår kväll fick jag en härlig massage av Patric och jag kände mig nästan som en ny människa efteråt, men idag har jag ont igen... Nä nu ska jag mysa med min krassliga dotter som höll på att bli bättre men nu verkar det ha vänt... Kram på er


Förhoppningsvis är tentorna över

Började morgonen med lite plugg innan det var dags för att skriva den sista omtentan :) hoppas att vi klarade båda nu för isåna fall väntar en termin utan tentor. Termin 1 var stundvis ganska tuff. Har inte umgåtts med några vänner alls, bara min familj. Det har varit prioritering och ork som har spelat in. Men det positiva är ju dom fina vännerna jag även har fått. Vi är en mysig liten klick som "klickade" ganska direkt :)
Men förhoppningsvis kommer det finnas lite mer tid över den här terminen :)
Men det känns bra. Jag är tröttare än vanligt men jag är glad :) det känns bra men också tufft :) men det är väl utmaningar vi ska ha här i livet?


Nästan klart

Igår blev rummet nästan klart :) är lite kvar å göra, några finjusteringar å så lite hyllor :) men nöjd är jag, nu har jag mitt egna lilla krypin :)


Tillslut så...

Efter några timmar i sängen igår så kom motivationen igång. Vi har ett klädförråd i hallen som är proppat enda upp till taket, å då menar jag enda upp i taket. Eller vi hade, nu ser det ut som här nedanför, jag rensade ut den och kaos uppstod i lägenheten, var orolig för hur patric skulle ta det hela. For iväg till Ikea för att köpa ett nytt skrivbord och en hylla å patric slutade tidigare så han mötte upp. Så jag köpte inget skrivbord eller hyllor på Ikea för patric ville bygga in skrivbordet i rummet. Så vi åkte hem å han tog alla måtten. Sen ut på k-rauta, där köpte han saker till skrivbordet å hyllorna. Den köpte han heltäckningsmatta som jag ska ha på golvet, sen spacklade han igen några hål som blev när jag slet ut hyllor därifrån, så idag kan jag tapetsera där inne :) han är bra go ibland, jag hade varit nöjd med så lite men då vill han fixa till så det blir mysigt därinne :) längtar tills det är klart :) han köpte några lampor med så det sk komma nån kille och dra el dit också, fanns redan en taklampa men patric vill som sagt fixa ordentligt :)


Trött, men ledig dag

Hade större ambitioner igår om den här dagen men kan ju säga så mycket som att det sket sig. Idag är en Helt och fullständig ligga i sängen dag. Gör allt i sängen... Suck... De va ju inte de jag ville


Måndag

Idag har vi haft en härlig dag. Vi åkte in på stan och har strosat omkring där. Lyckades hitta en vinterhacka till mig själv som jag är nöjd över (inte priset kanske, fast den va ju nästan på halva priset) ville köpa en billigare men fulare men fick inte för Patric. Å så köpte vi ett par skor till Patric med så kalaset gick på 1500 kr när all rea var avdragen :)
Sen köpte vi 2 nya böcker till Tilde som hon ska få höra på vid nattningen :)
Sen fick hon nattkläder å strumpbyxor.
Har varit riktigt mysigt och det bästa av allt, Inge bråk har det varit :)


Älskar er :)

Älsklingen lagar middag och lilla älsklingen diskar efter pappa :) ibland är det härligt ;)


Sa jag att jag var trött igår morse?

Men jag lovar, den tröttheten var ingenting... Här harni en trött tjej som är så fruktansvärt redo för tentan i morgon :/


Latar i soffan

Men borde egentligen ha huvudet nertryckt i anatomi boken... Känner mig inte som en rolig tjej just nu. Mina samtalsämnen med Patric handlar mest om anatomi och fysiologi nu. Han tycker kanske inte att det är dödskul att veta vilket nettotrycket i njurarna är. Eller hur deras arbetssätt ser ut. Inte heller vad artärerna som förser hjärtat med blod heter. Inte heller vilka delar tunntarmen och matspjälkningskanalen har... Konstaterat att jag inte är en kul tjej. Men han är snäll Patric, han lyssnar ändå, precis som jag när jag försöker lyssna på honom när han tycker nått är intressant (å jag inte tycker det)
Men det är väl så det ska vara. Känns som om att jag har fått in en hel del men problemet är att jag har fått in på tok förlite... Men imorgon blir det maratonplugg med Louise och anna. Vi går hoppas det räcker fram hela vägen :)

Idag gick det förresten bra på skolan. Läraren lät väldigt positiv även fast vi hade missat vissa saker :)

Köpte grädde igår och det fick mig att tänka på syster med familj ;)


Sorry för torkan

Är inne i en period av examinationer och tentor :/ idag examination. Ett moment jag aldrig har gjort förut så jag är lite nervös nu. Det är lite svårt att lägga upp nått när man inte riktigt vet hur det ska läggas upp :)
Sjukt trött är jag iaf och det syns på bilden jag vet. Fick dra till med ett överdrivet smile så inte ögonen skulle falla ihop :)


Jag tror det har vänt :)

Efter flera veckor av trilskande med Tildes sömn så tror jag vi har fått till det :) (peppar peppar) i förrgår fick jag henne att sova vid halv 8 men hon var vaken till 9 igen. Men kl 10 sov hon sött och hon sovde hela natten i sin säng, igår sov hon redan kl 9 och hela natten i sin säng ;) hon har sovit med oss länge nu sen hon vart konstig med sömnen men nu så :) tydligen vanligt att dom blir såhär vid 2 årsåldern... Hoppas det är över nu iaf :)
Förövrigt ville hon va snäll och mata sina fiskar igår när vi inte såg, vilket resulterade i en halv burk med fiskmat hamnade i akvariet :/ suck. Var ju bara å plockaut allt, tom gruset. Var ju sådär halvkul på kvällskvisten


Tjejen hade så kul :)

Uppskattat att inviga snowracern :) hon skrattade så mycket men det var roligast att åka med pappa för han åkte snabbast :) mamma var en mes ;)


Ut

Understället är på. Väntar på att mannen i huset ska bli klar å så ska det sättas på vinterkläder också. Nu ska vi bege oss ut med loppan och låta henne inviga sin snowracer.


Jaha

Då var vi ensamma igen :/ känns tråkigt. Haft några kanondagar, lite korta å snabbt gick dom men det var väldigt mysigt :) uppdaterar mer sen


Dags att förbereda sig :)

Idag ska dagen spenderas på himlabadet med systrar och familj :)
Ser fram emot det, jag gillar ju att bada, men när vi är på himlabadet är det patric som får ta hand om Lilltjejen för hon blir så fruktansvärt vild. Hon hoppar från kanten å struntar i om någon står nere i vattnet och tar emot henne. Egentligen ska hon ha koppel när vi är där ;)
Hon var så söt igår kväll när vi skulle sova, jag hade precis letat fram hennes armpuffar och när hon såg dom förstod hon vad som var på gång. Fast det var lite svårt att förstå att det inte kommer hända direkt på kvällen. Så där gick hon och pratade om sitt bada så det slutade med att hon hade puffarna med sig i sängen och låg och försökte blåsa upp :) desto gladare lör hon bli idag när hon faktiskt får använda dom :)

Bilder på kortet jag å patric fick av familjen och sen jag Jimpa på nyår


2012

Vad ska man skriva?
Hade iaf ett fantastiskt nyår :) älskar min familj sååå mycket. Kan inte beskriva med ord. Älskade Anna kom på morgonen och hjälpte till med bordsdukningen och hon fixade så det blev snyggt här hemma. Sen kom resten av min underbara familj. Dom gav oss dessutom en jättefin förlovningspresent. Är så tråkigt att Jenny och Jimmy åker hem på fredag :( Men jag och Patric ska se om vi kanske åker till Skåne i slutet på månaden. Om jag har möjlighet och om ekonomin tillåter det. Får hoppas på det men vi får se :)
På ons blir det himlabadet med alla ungar iaf :)
Blåtiran gav mitt underbara barn mig igår när hon kom i världens fart och råkade skalla mig :)


RSS 2.0