Cake pops

Idag mitt i sjukdomen passade jag och Tilde på att baka litegranna :) 
Jag är väl inte nån höjdare i köket skulle jag nog vilja påstå ;) men idag var vi lite wild & crazy och provade på att göra cake pops. Skulle ha gjort 2 olika varianter men måste köpa pinnar... 

Den varianten vi gjorde blev ballerina kladdkaka med vit choklad på och guldströssel :)

Ni får ursäkta den icke så runda formen (men övning ger färdighet säger dom) :)


Kanske inte så vackra men riktigt mumsigt :)

Imorgon kanske vi provar på att göra ahlgrens bilar cake pops. Och ikväll satsar vi nog på att göra en sats knäck :)


Han sover (peppar peppar)

Dom 2 senaste nätterna har den söta lilla odågan sovit hela natten :) Håll tummarna för att det håller i sig :)





Sjukstuga...

Tilde började bli lite hängig i torsdags med en rosslig hosta så då fick hon stanna hemma och kurera sig. På fredagen var det dags för luciatåg på dagis <3 och efter det så begav vi oss hemåt igen. Helgen spenderades i Kramfors, hon var ändå hyffsat pigg men natten till söndag så kräktes hon av hostningarna :/ Natten till måndag vaknar hon och säger att hon har lite ont i örat, fick lägga sig på min arm så hon kom högre upp med huvudet. Hon somnar om och lite senare vaknar hon igen och säger att det är kladdigt i örat (suck). Så igår på em var vi hos doktorn för att starta en ny penicillin kur ( i början på nov åt hon senast, för precis samma sak, sprucken trumhinna).
Men hon ör ändå ga ska pigg och vid gott mod, men då blir jag sjuk istället. Frossa, huvudvärk, täppt i näsan... En helt vanlig fantastisk förkylning...






Mason 5 månader

Tror jag har sagt det förr men tiden rusar iväg :)
Han är oftast en ganska charmig och glad prick, men så fort han blir trött eller hungrig börjar gnället. 
Är vi hemma så sover han gärna lååånga stunder (sover gärna 4-5 timmar), men är vi på skolan så ör sovningen verkligen inte prio nr 1 för honom. Då sover vi kanske 2x30 min vilket INTE är optimalt :/ men han har fullt upp med alla i klassen (dör får han verkligen en himla massa uppmärksamhet.



På nätterna bökar han mindre nu (med det menar jag inte att han har slutat böka helt tyvärr) och det gör mig trött! Men Patric avlastar ibland nu när han absolut inte vill amma över huvudtaget.



Han har ofta händer och fötter i minnen och biter väldigt hårt! Han rullar över till mage så fort man lägger ner honom på golvet

Han försöker även ta sig framåt men det är bara armarna som fixar hur man ska göra, han har inte kört sig att trycka ifrån med benen än. Men han snurrar runt :) och kommer nån liten cm framåt :)

Han ör pågång med sittningen, den är väldigt ostabil men han kan, problemet är mest att han lutar sig framåt såklart. Han vill ju inte ens sitta ordentligt i en bumbo





En weekend i Stockholm

Förra helgen så åkte jag & Patric och min familj till Stockholm för en weekend. Jag och Patric började helgen med att gå på black sabbath och bo på hotell alldeles själva. Det var fantastisk att få ha en hel säng för oss själva haha. På morgonen när vi vaknade så gick vi ner till hotellets gym och tränade en stund. Efter träningen blev det en dusch och sen avnjöt vi en fantastiskt hotellfrukost. Så himla gott!
Efter frukosten så skildes vi åt och Patrc åkte för att umgås med min pappa och min morbror medan jag åkte in till stan och mötte upp mamma och mina systrar. Dagen började med shopping och sen gick vi till lägenheten som vi hade på Östermalm och gjorde oss iordning. Sen åkte vi till hanmarbysjöstad för att äta middag och efter det åkte vi till Globen för ladies night :)
Det var en riktig toppenhelg och jag hoppas det kommer fler såna framöver













Tilde 4 år :)

Idag fyller lill (stora) tjejen 4 år. Vädret är detsamma som den dagen hon föddes. Marken var bar men snöflingorna började ringla ner från himlen :)
I morse blev hon väckt på sängen med lite fika och ett tänt ljus och 2 paket. I morse fick hon en lavalampa
(bild lånad från clasohlsson)
 
och en månadssten som vi köpte på guldfynd (bilden är lånad därifrån), fast hennes sten har en annan färg :)
 
 
i eftermiddag väntar 4 presenter till
En efterlängtad furby (bild lånad från furbyguiden.se)
 
sen lite leksmink, ett nalle puh sällskapsspel och lyspinnar.
 
 
Tänk att det redan gått 4 år :)
 
Nyfödd
 
 
 
1 år
 
 
 
2 år
 
 
 
3 år
 
 
 
4 år
 
 
 
Älskar dig lilla trollunge <3
 

RSS 2.0