Nytt hem

Dåså! Kan ju börja säga att fet var ju inte en dag för tidigt som appen blev klar :)

Nu har vi flyttat så vi lever i ett kaos, gamla lägenheten är urstädad så Patric är iväg på besiktning nu... Hoppas det blir godkänt så vi kan släppa matfors sen... Nya hyresvärden skulle var med på besiktningen vilket jag inte kan förstå riktigt men men. Idag blir det upp packning, och Patric måste fixa internet då jag har hemtenta idag. Klockan 16.00 startar den och pågår tills i morgon kväll klockan 20. Kan ju lägga till att man inte behöver hålla på så länge men möjligheten finns :)


Fredag kväll :)

Patric var trött så han ligger redan och sover, lite tråkigt men då får jag möjlighet att sitta och plugga en stund innan det är dags att sova. Tilde var på förskolan på fm och det hade gått jättebra, så det kommer nog gå kanon det där. Hela helgen ska vi nu packa det sista samtidigt som jag måste plugga till mina 2 examinationer på måndag. Men på måndag är det dags :) Ska bli sååååå skönt att komma närmare skolan :)
Efter förskolan for vi iaf till Birsta för att handla lite åt Tilde, hon tappade sin mössa häromdagen så vi mötte upp Patric efter jobbet (Tilde sov visserligen men) Så pappan köpte henne 2 nya mössor från Intersport, sen gick vi på HM för att kolla på lite byxor åt tjejen så detta fick hon hem därifrån
Sen blev det Name it för en heldress (typ ziperall) Hon måste ju kunna matcha mammsen å pappsen. Å då blir man såhär lycklig när man får testa den hemma :) (å så 3 par tights köpte hon me)
Sen tog vi en fika och sen åkte vi hemåt :)
Sen har vi myst i soffan :)

Mina älsklingar tog sig ett bad efter shop...

img_9334 (MMS)

Mina älsklingar tog sig ett bad efter shopping rundan :)


Idag fick lillgrodan ta med sig farmorn på...

img_6251 (MMS)

Idag fick lillgrodan ta med sig farmorn på inskolningen eftersom att jag hade prov (godkänd) gick kanske inte kanonbra då man måste göra sig illa :( inskolningen gick Inge bra alls efter det. Men hon visar inga tecken på att ha ont. I morgon ser schemat ut som följande, inskolning, förhoppningsvis lite plugg och massa packande :)


Suck

Det är kört... Kommer aldrig klara av morgondagen :( Känns skit... Har verkligen inte pluggandet i mig, ingenting fastnar... Kul å få göra om det första man gör? Borde man tänka positivt???
Låt er inte luras av leendet. Det är fejk...

Barnet sover=plugga

img_8555 (MMS)

Barnet sover=plugga


2 tjejer som snart ska bege sig till försk...

img_7920 (MMS)

2 tjejer som snart ska bege sig till förskolan :)


Fullt upp hör hemma med inskolning på nya ...

img_9388 (MMS)

Fullt upp hör hemma med inskolning på nya förskolan, flytt och försök till läsande till examinationerna :/ Går sådär kan jag säga. Eller inskolningen går kanon och hon verkar trivas kanon :) packning går sådär (går bättre när inte patric e hemma) å läsandet ska vi nog inte ens nämna. Blir en ordentlig heldag till det idag...


Det gör inte så mycket att leva som vi gör...

img_1025 (MMS)

Det gör inte så mycket att leva som vi gör nu, visst det är ganska mycket kaos men mysigt också. Hade tyvärr svårt att somna igår så jag fick sätta på en film på datorn... Idag ska vi vara på sjukhuset för lite övningar :) Men nu först ska jag och lilltrollet åka på nya förskolan för inskolning :) Ska bli spännande


FREDAG kväll :)

Jag och lillgrodan har fredagsmys. Nyss käkat lite vindruvor på kvällskvisten :) Å nu slutar snart pappsen med :) Ska börja med våran middag nu också :) Grodan fick äta tidigare. Har packat halva dagen så nu lever vi compact living i vardagsrummet :) Våran säng och Tildes säng står i vardagsrummet tillsammans med soffa och sånt man brukar ha i vardagsrummet :) Ska bli spännande å se hur det kommer att gå :) Och framförallt Patrics min när han kommer hem ikväll. Han tycker nog att de är lite tidigt att flytta ner redan nu men jag tycker att det är bättre att bli klar med all packning så man inte sitter med allt dom sista dagarna :) Ett rum är elt urstädat och klart så där är dörren stängd nu :) Avverka lite i taget :) Nej nu är det dags att börja med middagen :)
Emilie, hoppas ni får en kanon resa. Ellen kommer älska det :)

Idag gjorde Grodan sin sista dag på Dungen...

img_9093 (MMS)

Idag gjorde Grodan sin sista dag på Dungen... Lite smått sorgligt faktiskt. Hoppas nästa förskola är lika bra nu. Inskolning till veckan! Varit full rulle hela dagen typ :) var iväg och köpte höst mössa och vantar till grodan :) Börjar bli så kallt nu så det är dags. Borde försöka sova nu...


Tisdag :)

Känns som om jag har gjort ganska mycket nu här hemma även fast det skulle ha behövts gjort mer och nu sitter man här framför datorn och latar sig igen :/ Typiskt :) Varför blir det alltid så?  Ska snart åka och hämta min lilla loppunge :) Sen åker vi på affären och köper nån middag tror jag :) För jag har inte plockat fram nått...
Älskade älskade unge (gillar som sagt att leka framför datorn)

EMILIE

Jag undrar om det här är nått som Ellen skulle vilja ha? Dålig bild men, dom är i strl 80 (sen hälsar syster att Mellan inte ska växa nått så hon kan ha Stinkydressen tills hon e 21 ;) )
Skriver här eftersom att du inte har en ordentlig telefon

Hej :)

Idag var det en lång dag på skolan. Vi har så dålig luft i salen som vi jämt är i, så i slutet var dom flesta ganska tung i huvudet. Kändes sådär. Men i morgon har vi bara halvdag :) Sen långdag på onsdag igen :) Sen ledig (=läsning och packning) Nej men det blir skönt med 4 lediga dagar :) Men jag gnäller inte för det är ju roligt att lära :) Åså är vi ett gäng tjejer som kommer så fruktansvärt bra överens. Den ena virrigare än den andra :) Men det är väl så det ska vara? Sen hade vi ju tur att komma i samma grupper sen när det är tentor och uppe på KTC... Härligt det :)
Snart dags att lägga lopplisan :) Å sen vänta på den stora älsklingen som slutar klockan 20.
Snart flyttar vi :)

dålig bloggning

Var ett tag sen nu, men nu har det ju varit helg :) Igår åkte vi till systeryster och var på Jullans kalas (discotema) Tilde tyckte det var jätteroligt :) Sen hängde vi där under hela dagen idag. Syster lärde mig att "scrapbooka" så jag har gjort mitt alldeles första grattis kort :) Anna trodde inte jag tyckte det var kul men de tyckte jag :)
I morgon är det dags för skola igen å vi har lååång dag fram till klockan 16...
Men den här veckan är det bara schemalagt mån-ons... Sen blir det packning för hela slanten (eftersom att i helgen blev det inte nånting packat :/ )
Nej nu ska jag och älsklingen kolla på Eureka :)
Kan uppdatera bättre i morgon :)

Oj då...

La Tilde för att sova vid 13 så då passade jag själv på att se en film i lugn och ro :) Hon brukar alltid vakna strax innan eller ganska precis då filmen slutar. Men inte idag... Så när filmen var klar satt jag och väntade och väntade och väntade. Fick gå ut och kolla så hon levde men jo då, de va lugna muggar inne i vagnen :) Så jag väntade och väntade. Patric ringde strax efter 16 och berättade att han hade köpt ett golv till våran lägenhet. Så berättade att Tilde hade sovit sen 13. Så han tyckte att jag kanske borde väcka barnet. Så sagt och gjort 16.20 fick barnet kliva upp :) Så det blir nog en sen kväll ikväll :/ Å tidig morgon, för i morgon blir det dagis igen :)

Älskade Emilie :)

Emilie har varit å pillat i min blogg igen och det här resultatet vart ännu bättre, även fast den förra va kanon bra med :)
Jag å grodan har packat lite på fm nu, nu sitter hon och kollar på Nasses STORA film ;) Själv sitter jag med böckerna och funderar på vad det är egentligen jag ska kunna sen när det är dags för examination... Det är ju inte lite sidor man ska läsa och just nu känns det som om allt jag läser åker direkt ut... Typiskt... Men de löser sig väl. Kommer nog kännas bättre när man har gjort den första så man vet på ett ungefär hur det fungerar :)
Nej, passa på att läsa lite till medans hon kikar på film :)
Ni får ursäkta dubbelhakan...

Jag: Tilde kan du säga älska? Tilde spotta...

img_4178 (MMS)

Jag: Tilde kan du säga älska? Tilde spottar ut tutten och pussar mig på munnen till svars ;) Kan man älska nån mer?


Hello :))

Hur har ni det? Här är det bra iaf :) Värsta tröttheten efter skoldagarna börjar gå över och man börjar bli lite mer av sig själv. Men det är lite jobbigt att sitta på föreläsningar hela dagarna. Det kryper i rumpan när dagen närmar sig sitt slut :)
Men i morgon är jag ledig, så jag tror att jag ska försöka packa lite :) På fredag blir det långdag fram till klockan 5...
Tilde börjar bli bättre men hon är också ledig i morgon. Så vi får ha mamma, dotter dag :)
Dags att börja med middagen kanske :)

Tilde bakar äppelpaj :)

img_0791 (MMS)

Tilde bakar äppelpaj :)


Försöker packa...

Men vart är lusten och orken? Går inge bra kan jag ju säga... Började dagen med att åka till skolan för en föreläsning som inte blev av... Lite drygt men så är det, så nu har dom iaf satt den på fredag em och jag vet inte riktigt hur det ska gå då... Får väl sitta med så länge de går men barnet måste ju hem från förskolan med. Sen i helgen så fyller ju Jullan Bullan år så måste åka och shoppa nån present åt henne med :) Vet inte vad jag ska hitta på bara. Men det löser sig nog :)
Ne måste säga åt den andra hälften å sätta igång igen så ja me kommer upp ur soffan

Dags för skola igen :)

img_6229 (MMS)

Dags för skola igen :)


Härligt men sorgligt...

Igår när jag kom hem från skolan hade det kommit ett brev med posten från Sundsvalls kommun. Tilde har fått en plats på en ny förskola nu. Det blev inte Korstas men det visste jag ju redan eftersom att hon sa att det var i princip omöjligt. Men den 19 börjar tjejen på Lärarens förskola. Så hon går bara 2 veckor till på Bällsta förskola. Och den förskolan är verkligen kanon. Jag märker att Tilde trivs där, och hon verkar trivas med dom andra dagisbarnen. Fast hon kommer ju få nya kompisar :) Det är tur att hon är ung lill bönan :) Så nu väntar vi bara på att få ett datum när vi kan flytta in. MItten på september skulle verkligen funka kanon. Så vi håller tummarna fördet :)

Det är tomt i grodans säng. Är alldeles en...

img_0652 (MMS)

Det är tomt i grodans säng. Är alldeles ensam hemma så det är väldigt tyst här... Känns konstigt.


Fredag kväll :)

Idag har det hunnits med mycket :) Började dagen med skola fram till 12, sen hämtade jag svärmor och så åkte vi hem till oss för att börja flyttpacka :) Så nu är det några lador som är nerpackade så nu är det bara resten kvar. Sen kom svärfar hit och så åt vi middag tillsammans :) När Patric kom hem så tog dom lillskruttan med sig hem till dom. Så vi är ensamma ikväll. Så det blir film och grönsaker och dip. Gissa vem som kommer somna i soffan?! Har somnat varje dag före 22 sen skolan började. Även fast det vi har börjat med inte har varit krävande så är det ju nytt att plugga igen. Man använder liksom huvudet ;)
Imorgon ska jag gå igenom materialet till föreläsningarna i veckan så jag har ett humm, och så kommer jag antagligen fortsätta att packa litegranna :) Nej nu ska jag göra iordning för kvällsmys med älsklingen :) Puss å kram

Nyss hemkommen från stan. Dagen började me...

img_7806 (MMS)

Nyss hemkommen från stan. Dagen började med skola såklart och sen tog jag och Emilie en fika :) Alltid lika kul :) vet inte om Emilie tyckte de då jag bara gick p gäspade men ;)


RSS 2.0