Full rulle :)

I morgon är det nyårsafton och vi kommer ha den hemma hos oss, så idag ska det städas och fixas och i morgon ska det lagas middag till 10 vuxna och 4 barn. Ska bli så kul men känner mig lite stressad :) köpt dekoration till bordet och så. Både jag och patric har köpt kläder att ha på oss. Patric blev jättefin i sina kläder ochden här ska jag ha på mig ( sitter som ett korvskinn :) men då trycker den ju in formerna lite med)


Nu har den kommit

Den riktiga ringen :) var dock lite konstigt för patric hade beställt en lite smalare ring till mig, men dom hade tydligen tyckt att det var roligt att bjuda på lite extra guld så nu har jag en lika bred ring som honom. Ni får ursäkta mina korvfingrar ;)


Förlovad :)

På julafton överraskade älsklingen mig med en ring :) som jag har längtat efter den ;)
Det var en bra och lugn jul i år. Av patrics föräldrar fick vi en resa till London så dit ska vi bege oss i maj ev. Inte spikat när det blir av än:) Både jag och Patric har velat åka dit så det aka bli riktigt spännande faktiskt :)
Sen handlar ju inte julen om oss vuxna utan om våra kära små :) och våran lilla tjej verkar ha blivit riktigt nöjd faktiskt. Ni får ursäkta om det är stavfel men jag har knäckt skärmen på min telefon så den är gigantisk stor spricka i den, så det kan vara lite svårt att se ibland :)
I natt så jobbar jag iaf, har varit lite nervös innan då det var så längesen. Men det känns så bra. Härliga jobb :) underbara människa :)

Här kommer en bild på min tillfälliga ring, det är bara en låtsas ring han köpt för att ge mig då dom riktiga (vanlig slöt guldring kommer i slutet av veckan)

Å bild på sötingarna :)


Några bilder


Ja då är dagen snart här

Började aldrig stressa upp mig å jag tror Patric är impad ;) haha I morse åkte jag till tågstationen och sa hej till min syster och hennes familj innan dom fortsatte färden till Kramfors och mamma å pappa. Det var första gången som jag träffa Colin å han var såå liten, även fast han är stor nu, men för mig var han liten. Å stor Wildis, inge blyghet där inte. Hon vinkade så glatt och ville att jag skulle plocka upp henne så självklart fixade jag det. Så vi gick runt därinne och hon fick sitta på draken å så :) Super mysigt. Sen åkte jag hem igen och väckte upp mina 2 älsklingar här hemma. För det var dags att avsluta julshoppingen, men innan körde vi frukost på ikea :) Shoppingen gick smidigt men innan vi kommit innanför dörrarna här hemma så hade jag en hejdundrande huvudvärk... Beställde mat från sushihouse som jag fick åka å hömta då dom inte var uppkopplad till pizza.nu... typiskt ;) Käkade och sen var det dags för julstöket... Slå in alla dessa julklappar, städa lite, montera granen (japp vi firar inte hemma i år så den blev av plast) och sen slutligen klä den. Och nu lligger jag halvt utslagen i soffan och är smått deprimerad över att jag faktiskt inte har hunnit färga håret än, men får väl försöka hinna med det i morgon bitti istället... Ska bli spännande att se om Patric blir nöjd över sina julklappar. Han har varit snäll i år så han kommer får biljetter till Black Sabbaths koncert i Malmö, ett presentkort på mediamarkt för 1000 kr (hatar att ge presentkort men han ville ha ett par hörlurar till sitt ps3 men dom var slutsålda nu innan jul så då får han presentkort så kan han köpa dom när dom kommer in) å så får han ett usb minne av lillgrodan som hamnar i julstrumpan. Inge många julklappar ... Tro vad jag kommer få då? Har jag varit snäll? Han har nog haft svårt då jag inte har önskat mig nått Nej hörrni :) Nu e de snart natten då... God jul på er :)

Slut tjej...

Är helt slut efter några intensiva veckor. Men inte har man tid att vila. Nu när all skolstress är borta så börjar julstressen att smyga sig på litegranna. Kom hem ifrån skolan idag med härlig dunkande huvudvärk. Fick den bara för att jag spänt mig på skolan då det var dags för muntlig redovisning, å när den var avklarad så slutade jag såklart spänna mig och då kom värken. Njöt av att komma hem och tog mig ett avslappnade bad, och insåg att det är 2 dagar kvar till jul. Så det var bara att påbörja julstädningen. Men dammsuga å skura får bli i morgon. Vi tänkte ställa klockan i morgon å bege oss iväg till birsta när dom öppnar för att fixa lite mera julklappar, köpa gran å sådär. Tänkte väl kanske köpa nått mer år Patric med eftersom att han är så go och förtjänar det... (vissa dagar iaf ;) )
Barnet har sån hosta så hon är fortfarande vaken, hoppas inte morgondagen blir så för då kommer ju granen aldrig att bli pyntad :)


Såå trött

Jag och Patric började se en film nu ikväll men det slutar på samma sätt jämt. Antingen redan i början som idag eller lite senare, oftast när den närmar sig sitt slut så somnar jag. Det slår typ aldrig fel. Ikväll somnade iaf älsklingen i bra tid. Klockan 20.00 låg hon sött och sovde, och det var guld värt för de va ju ett tag sen sist. Den här tjejen håller sig ju gärna vaken till 23.30 typ.

Fick en härlig julklapp iaf från skolan idag. 2 uthämtade tentor som båda 2 var godkända och det är det enda som spelar någon roll :) i morgon ska jag se om jag kan hämta ut/ få veta läkemedelsberäkningen fast den vet jag redan att jag inte har klarat. Men det känns ändå ok. 2 omtentor istället för 4 känns riktigt ok :)


Söndag eftermiddag

Är ganska trött idag då jag var vaken till efter 3 och vaknade runt halv 10. Lillloppan är sjuk stackarn. Rosslig å torr hosta nattetid då hon får jobbigt å andas å blir lite panikslagen. Nu ligger hon å kollar på puh å jag å älsklingen ska se film... Pluggat har jag gjort idag också, påbörjat rapporten som ska vara inlämnad i januari och kollat litegranna på examinationsuppgiften som är till på torsdag... Känns skönt att ha startat iaf. Ne blir nog börja med maten nu istället ser jag, klockan var visst ganska mycket


Tjejen var pigg i morse men just nu ser hon inte ut sådär :/


Hej å hå

Är lika trött som vanligt... Verkligen ingen ork, får hoppas det går över snart. Ikväll ska vi ut å äta med Patrics familj iaf för hans mamma fyllde år igår. Är några timmar kvar men funderar på om jag ska ta ett bad innan kanske, eller gå och sola... Får se vad jag bestämmer mig för :)


Lördag morgon

Jaha, och vad gör man vaken nu? Tilde fick nån hostattack nyss så jag tog henne i famnen så att hon slappnade av och så fick hon somna i mina armar. Sjukt mysigt men tyvärr så sätter det sina spår... Nu kan jag inte somna om ju :/ Det är så typiskt, det blir alltid såhär. Jag är en sån där människa som inte ens kan kissa på natten, då kan jag inte somna om


Jag är ju förövrigt ganska mörkrädd och tycker det är läskigt när det låter runt om mig om jag är själv eller vaken själv, så jag upplevde nyss en ganska läskig grej. Ligger här i sängen och skriver mitt blogginlägg när patric bara helt plötsligt ger ifrån sig världens läskigaste ljud, mitt i natten, sen säger han nått men jag hörde inte vad. Höll på få hjärtsnörp (gillar du det ordet me Fanny?) frågar han iaf vad han sysslar med så han vaknar och frågar vadå? Så jag härmar hans läte och då skratta han lite å sa att i drömmen skulle han skrämma någon och det var det lätet han använde. Så skrattade han lite tull och vart nöjd över att han lyckades skrämma nån ;)


9 dagar kvar

9 dagar och jag känner varken stress eller hets. När jag nämnde det för Patric så sa han, men lugn du, när det väl kommer så stressar du för 2, så du behöver inte oroa dig för din stress kommer... Betyder det att han känner mig? Antagligen så känner jag inte av det eftersom att vi har haft så mycket i skolan, nu har vi en rapport som ska vara inlämnad i början på januari men jag och Louise har bestämt att vi vill vara klar till nästa fredag så att vi kan ta lite jullov. Och efter jullovet så kommer det omtenta/tentor??? Kommer ihåg i början på 09 när mina systrar fått mig att förstå vad jag vill göra, eftersom att jag inte hade läst Naturkunskap A så behövde jag ju läsa den på komvux. Så jag läste den kursen på 5 veckor samtidigt som jag jobbade och det tyckte jag var ganska jobbigt. Men det var ingenting mot för vad man får uppleva nu och då jobbar jag inte ens samtidigt. Jag har inte ens jobbat ett enda pass sedan jag börjat skolan, och det känns lite tråkigt men mellan allt pluggande vill man ju umgås med familjen och mysa och vila upp sig. I måndags efter att vi haft våra 3 tentor på en vecka var jag helt knäckt. Låg ner hela dagen och var så fruktansvärt trött. Så det pumpar verkligen slut på en :) Men att plugga med barn känns iaf jättebra, kan jag starkt rekommendera, visst man måste plugga mycket men jag får mer tid med henne också eftersom att jag kan anpassa mig och kanske plugga när hon sover. Sen nått jag försöker vara väldigt noga med är att ta helg på helgen och umgås med min familj. Kan sitta nån timme ibland för att plugga ifall det är nån stor tenta eller så. Men jag tycker det är viktigt att ta helg. Så det blir inte speciellt mycket. Sen något jag måste lära mig inför tentorna är att börja i tid, om man börjar på en gång behöver det inte bli lika intensivt i slutet, men det är väl en vanesak, så det kommer väl så småningom :) Nej nu ska jag mysa lite med älsklingen :) Blir inga bilder eftersom att jag inte vet hur man gör när man sitter vid datorn längre ;) Man börjar ju bli gammal så såna här nymodigheter är ju rena rama virrvarret ;)

Inlägg som skulle kommit in igår

Känner mig nöjd :) har fixat en utav patrics julklappar nu och jag hoppas verkligen han blir nöjd. Det är ju inget han kan byta så i värsta fall får han väl sälja den :)

Igår var vi hos syster och hade den årliga jultomtstävlingen och lite otippat vann mamma :) tror hon blev lite chockad haha :)
Sen på kvällen följde vi med dom hem så nu är vi här :) och idag fyller mammsen år så idag grattar vi henne :) sen ska väl barnen ha ett litet lucia tåg me :)


Såå skönt

Den här sovmorgonen var välbehövd :) fantastiskt skönt att få sova till halv 10. Idag ska vi åka till syster yster och julpyssla och i morgon blir det att gratta mamma som fyller år :)


Nu är det över :)

Nu är tentorna ur vägen och jag kommer ha en tenta fri period. Välbehövligt... Tentorna tar verkligen musten ur en... Det är kul men det är fruktansvärt intensivt att ha 3 tentor inom loppet av en vecka... Nu hoppas vi bara att jag har klart nån utav dom och inte får omtenta på alla 3, för får jag det kommer jag ha 4 tentor inom loppet av en vecka i januari. Så håll tummarna för mig :)


Hello

Vill bara snabb uppdatera så jag har det gjort. Är inne i en fruktansvärd trötthetsperiod. Kan knappt hålla ögonen öppna för att jag är så slut :( får uppdatera bättre nån dag här framöver


Hej å hå, här är de full sjå :)

Grattis lilla älsklings groda kan vi ju börja med att säga :) Idag har tjejen fyllt 2 år. Vi började med att ge henne frukost på sängen och så fick hon ett paket också. Sen myste vi i sängen till klockan 10... Sen tog vi en brunch och Tilde fick öppna ytterligare 2 paket med penna och papper för att kunna sysselsätta sig :) första paketet var iaf en klänning dagen till ära men det glömde jag säga :) Linus kom å sa grattis så då blev det fika :) sen kom mormor, morfar, moster anna, jullan och mellan :)
Av moster anna med familj fick Tilde sitt första husdjur, kampfisken Nemo
Av mormor och morfar fick hon en docka.
Av moster Jenny med familj Fick hon play doh :)
Av oss, de som stod typ längst upp, städset, kundvagn med lite varor, en bilbana och en tröja
Av gammelfarmor en vovve som hoppar
Och av farmor och farfar fick hon kläder, en nalle puh ryggsäck och en puh lampa...
Mycket möjligt att jag glömt något :) Hon är verkligen nöjd med allt :)


Första december

Japp, klockan har slagit över... Och här ligger jag... Har mikrobiologi prov i morgon bitti och kan inte sova. Var på skolan och pluggade från klockan 9 i morse, och var där till halv 7. Sen när jag kom hem fortsatte jag fram till ca 22. Då kände jag ögonen gå i kors så tog mig en dusch för att sen hoppa ner i sängen och sluta mina 2 blå. Men än är dom 2 blå öppna. Jag kommer vara sjukt trött i morgon på provet och det kommer åter igen bli ett F. Sist trodde jag att jag skulle klara tentan tills jag såg den och då förstod jag att det var kört. Men nu känner jag det redan nu så det är väl dömt att misslyckas...

Och eftersom att det är första december idag så tyder ju det på att mitt lillmonster fyller 2 år i morgon. Aldrig förr har 2 år gått så fruktansvärt fort.

Nej nu tror jag det är dags att försöka sluta dom 2 blå igen. Natti :)


RSS 2.0