Sliten

Var ut igår med syster och hennes kompis Camilla, Tilde väckte mig runt 8 så jag är trött och sliten... Har ångest för att jag borde plugga men jag är för trött just nu... Kanske ska passa på när Lilltjejen sover? Eller ska jag också sova en sväng då?


Syra-bas reglering

Visst låter det spännande? Ta en titt får ni se :)


Lördag morgon

Sitter här i min ensamhet... Patric har precis åkt på jobbet och Tilde är fortfarande hos sin farmor och farfar :) jag borde ta itu med lite dammsugning faktiskt... Men är fortfarande lite slö :)
Borde försöka hinna med lite pluggande också faktiskt :)


Vill ni ha ett tips på hur man kan spendera en fredag kväll?

Gör som mig, öppna studielitteraturen och plugga till tentan... Yey :) Så ska en fredag se ut, eller? Dagen har iaf spenderats åt att hjälpa min pappa lite. Han ville ha en Iphone 4S. Så först fick jag säga åt honom att ringa Telia så dom kunde lägga ab fritt så det gick att förlänga. Så det fixade han, så då sa vi att vi skulle åka och köpa en nästa fredag när han och mamma kommer och hälsar på. Efter en timme ringer pappa och frågar om mamma måste vara med när han förlänger (då ab står på henne) Så sa att hon måste det. Började fatta att han började bli ivrig, så ringde honom och sa att han kan antagligen teckna ett ab själv å så kunde dom gå in i en butik sen tillsammans å avsluta det andra nr och byta nr mellan ab, så då ville han att ja skulle ringa kundtjänst och kolla om de gick, snäll som jag är så ringer jag dit och sitter i kö i 35 min för pappsens skull (kan ju tillägga att jag inte är en sån som gärna ringer kundtjänst :) Inte sen jag själv jobbade med det :) Fick svaret som ja redan visste vad det skulle vara. Så ppa satte sig i bilen och åkte mot sundsvall. Messade emilie på media markt om dom hade några, men dom skulle få in några men de hade dom inte. Inte långt senare fick jag ett mess att dom hade fått dom, så bokade en åt pappa. Så nu är han värst i familjen :) Och nöjd är han med :) Sen gick vi ut och åt på Thai, Anna kom med dit... Nu har dom åkt och jag sitter här i min ensamhet och väntar på min älskling, och under tiden försöker jag plugga :) Och Tilde sover hos sin farmor och farfar :) Kan inte lägga upp nån bild, konstigt...

Ästa mamma

=Älska mamma Underbara ord, så härligt att höra :) Det värmer, även fast innebörden för henne inte kanske är detsamma som för mig men :) Vissa dagar underbara unge, andra dagar fortfarande underbar unge men en underbar sådan som testar mammsen och pappsen till det yttersta... Dom där dagarna man säljer barnet på blocket ;) Nej, dags att läsa några rader kanske :)

Skitdag

Patric ringde från jobbet och berättade en kanon nyhet, han får jobba en hel månad till, sen är han arbetslös igen... Är så ledsen nu, precis till jul...


Föreläsning

Såhär roligt har jag och Louise, medans Veronika tycker de e jobbigt ;)


Tisdag

Har dom senaste dagarna har jag vaknat 10 i 7 och inte kunnat somna om, men idag blev det minsann sovmorgon, ända tills klockan ringde halv 9. Behöver väl inte ens nämna att det var fruktansvärt skönt?! Sitter nu på skolan och det är snart dags för föreläsning, hinner faktiskt inte med nått mer än skola och familj nu faktiskt. Håller på med en tung kurs förtillfället, men till helgen ska ja och syster roa oss :)


Hello

Hej, söndag idag så då är Helgen över ytterligare en gång :) har precis varit ut på birsta för att leta en ny duk till nya bordet men alla är lika korta som den vi har, men vi köpte ett underlägg till Tilde iaf

Såhär ser en del utav köket ut iaf :)

Andra bilden är förra bordet


God morgon

Är så trött men lillhjärtat ska lämnas på förskolan och jag ska plugga och stöka på här hemma :) Har jag tur så hinner jag kanske med en solning också :) Annars får det bli ikväll när patric är hemma. Fick tillbaka hemtentan som jag gjorde innan vi åkte till Tyskland. Klarade den :) sen är denna kursens hemtenta också klarad, så det är bara salstentan kvar där... Nej nu måste ja skynda mig


Jaja, det är längesen

Kan liksom inte rå för det, mycket i skolan och samtidigt hade vi ju resan med pappa och hans överraskningsfest nu här i helgen. Blev inte så mycket sovande i helgen så nu ligger jag med huvudvärk i soffan. Lillbusen ska snart sova och antagligen jag med... Hoppas tröttheten försvinner snart med... Vill bli pigg :)


Söndag

Då var helgen slut igen, den går så himla snabbt, fast det gör inte så mycket för det är kul att gå till skolan också :) Helt otroligt att man skriver dessa ord, det är kul ;) haha stökas fortfarande på här hemma och just nu är det tapetseringen i köket som sker, eller alltså tapeterna har inte kommit upp än men dom ska, har gjort för/underarbetet nu i helgen... Jag började dagen med att gå ner i sola och sen upp igen och äta frukost. Sen lite småstök och sen gick jag och Tilde ut i lekparken medans Patric slipade :) Men nu börjar det snart att bli dags för lunch.... Nej ni nu ska jag fortsätta igen :)

Helg

Då är det dags för helg :) man har återkommit i rutinen igen och tröttheten har försvunnit och förkylningen är nästan borta. Vi har hunnit byta golv i sovrummet, bilden jag lägger upp är mörk, och man får ju inte så mycket intryck men om ja säger att innan låg det en blårutig plastmatta där inne så ni kanske håller med om att det här är bättre :) påbörjat en ny kurs i skolan, blir mycket och säkert tufft men roligare än typ filosofi som inte riktigt är min grej... I morgon kommer mamman p systern hit med :) skoj :) Ne nu ska ja mysa med älsklingen lite ;)


Hemma i Sverige och har packat ut allt ur ...

img_4220 (MMS)

Hemma i Sverige och har packat ut allt ur bussen. Nu har vi precis startat del 2 av färden. Så vi är hemma i morgon bitti... Långt dit men vi är påväg...


Har haft de så kanon den här helgen. Men n...

Har haft de så kanon den här helgen. Men nu är det dags att sova för i morgon bitti åker vi hemåt igen. Är väl hemma tidigt på måndag morgon :)


RSS 2.0