Hello :)

Började dagen med skola, idag blev vi indelade i grupper och det var ju kul att faktiskt få prata med nån i klassen haha... Nej men nu känns det inte riktigt lika ensamt. Sitter nu och ska försöka läsa lite till vårt grupparbete som vi ska göra, men jag hasr inte fått all litteratur än så det är ganska svårt att komma riktigt bra förberedd. Men det ordnar sig väl. Sen har inte tankeverksamheten kommit igång i läsaranda än och det kommer väl ta sin lilla tid innan man fattar riktigt. Är väl bäst att jag fortsätter med det här nu och försöker bli lite förberedd iaf :)

Hej å hallå :) varit på stan idag med patr...

img_6437 (MMS)

Hej å hallå :) varit på stan idag med patrics mamma och hon valde att investera lite i sitt barnbarn (we like) ett par skor för hösten av märket Viking och ett par nya vinterskor av märket Kuoma... Allt som allt slutade kalaset på 1500. Tur att hon köpte det eftersom att jag precis köpt kurslitteratur för nästan 2000, ser inte fram emot  att köpa fler böcker till nästa kurs :) men men... Det är värt det i slutändan :)


Första dagen avklarad

Det kändes väl bra, fast det var bara information så det är ju svårt egentligen och säga hur det känns :)
Fast det kändes lite ensamt, nästan alla kände nån (förutom jag typ) Men de komer väl med tiden. Sen är jag ju så blyg också och det hjälper ju inte precis... Men som sagt, det kommer väl :)
Vi började hårt med en halvdag och ledig dag i morgon. Och Patric är också ledig i morgon så det passar ju alldeles utmärkt :)
Jag och lilla hjärtat har precis ätit middag och sen skulle vi leka lite framför datorn. Tilde gillar verkligen Photobooth :)
Syns :)

Redi för första skoldagen :) sjukt nervös ...

img_0088 (MMS)

Redi för första skoldagen :) sjukt nervös för det här är inte riktigt min grej. Jag är så blyg så att jag tycker att det är jobbigt :/ Men det ordnar sig väl alltid? :)


Typ söndag

Har spenderat dagen ute. På förmiddagen så hälsade vi på Tildes farfar och sen bar det av mot birsta :) Shoppade flyttkartonger, ny laddarkabel till Patric och sen så fick jag en present av älsklingen också eftersom att jag börjar skolan nu. Det är presenten jag sitter vid nu :) En alldeles egen MAcBook Air fick jag :) Överlycklig :)
Efter shoppingen begav vi oss till underbara Emilie med familj. Vi hade dubbeldejt med middag på O'learys. God mat och kanon sällskap :)
Sen myste vi på hemma hos dom med kortspel ända fram till klockan 2 i natt. Så nu ligger vi i sängen och inviger presenten :)
Men nu är det dags att sova faktiskt :)

Hej där. Har haft 2 mysiga dagar nu :) igå...

img_8961 (MMS)

Hej där. Har haft 2 mysiga dagar nu :) igår firade vi min moster som fyllde 50 år och idag åkte jag, Patric och Tilde in till stan och strosade i gamla stan och bara myste :) Vi hade iaf en himla tur. I natt hade nån satt eld på 3 bilar på gästparkeringen där vi spenderade natten :) tur var inte pappas bil en utav dom :) annars hade vi varit kvar där nere :) 8 mil kvar tills vi är hemma nu :)


Pannkaksfrukost på mc donalds

img_5693 (MMS)

Pannkaksfrukost på mc donalds


Världens härligaste :)

img_6232 (MMS)

Världens härligaste :)


Ellen på besök :) hon gillar tant Michis, ...

img_4707 (MMS)

Ellen på besök :) hon gillar tant Michis, eller?


Tisdag

Idag har jag och älsklingen gått igenom förrådet och rensat och slängt skräp. Fyllde bagageluckan och begav oss till tippen och slängde skrotet :) Hur kan man samla på sig såå mycket? Å vart kommer allt ifrån ;)
Har även på Patrics begäran rensat min garderob :) Slängde alla kanske och om kläder ;)
Blev en kort uppdatering iaf :) Men nu ska jag mysa ner mig med älsklingen i soffan :)

God morgon :) nu är det slut på att få sov...

img_1023 (MMS)

God morgon :) nu är det slut på att få sovmorgon . Grodan skulle inte ens sova tills klockan ringde. Halv 8 valde tjejen att vakna :) Så nu är det frukost och sen ska grodis bege sig till förskolan :) jag och pappan ska stöka på här hemma


Inte populärt

Det var verkligen inte populärt att börja på dagis igen :) Hon blev så ledsen lillhjärtat, men jag vet ju att det kommer gå jättebra så fort jag lämnat byggnaden :)
Berättade att Tilde snart kommer att sluta också. Men att vi inte vet när såklart. Börjar känna mig bättre men blev alldeles slut av att promenixa till och från dagis, å det är ju inte så jättelång sväng... Men det går ju åt rätt håll iaf :) Tror jag ska stoppa i mig lite frukost nu :)

Tjejen är redo för förskolan igen :)

img_4623 (MMS)

Tjejen är redo för förskolan igen :)


Mysgrodan ville lägga sig å vila å kolla p...

img_5607 (MMS)

Mysgrodan ville lägga sig å vila å kolla på Nasses stora film :)


Underbara unge :)

img_7423 (MMS)

Underbara unge :)


Badar med min lilla skönhet som är fruktan...

img_8111 (MMS)

Badar med min lilla skönhet som är fruktansvärt snäll idag.  Hon roar sig själv :)


Glöm vad jag sa igår

Nu är jag sjuk och mår inte bra... Inte kul

Shoppade inget på marknaden igår... Inte ens en läsk... Konstigt. Men så kan det va. Hämtade Patric vid halv 9 å sen åkte vi hem å hade lite fredagsmys. Hade nog varit jättegott om man kände smaken...
Självklart jobbar Patric idag så det blir nog en tung dag här hemma med lillhjärtat, men men... Nu ska jag ha film maraton med mig sjävl :)

Fredagsmys

img_0162 (MMS)

Fredagsmys


FREDAG :)

Skjutsade Patric på jobbet i fm så jag och Tilde har bilen så vi kan gå på Selångers marknad. Ska möta mamma och syster där. Annars händer det inte så mycket. Tilde sover förhoppningsvis och jag har stökat undan här hemma och vikit tvätt :)
Håller på att bli förkyld också :( Inte lika roligt. Har grovt sandpapper i halsen och täppt i näsan. En dov huvudvärk som inte vill gå bort med alvedon. Men vad gör väl det när livet är härligt :)

Helt slut...

Och ont o kroppen har jag :) Ser inte fram emot en flyttstädning... Fast den för ju nånting gott med sig... Ja kommer närmare skolan, närmare Emilie och på stadsbuss avstånd :) Å föreningen har solarium :) Hääärligt :)
Emilie funderade på om vi skulle bada imorgon å de skulle ju kunna vara kul... å de får mig att tänka på att jag har glömt svara på hennes sms :) OPS... Done ;)

Nu kom Patric in genom dörren så nu ska jag njuta av hans närvaro :)

Suck... Är helt slut. Våran hyresvärd ring...

img_9784 (MMS)

Suck... Är helt slut. Våran hyresvärd ringde i morse och kollade om det var ok med visning i helgen å självklart säger vi ja, problemet blev när han ringde igen vid halv 12 och frågade om det var ok med visning ikväll klockan 7... Så jag har snart städat hela lägenheten och gnuggat å rubbat ;)  är helt slut. Ska bara dammsuga hör nere nu och skura båda våningarna, men de e ju snabbt fixat :)


Tack Emilie

Du fixade så himla fint på bloggen :)


Jag har torktumlat lite sängkläder och det...

img_1293 (MMS)

Jag har torktumlat lite sängkläder och det är det här jag får ur torktumlaren :) alla sängkläder låg i sidenpåslakanet och det hade snurrat åt så ordentligt så patric knappt fick upp det


Hej kompis :) Eller nje? Tilde gillade int...

img_8217 (MMS)

Hej kompis :) Eller nje? Tilde gillade inte alls Ellen idag :/ Tilde är ganska elak faktiskt. Men de går bättre å bättre ju äldre Ellen blir :)


På 2 sekunder har Tilde lyckats stöka ner ...

img_4191 (MMS)

På 2 sekunder har Tilde lyckats stöka ner igen efter att jag har städat för 111 gången (ok då fjärde gången) idag


Dagens pose ;)

img_8940 (MMS)

Dagens pose ;)


Just nu saknar jag mina kollegor. Å jag ko...

img_1106 (MMS)

Just nu saknar jag mina kollegor. Å jag kommer sakna dom i höst :) sååå mycket


Härlig dag och härligt väder :) eller vad ...

img_7083 (MMS)

Härlig dag och härligt väder :) eller vad säger ni? Funderar på om Tilde ska börja på dagis till veckan? Eller ska hon börja veckan därefter?


Finns inga ord :)

img_3119 (MMS)

Finns inga ord :)


Ny vecka...

Nu är det bara 2 veckor kvar av semestern och det är med blandade känslor nu. Jag går inte tillbaka till min gamla trygghet utan startar ju nu det nya kapitlet i mitt liv. Jag är nervös och oroar mig. Jag är så blyg så jag förstår inte hur det här ska gå... Men det ordnar sig nog...
Ska iaf försöka att sluta oroa mig och njuta av mina 2 sista semesterveckor :)
Tänkte att jag ska försöka njuda på lite bilder i alla fall :) Får se hur hjälpsamt vårat internet är :)






Söndag

Å Patric börjar jobba igen i morgon :/ Sådär halvkul... Det är så skönt att få vara ledig tillsammans och hoppa ifrån det ständigt rullande bandet...
Idag har vi iaf hängt på ikea och kikat lite på sånt som vi ev sklle vilja ha. Men det är sånt som kommer sen. 'Som det verkar iaf ska vi flytta (inga papper skrivna så...) Flytta rätt så snart med :) Vi är överlyckliga :) Så det blir ingen onödig shopping nu. Det ska betalas kontantinsats till lägenheten och 2 härliga dubbla hyror då i såna fall.... Så då blir det härligt :/
Nej nu ska vi kika på film

Ne Godnatt på er :)

img_6144 (MMS)

Ne Godnatt på er :)


Vad tycker ni?

Borde jag ge er en liten uppdatering på gammalt hederligt vis? Ja men varför inte?! :)

Nu är vi hemma i vardagen igen. Lite trötta är vi men de är väl mest allt som släpper och vi har kommit in i semesterläget :) Patric har visserligen bara några dagar kvar på sin semester men dom dagarna ska vi njuta av :)
I morgon beger vi oss iväg till Torpet för att äta kräftor.
Sen blir det nog lugnt dom sista dagarna :)
Sen är jag och Tilde ensamma dom 2 nästkommande veckorna. Sen startar skolan och det är dags för Tilde att köra igång på dagis igen :) Blir nog en sen kväll för damen för hon somnade så sent på eftermiddagen... Men då kan man ju alltid lägga henne i våran säng ;) Så får man mysa lite (fast jag föredrar att hon ligger i sin egen) Iaf att hon somnar i sin egen men på natten får hon självklart traska in till oss... Kommer bli bra när man flyttar då vi har allt på samma våning (är lite jobbigt med 2 våningar) Hennes lekrum är ju uppe så det är lite besvärligt... Men snart så :)
Ne, ska mysa med familjen nu :)

Lilltjejen vaknade och ville komma in till...

img_4487 (MMS)

Lilltjejen vaknade och ville komma in till mig :) nära nära vill hon ligga :)


Myskväll med mig själv :) patric är me Lin...

img_4324 (MMS)

Myskväll med mig själv :) patric är me Linus nere och jag ligger i sängen med ett glas iskall cola å film :) ibland är livet härligt


God natt från oss :) ursäkta uselt bloggan...

img_3327 (MMS)

God natt från oss :) ursäkta uselt bloggande men jag är trött tjej dygnet runt just nu :)


Hemma från semestern och det betyder städn...

img_9273 (MMS)

Hemma från semestern och det betyder städning och tvättning. Han skrubbar som aldrig förr ;)


På väg hem :) :) :) :)

img_2447 (MMS)

På väg hem :) :) :) :)


Lite trött efter att ha varit på Leksands ...

img_3764 (MMS)

Lite trött efter att ha varit på Leksands somnaland hela dagen :) i morgon bär det hemåt :)


Världens sötaste Tuttan å pappa i linbanan...

img_8228 (MMS)

Världens sötaste Tuttan å pappa i linbanan på Kolmården i början på veckan. Tisdag till torsdag spenderades i Ullared och på torsdagen så sovde vi i Karlstad. En stad som jag förövrigt blev väldigt kär i. Kan tänka mig att flytta dit faktiskt, å Patric tyckte likadant :) nu sitter vi i bilen och är snart framme i Mora där vi ska tillbringa helgen :) Hörs mer när jag kommer hem :)


God natt på er :) så här sovde mina älskli...

img_8589 (MMS)

God natt på er :) så här sovde mina älsklingar häromdagen :) Igår var vi på Kolmården och i morgon blir det en sväng på Ullared, men Sverige semester e så jäkla dyrt så de blir nog ingen shopping för min del :/ nä dags att sova... Natti på er


RSS 2.0