Helt underbar dag. Nu ligger vi i sängen e...

img_1000 (MMS)

Helt underbar dag. Nu ligger vi i sängen efter att ha varit nere vid vattnet och tagit oss årets första "sjödopp" Annars har vi bara fuskat och badat i pool :) i morgon ska vi kika på en lägenhet igen så går vi se hur det kommer att gå :)


Myser på himlabadet.

img_1231 (MMS)

Myser på himlabadet.


Har njutit av en kanon dag :) badat på kub...

img_6207 (MMS)

Har njutit av en kanon dag :) badat på kubenbadet igen och bränt mig ordentligt på ryggen. Snabbis ut på birsta för att kika lite. Sen hem och packa iordning lite. Sen till Patrics mamma och pappa. Dom sover där i natt och jag jobbar natten. Ingen laddare med till datorn kom jag ihåg heller :( tur man har en iphone ;)


Hade en kanon härlig dag igår. Hängde på k...

img_7840 (MMS)

Hade en kanon härlig dag igår. Hängde på kubenbadet med tant Emilie med familj och Jonas syster med barn. Tilde fick lite färg :) jag tror att ja fick lite på axlarna med :) men då pratar vi inte mycket färg... Sen handlade jag å så hämtade vi upp den manliga delen i familjen. Sen hälsade vi på hos svärisarna en liten stund :)


Bilder...

Nu är midsommar över för i år. Lika mysigt som vanligt. Nu väntar en jobbvecka med 4 nätter. Sammanlagt är det 10 pass kvar till semester nu. Precis 1 månad kvar :)

Världens sötaste Mellan och syster



Alla barnen badar













Tilde och pappa äter mjukglass



Jag innan stadsfesten


Midsommar

Som vanligt så firar vi denna högtid ute på Torpet :) Så jag hämtar upp Patric när han slutar jobbet å sen så kommer vi att åka direkt :)
Är förövrigt annars väldigt trött men men, vad ska man göra :)
Får inte lömma att ladda upp med kattmat innan jag åker heller. Har packat åt dom 2 andra familjemedlemmarna men till mig själv? Nope. Självklart inte :) Bäst jag startar kanske :)

Hemma igen...

Nu har vi varit i Kramfors och åter igen kommit hem igen. Var så roligt att se att Patric hade så kul... Han hade ett leende på läpparna typ hela kvällen :)
Och jag fick mitt efterlängtade sylos på natten :) Så vi var båda lyckliga haha
På söndagen var vi på torpet (efter att vi sovit till halv 12!!!) Efter middagen begav vi oss hemåt för visning på en lägenhet... Vi vill båda ha den så vi får se vad som händer och fötter framöver...
Sen åkte vi till Patrics farbror och fikade. Sen äntligen hemåt till kaoset. Hoppade ner i sängen typ på en gång. Och idag har jag städat. Nu ska jag gå å hämta trollet, promenixa till affären och handla grejjer till tårtan... Sen ge barnet mat och sen beger vi oss till dagis avslutningen...

Nej, dags att röra på fläsket om jag ska hinna med mig :)

Helt slut

En irriterande frkylning som inte riktigt släpper. Slut efter gårdagens dygn och imorgon bär det av till ytterligare ett dygnspass. Sen blir det nog Kramfors över helgen. Tilde ska väl gå på dynadagen. Standard för alla fabriksungar ;)
Älskade den dagen när jag var liten :) Det var så mysigt :) Och nu är det Grodmonstrets tur. Dock känner jag mig inte riktigt beekväm över att vara i Kramfors (folkskygg som jag är) Kommer nog tycka att det alltid är lite jobbigt.
Men det får jag släppa och bara njuta av att vara med min familj.
Sen på lördag ska jag självklart fira min älskling... Min vackra älskling :) Han börjar bli gammal nu och jag smyger tätt där bakom åldersmässigt...
Men men, det hör väl livet till eller?

på måndag har tilde avslutning på dagis :) Mys... Sen mån natt har jag tagit ledigt då vi ska på Patrics farfars begravning... Sen jobb onsdad... Sen midsommar :)

Hej där :) ligger och latar i soffan. Om 2...

img_4077 (MMS)

Hej där :) ligger och latar i soffan. Om 2 timmar ska vi iväg och kolla på 2 lägenheter. Så får vi se vad vi tycker om dom... Om den är nån som faller oss i smaken... Sen måste det nog tvättas här hemma för i morgon jobbar jag dygn... Hörs lite senare :)


Helgen är över

Vi har varit på torpet hela helgen jag och monstret. Därute är man knappt kontaktbar å det är charmen med det hela. Blev lite sjuk i slutet av veckan men har känt mig frisk i helgen. Ända tills jag landade hemma på kvällskvisten, sakta kom halsontet tillbaka, och när det var dags att sova så var jag täppt igen... Suck... Tilde går mot det snorigare hållet igen hon också. Typiskt också att man lämnade halstabletterna i bilen som Patric tog till jobbet :/

Igår så hjälpte jag och Anna pappa med fasaden (vet inte om det var så mycket hjälp då han hade gjort det dubbelt så snabbt tempo själv) :) Men det är roligt att prova på att göra "händiga grejjer" haha Vi höll ganska jämnt tempo jag och Anna i början men i slutet var hon så mycket snabbare och fick spika in mina spikar också :) haha... Köper jag nånsin ett trähus som behöver byta fasad så kommer jag lägga pengar på en spikpistol, den får kosta hur mycket den vill i såna fall ;)

Sen gick vi i snabbkoll i storstugan för att kolla vad vi behöver åtgärda där (vi barn har ärvt den stora stugan)... Å det var väl nått fönsterbyte och så men mest intresserade var vi av vad vi kunde göra där inne :)

I morgon är Patric också ledig :) Han ska väl som vanligt fixa nått med bilen, Tilde och jag åker väl till BVC och sen så ska vi på visning igen... Nej nu ska nog jag och Grodmonstret kolla på någon film :)

Måndag

Tänkte jag skulle uppdatera lite snabbt innan jag och Tilde åker in till stan. Har försökt att mms uppdatera flera gånger men inläggen kommer inte in tyvärr :( Hade ju en jättefin bild som jag försökte lägga upp igår morse men tyvärr :) Lägger upp den sen nån gång när de funkar :)

Tilde hat gått å blivit sjuk, från lite smårinnig i näsan till att bli rosslig och jätterinnig, men ingen feber iaf. Men hon hade det ganska tufft i natt lillhjärtat :) Men idag ska hon få sig lite friskluft å umgås med sina kära kusiner på stan...

en i eftermiddag ska jag och Patric kolla på en lägenhet. Så vi får se vad vi tycker om den då...

Nej hörrni, roligare än såhär är det inte :)

Gissa vem sig gömmer sig i min byxa ;) hah...

img_5178 (MMS)

Gissa vem sig gömmer sig i min byxa ;) haha  (å ni får ursäkta mina inte så välsvarvade ben)


Lördag :)

Har legat i soffan hela dagen typ. Stökade på lite där hemma på förmiddagen. La mig och sov vid 11 kanske. Då la jag mig i soffan, kände liksom för att vara nära min familj fast ändå sova. Vaknade till vid 2 å tog lillhjärtat i min famn å så sovde vi hela familjen i soffan till 4. Åt oss lite lyxmiddag (korv med bröd) och sen fortsatte jag ligga i soffan till typ halv 8

Vet inte riktigt vad jag ska fördriva denna natt med, då jag precis såg sista avsnittet av Dexter... Fast jag hittar nog nån serie, eller så har ja säkert nån film på datorn :)

Satt och räknade lite nu och jag har 15 pass kvar till semestern :) 15 Pass e ju typ ingenting :) Ska bli skönt med semester, men samtidigt ploppade tanken upp att dom 15 passen kan vara mina 15 sista pass?! Om jag nu skulle lyckas komma in. Bara 15 pass... Konstigt det känns

Söta tussen när hon skulle sova ikväll :) ...

img_3756 (MMS)

Söta tussen när hon skulle sova ikväll :) Hon har fått så mycket myggbett i pannan stackaren... Hoppas ni sover gott allihopa, för det ska iaf jag göra i morgon bitti :)


Helg

Men inte för mig, eller ja visst det är helg men jag är inte ledig. Jobbar i natt och i morgon natt och sen blir det ledigt fram till på Onsdag. Spenderade dagen med syster med barn och Grodspektaklet såklart :)
Shoppade inget men vi åt lunch på thai :) Gott värre :)
Loggade in på studera idag för att se om betyget har kommit in och YES nu är jag behörig. Så nu ska vi vänta dryga månaden på att få veta om maan kommer in, blir reservplacerad eller inte kommer in alls. Men det sista alternativet hoppas vi inte på iaf...

Kikar lite lägenheter gör vi också, ska kolla på en på tisdag. Den är vi väl kanske inte riktigt sugna på för nu sprudlar det av ideer i våra skallar :) Lagt in intresseanmälan på nån med så vi får se vad som händer på den fronten...

På tisdag är det även tid för cellprov (spännande att veta va?)

Nej kanske ska kika nån serie eller nått? Har ju bara 7,5 timme att ta kål på :)

Tilde 1,5

Idag blir lillhjärtat 1,5 år :) Snabbt det går å så kan man inte stoppa den heller (fast ibland vill man visserligen spola fram lite haha)




















Grattis min lilla söta älskling på din 1,5...

img_7994 (MMS)

Grattis min lilla söta älskling på din 1,5 års dag... Tiden går så snabbt och jag kan inte bromsa in... Älskar dig till månen och tillbaka 100 gånger om (eller oändligt mycket)  Idag är jag sugen på en städdag så jag hoppas grodspektaklet är med på det, fast hon kan ju vara ute och leka om hon vill :)


Tisdag natt

Sitter på jobbet och som vanligt bruukar det komma ett inlägg när jag jobbar natten. Dagarna bara rullar på så det känns som om jag inte har så mycket att skriva om.
Det enda man gör är att jobba, sova och umgås med min familj, och ibland lyckas man pricka in några kompisar med...
Letar lägenhet gör vi också... Så vi kanske kommer iväg från lilla Matfors, tillbaka till stan där jag trivs bäst... Behöver ju inte vara i själva centrum men i stadsbuss området iaf :)

Tiden går alldeles för långsamt och det enda jag vill är att det ska bli mitten av juli snart... Mitt slutbetyg har kommit ochh det är inskickat så snart borde det inte stå obehörig i rutan på valda utbildningar... Sen får vi hoppas att det räcker...

Annars känner jag mig ganska nöjd och glad faktiskt...
Däremot så vet jag inte vad jag ska kolla på för serier nu i natt. Kollat alla avsnitt av Gossip Girl, One tree hill, Hellcats, 90210 mm... Ska jag försöka komma in i DH igen? Eller fortsätta med Dexter?
Men just ja, har nog inte sett alla avsnitt av Vampire Diaries... Så det blir det... :)

RSS 2.0