Natti

tänker gå och lägga mig nu, la mitt kära barn runt halv 8 å vaknade halv 10... yes är det inte underbart? Hatar att vara såhär trött, och humöret är inte heller på topp... Det känns som om jag har ett riktigt mörkt moln ovanför huvudet hela tiden, känner ni igen känslan. Väntar bara på att spöregnet ska börja forsa från det svarta molnet...
Nej som sagt mina kära, nu blir det huvudkudden, sängen, Tilden och en lite tv snutt (inte för att jag kommer lyckas se nått som jag känner mig)

Torsdag

och ensam hemma (förutom minimänniskan alltså) Hon är ju alltid med på ett hörn. Patric for igår iväg till nån stuga för att vara borta och fiska tills på fredag kväll. Så igår kände jag inte fö att vara ensam så jag åkte till syster, skulle ju hämta Tilde där men då stannade jag istället. I morse klev vi upp och gjorde oss iordning och sen for vi till drakborgen där vi hängde typ hela dagen. Så minimänniskan är heöt knäckt och sover som en stock nu :) Hoppas hon inte sover så länge för jag vill ju gärna att hon ska sova i natt också. Tycker att det är så tråkigt att vara ensam. Får liksom lite ensam panik. Är ingen ensam människa. Sen saknar vii självklart pappan men de e ju bra att vara ifrån varandra också :)

nej nu vet ja inte riktigt vad jag ska skriva

God natt på er allihopa. Dags att gå å läg...

dsc00441 (MMS)

God natt på er allihopa. Dags att gå å lägga sig nu för i morgon ska jag upp ruskigt tidigt. Saknar mitt lilla monster som sover hos moster anna å matte. :) natti natti


Nästan bara 3 timmar kvar

och tankarna rullar. Väldigt lätt hänt när man jobbar natten. Kollade igenom min blogg lite granna och kollade bilder och hur förra året var. Får mig att tänka på den 1 april 2009. Gjorde ett gravtest eftersom att jag var lite sen men jag var ju helt säker på att jag inte var med barn, men fram kommer ett svagt svagt plus. En överlycklig känsla väller över mig men också panik. Känns så längesen, och kan ju säga att tiden har ju aldrig tidigare gått så fort. Om 2 månader blir grodan 1 år. Helt otroligt. Overkligt, väldigt overkligt på nått sätt. Längtar tills jag får skaffa nästa fast vissa dagar känns det som om det räcker med ett, men andra dagar är det för lite.

Det enda jag saknar med att vara gravid var när grodan rörde på sig. Var så sjuk känsla men ändå så mysigt... Det är verkligen en alienkänsla....

Sä här såg jag ut för ganska precis 1 år sen





och ut kom lill monstret :)





Helt sjukt... Där gjorde hon inget väsen av sig och nu låter det ma ma ma ma ma pa  pa pa pa pa HELA dagarna haha

Jobbar natten

och det är bata 8 timmar och 18 minuter kvar :) Har ett lass med energidryck med mig eftersom att jag dom senaste dagarna har gått och lagt mig vid 9 snåret. Vet inte riktigt vad det är med mig, brukar komma in i såna perioder lite då och då men vi får hoppas på att det går över snabbt för såhär orkar man ju inte vara. Patric ska åka på jobbet i morgon när jag kommer hem så det blir inget sova för mig. Så då funderar jag på om jag ska ta med mig min lilla sötnos och gå ner till Himlabadet. Sen om jag går in på himla badet eller om jag går in i vanliga sporthallen har jag inte bestämt än. Bästa hade ju egentligen varit att åka till Matfors och bada i deras baby bassäng för den är himla msig faktiskt :) Men vi får se hur vi gör som...  Sen ska vi ta en fika med Jennie :) och sen ska vi laga middag till pappsen tills han kommer hem :) Ska vara duktiga hemma tjejer tänkte jag :)

Måndag

Helgen har spenderats dels på jobbet och med min lilla söta familj :) Fredag blev det ett litet dygnspass så på lördagen var jag ledig :) Så jag pappan och barnet spenderade fm på Birsta, inhandlade en ny bilstol åt Tilden. Det blev inte den jag ville ha för den hade fått lite sämre betyg och då fick Patric bestämma, och då blev det den som hade fått högst betyg (otippat? ne) haha så det blev en britax multi tech. Sen fick hon nått litet klädesplagg, eller rättare sagt 3 par byxor. Mamman fick sig ett par jeansleggings och pappan fick? Han fick sig nog ingenting han :) På kvällen bjöd jag ut min kära hälft på en liten dejt, och Tilden följde självklart med :)

På söndagen följde jag och Tilden med pappan till garaget en sväng. Pappan startade sin bil och den brummar lite mer än min och Tilden blev alldeles till sig, började skrika till brumljudet och hon viftade med armar och ben, min unge blir nog bilmekaniker eller nått :) Efter svängen i garaget for jag till jobbet :)

Måndagen har först spenderats lite små mysigt med familjen sen for jag och Tilden och köpte en regndress och stövlar. Så hon fick en Didrikson regndress och 3 par skor. Har lånat ut kameran så bilder på grejjerna kan jag lägga ut nån annan dag.

I lördags fick hon ju iaf ett par strumpbyxor från Lundmyr iaf. Har velat köpa dom ett tag men när jag har tänkt köpa så har dom inte funnits i rätt storlek :)

Dressen från Didrikson



Strumpbyxorna från Lundmyr (fast det står älskling på hennes)



Byxorna kommer från Hm (väldigt otippat)









Patric är iväg och besiktar bilen så jag håller tummarna hårt :) Tilden sover och jag tänkte börja plocka lite härhemma. Sen ikväll så blir det till att jobba natten och när jag kommer hem i morgon bitti åker Patric och jobbar. Så jag och Tilden tänkte nog gå och bada på Himlabadet :)

Var ett tag sen jag uppdaterade nu va? Är ...

dsc00437 (MMS)

Var ett tag sen jag uppdaterade nu va? Är inne i en sån får fruktansvärd trötthetsperiod. Tror jag låg och sov redan innan klockan 9. Igår var vi på birsta och handlade lite. Idag har jag jobbat. I morgon har vi apt på morgonen sen tror jag att det blir birsta en sväng för att köpa ute kläder till barnet och sen jobbar jag natten på det. Bilden är från tidigare ikväll när vi var och handlade. Mammas lilla hjärta :)


Buzzador

Jag har kommit med i en kampanj från Pampers Active Fit. Paketet hade kommit idag men jag har inte hunnit hämta ut det så jag tänkte göra det i morgon. Här hemma kör vi egentligen med Libero eftersom att Tilde var lite känslig när hon var yngre, tror inte hon är lika känslig nu om man inte räknar med dom Tunisiska blöjorna av märket pampers och libero. Blöjorna luktade värre än att gå in i en parfymbutik så det var väl kanske inte så konstigt att hon blev röd där bak då :) Så vi får se hur dom verkar som då, dom är ju iaf väldigt tunna så :)

Sitter iaf på jobbet nu och hoppas att natten ska gå smidigt. Har ju klarat av 2 timmar så nu är det bara 8 timmar kvar. Lillgrodan sover hos sin farmor och farfar i natt eftersom att Patric börjar kl 7 i morgon och jag slutar 8. Så då får jag även sova några timmar också :) Det är ju bättre med en glad och pigg mamma än en trött mamms.

Nej nu ska jag se på cold case på tv och sen blir de nog nån annan serie, kanske lite OC? Hoppas ni andra får sova gott. Själv tänker jag hoppa i säng runt halv 8 i morgon bitti

Tisdag

Gjorde mitt första jobb pass igår och det var skönt. Rena semestern ;) Nu är jag ledig idag och så här ser resterande vecka ut
Onsdag:22-08
Torsdag:Ledig
Fredag:8-09(Dygn)
Lördag:Ledig
Söndag:12-19

Och det här är en "jobbig" vecka på jobbet så ja jag har nog ganska skönt jobb faktiskt. Behöver inte jobba ihjäl mig ocg får mycket tid över till lillgrodan.

Idag tror jag att jag och grodan ska gå ner på stan en sväng, vi får se hur det blir, är ju inte världens bästa väder.

Kollar på valvakan med min älskade sambo...

Kollar på valvakan med min älskade sambo. Nog om det... I morgon så börjar arbetslivet igen. Känns konstigt men det är ju semester att arbeta haha nej kanske man ska ta sig en dusch och mysa till det med mannen. Natti på er :)


tröttast i stan det är jag det

Har en dag utan energi idag, finns många måsten och borde, men allt läggs på hyllan fö jag orkar inte. Började iaf morgonen med en promenad med tant E och sen blev det en liten sväng till svärisarna så Tilden fick träffa sin farmor och farfar. Sen kom vi hem. Tilden lunchade sen sov hon en kort stund, sen blev hon trött och sen somnade vi en kort stund, men både tjejen och jag är fortfarande trötta. Så nu latar vi bara i soffan och lyssnar på babblarna och vi längtas tills pappsen komer hem

Veckans sista dag och i morgon börjar allvaret

I morgon börjar jag jobba igen, jag börjar jobba på riktigt, känns konstigt. Fast det kan nog vara bra för Tilden är sjukt mammig nu.Dagarna rullar på här hemma iaf, Patric jobbar helg och jag och Tilden är ensamma hemma på dagarna. Men igår så var vi ju med tant Emilie. Först gjorde vi stan och sen blev det MediaMarkt för Emilie skulle köpa sig en icurl. Tilde spydde iaf och personalen kom springande med papper. Sjukt bra service ;)

Sen på kvällen tog vi oss en Max med Emilie och Jonas, såå gott :) Sen fortsatte vi svullandet här hemma, men då var jag överfull, kändes som att allt skulle komma upp, men det gjorde det inte som tur var. Vi la oss i sängen och skulle kolla på film men jag somnade som vanligt. Tilden sov iaf hela natten i sin säng igen och det var skönt. Sen vi kom hem från Tuniisien har nattningarna varit jättejobbiga och hon har vaknat och grinat en massa, men vi kom på att om Patric går in när hon vaknar till då somnar hon om igen men går jag in blir hon nästan mer hysterisk och hon ställer sig upp och ska ur sängen och till mig. Så det är ju tur att man är 2 stycken...

Nej ska man ta sig en frukost kanske. Har inga planer för dagen men när Patric slutat jobbet blir det iaf iväg för att rösta...

Just jag inflyttningsdatumet är bestämt. Så den 15 oktober flyttar vi och det ska bli så himla skönt. Den här 2:an är alldeles för liten nu. Yrvädret är överallt hela tiden :)

Så om bara några veckor. matfors here we come





Skit skit skit? Nu känns det inge bra. Bli...

Skit skit skit? Nu känns det inge bra. Blir iaf film i sängen nu. Sov gott på er


2 tröttfisar ligger i soffan och myser. Ti...

dsc00432 (MMS)

2 tröttfisar ligger i soffan och myser. Tilden har en liten period och hon inte vill sova själv. Då får man sova på mamma ;)


Världens sötaste busfrö kör slut på en red...

dsc00429 (MMS)

Världens sötaste busfrö kör slut på en redan slut mamma


Dåliga familjen

Vi har ju varit lite risiga sen vi kom hem. Mycket ont i magen och så, samma sak med Patrics familj. Natten till Tisdag började iaf Patric kräkas och på kvällen körde jag och Tilde att maraton. När lill Tilden kräktes visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Har aldrig sett så mycket kräks i hela mitt liv från en sån liten varelse.
För övrigt är det ganska bra, men det är svårt att hålla koll på barnet nu. Hon är överallt och drar i allt som jag antagligen har nämnt förut :)

Tänkte bjuda på lite mera bilder

Men yrvädret är igång... Hon sliter i pappas grejjer å skulle han se det skulle han väl slita sig i håret. Det absolut roligaste att rycka i är ps3:an haha alla sladdar man bara kan få tag i och även gärna usb minnet. Vi är fortfarande helt slut här hemma och jag gruvar mig för att gå och jobba i morgon. Hur ska jag orka upp till 8? Men de går nog bra då men just nu känns det milslångt borta :)

Här kommer lite bilder iaf




Home again

Då är semestern slut och det var ju skönt på ett sätt men ändå inte, var ju liksom mysigt med värmen ocg badandet och Tilde älskade verkligen att vara utomlands. Å väl i värmen så ploppade det upp 2 små tansebusingar.
Bjuder på lite bilder men sen gör jag kvällen, blev liksom jetlaggad



Tilde leker på Arlanda



Tilde första dagen



Tilde och farmor badar i havet



Little family badar i poolen på hotellet



Mina favorit älsklingar



Nyduschat charmtroll

Sista inlägget! Njuter i sängen med en vat...

dsc00427 (MMS)

Sista inlägget! Njuter i sängen med en vattenmelons breezer :) påbörjar semestern idag redan, men välbehövligt efter städning och packning och en liten bestämd dam. Ha en bra vecka på er!


Dan före dan idag

Vi lämnade bort minimänniskan till hennes farmor idag så att jag och pappan kunde i lugn och ro städa och vet ni vad, Nu är det riktigt städat här hemma :) Så när vi kommer hem kommer vi till ett rent place ;) Idag kommer nog bara spenderas lugnt och i morgon kommer jag vara i värmen så detta är det sista inlägget skulle jag tro :) Men hörrni, ni får ha det så bra, för det ska the minifamily ha :) Jag har sagt det förut och säger det igen, sol, värme, bada hav och njuta i massor ;) cya

Sitter och bara njuter av den mysigaste pl...

dsc00426 (MMS)

Sitter och bara njuter av den mysigaste platsen i sundsvall. Tilden har somnat efter en kort hård sväng på stan ;) jag shoppade 3 sommarplagg till resan för 110 kr. Ett linne, 1 par shorts och en kort byxdress av nått slag. Får se om jag kommer använda nått av dom. Annars var det ju nästan gratis ;)


God morgon. Nu har vi nedräkning för fulla...

dsc00425 (MMS)

God morgon. Nu har vi nedräkning för fulla muggar. Det är 3 dagar kvar nu och hela familjen längtar. Var till mamma och pappa igår och så hälsade vi på towe en sväng :) idag tänkte vi ha en latdag på hög nivå:) kram på er :)


RSS 2.0