Nej fy...

Ingen nytta gör jag. Frukost har jag fått i mig men kom jag iväg till birsta? Nope, å inte har jag börjat ta tag i städningen heller :( Har verkligen ingen energi men samtidigt så måste det ju göras, å man kan ju inte precis låta Patric göra det som har jobbat 10 timmars både igår och idag. Jag måste alltså rycka upp mig?!
Det enda jag är sugen på är att lägga mig ner i soffan och tvärslockna... Fast energin blir väl inte större av det... Det bästa är nog att sätta igång... snart... om en liten stund... jag ska bara först... :)

Söndag

Jaha då sitter man här på morgonkvisten då. Vi ställde om klockorna igår när vi gick å la oss och Patric ändrade om på sin mobil så den inte skulle ställa om sig själv. Men telefonen levde ett eget liv och ställde om ändå så Patric försov sig. Jag vaknade av att nån ringde på dörrklockan. Ruskade på Patric å sa: Du har försovit dig, Linus plingar på dörren. Så det var ju tur iaf att dom samåker så dom inte kom försent i morse.

Igår kände jag mig väldigt rastlös och hängig, så jag fick för mig att göra en ordentlig middag. Så det blev en 3 rätters. Avocado med räkor till förrätt, bakad potatis med tonfiskröra till middag och sen honungsmelon med serranoskinka. Mums...  Hulda höll med hon, serranoskinka var en riktig delikatess, fröken som inte ens tycker om kattburkmat :)

Idag lagar ja nog bara nått snabbt och enkelt men man kanske ska njuta av lite efterrätt ändå? Glass med bär kanske?

Nu är väl Anna med familj framme på Cypern, hoppas dom får kanonväder där nere. Jag ska ju faktiskt också få åka på semester nu på fredag, fast vi åker till småland med bil :) Ska bli kul att få komma hemifrån lite, vi hade ju ingen semester i somras så det blir kul. Och så åker vi ju till Stockholm också nu i November. Patric och Linus ska på monster jam och jad tar med mig Anna så åker vi och umgås med jenny. Hade tänkt passa på att julklappsshoppa då men ja tror ja tar de på Ullared för i mitten av November lär jag ju aldrig orka :)

Nej kanske man ska äta lite frukost och sen åka ut på Birsta en sväng?


Lördag

Ja då ligger man i sängen då såhär på lördag morgonen. Det är mörkt i hela lägenheten och kissarna gick väl antagligen ut när Patric for på jobbet. Jag har inte ens hunnit kliva upp men jag känner mig redan rastlös... Vet inte alls vad jag ska hitta på idag. Visst det behövs städas å fixas men jag har nog ingen lust till det idag. Jag vill ju hitta på nått. Syster yster med familj åker till Cypern idag, tänk om det hade varit en annan, tänk om jag hade fått kunna åka till värmen nu, inte ens ett solarium kan jag lägga mig i då min BM säger att man ska undvika solen när man har bristningar (när dom är röda alltså) Annars kan dom stanna röda, och jag vill verkligen att mina ska blekna... Igår så hade vi möte på jobbet med facket, och det gav väl inte så mycket nu i första skedet, för dom ska ju börja förhandla med arbetsgivaren på måndag, så det är ju först då som man vet vad som kommer gälla och så.
Påbörjade iaf min mammaledighet tidigare så nu har jag gått hem helt. Hmm vad ska man hitta på nu då?

Igår var vi hos mammsen å pappsen å grattade pappa eftersom att han fyllde år i måndags. Han fick ett hemmabiopaket av mig mamma och Anna (med familjer då såklart, Svea får inte glömmas bort). Vet inte om han blev nöjd men det borde han ju blivit då han önskat sig det. jag och Patric hoppade ner i sängen direkt när vi kom hem, sen började sammandragningarna/förvärkarna igen... usch ja tycker dom är jobbiga, hur ska man då klara av dom riktiga värkarna. Man ligger i sängen å så känner man hur hela magen stelnar, å så mensvärk å så drar det som attan bak i ryggen. Nej du, det är ingen höjdare inte...

Dags att fundera på frukost?

Trött, hungrig och illamående

Mysig kombination va? Har iaf slutat jobbet för dagen och motivationen idag var väl ungefär lika stor som igår... Ingen vill väl anstränga sig när man blir arbetslös? Måste säga att jag kunde inte vara lyckligare över att vara gravid och att det snart är dags, för jag behöver inte känna nån press överhuvudtaget om ekonomin, för jag har ju mitt på det torra (peppar,peppar)
Idag ska vi ut på Toys R Us och kolla vad dom har att erbjuda...
Patric håller på att klä sig för fullt så det är väl dags nu då :)


Onsdag...

Då är man varslad men det hade ju inte kunnat komma lägligare eftersom att jag går på mammaledighet nu om ca 3 veckor. Vi satt och spekulerade om det här i måndags kväll, och på tisdagen pratsde vi lite om det också, sen promenerar jag hem från jobbet och nån timme senare ringer Jennie och berättar att vi har blivit varslade. jag tycker att det är förjävligt att man varslar sådär och inte ens kontaktar sina anställda att man ska ha ett möte om detta. Nu ringde jag Madde och berättade för henne eftersom att hon är föräldraledig, hade jag inte gjort det så hade hon fått läst det här i tidningen i morse. Och samma med mig. Tycker bara att man kan sköta det bättre.

Började kräkas igår kväll igen men ja hoppas bara att det var tillfälligt. För jag orkar inte att det ska starta igen. Men det märker vi väl. Dags att äta frukost och senare ska man på jobbet


Utmanad

Jag har blivit utmanad av: Sonja

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till!


1. Vad heter du: Michaela
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mjöd
3. Flicknamn: Malin
4. Pojknamn: Markus
5. Yrke: Modell
6. Färg: Mörklila
7. Klädesplagg: Mammatrosa
8. Mat: Mos
9. Sak i badrummet: Make Up
10. Plats/stad: Malmö
11. En orsak att vara sen: Missat bussen
12. Något man skriker: Men!
13. Film: Men in black
14. Något man dricker: Mjölk
15. Band: mando Diao
16. Djur: Mops 
17. Gatunamn: Myrbacksvägen 
18. Bil: Mercedes
19. Sång: Misery

Jag utmanar:  Sandra, Lisa, Lina, Tino och Carro


Tisdag

Ingen bra dág idag, ingen bra dg alls... Cyklade till jobbet och det var frost på sadeln, bromsarna hade nästan frysit fast å växlarna hade frysit fast. Så jag hoppas Patric fattar att jag inte tänker cykla hem och att han kommer å hämtar mig... Men man ska ju inte räkna med nått...

Det är ganska lugnt å skönt på jobbet vilket behövs eftersom att jag sitter med dundrande huvudvärk... Fattar inte vad det är, den har hållt i sig sen igår...

Tudor: Självklart så är det väl inga majjaplantor vi har på tapeten, du får nog studera vidare lite grann på hur dom egentligen ser ut :P


Jobbar

Eller ja jag sitter på jobbet iaf. Men det är problem med systemen så jag bara sitter här. Började 17 idag och har inte fått ett endaste samtal... Så nu är det bara 3 timmar kvar.

Sitter och funderar lite grann på julklappar :) Det är ju faktiskt bara 2 månader kvar :) Å så måste man ju köpa en julklapp till bönan, å de e så svårt när man inte vet om Bönan är en han eller hon :) haha


Trötter

Tung natt i natt, har varit en hel del sammandragningar/förvärkar antar jag. Magen har blivit hård som en boll och molande mensvärk som har gått ut mot ryggen. Så i morse var jag ruskigt trött, så man får nog sova sig lite middag innan man åker på jobbet. Sikken tur att man inte börjar förren 17 idag då.
Föräldrautbildningen blev inställd idag och det tycker jag är tur, annars hade jag nog skolkat eftersom att jag är så trött.

Nej nu ska jag nog hoppa ner i soffan å mysa ner mig med Patric ;)

God morgon

Inte för att jag känner riktigt att jag vill vara vaken nu... Är helt slut i kroppen och huvudet. Ska man sammanfatta helgen kanske?

I fredags kom jag hm från jobbet strax före 2 någonstans. La mig och latade mig i soffan en stund, var jättehungrig men orkade inte göra nått. Sen kom världens energi knippe trots att jag var hungrig och då började det städas å de var ju faktiskt snabbt gjort eftersom att vi faktiskt blivit ganska bra på att hålla undan nu. Sen for jag på affären å köpte lite snarra å grejjer till kvällen å så köpte ja lite saker till middagen också. Åt middagen och sen blev det latning i soffan igen :) Runt 7-tiden kom Emilie :) Finns nog ingen sötare tjej alltså :) Sen tvingade vi Patric att göra "den där smeten" Så Patric lydde oss tjejer medans vi satt vid köksbordet och kollade på :)
Jonas  kom vid 8-tiden och då satte vi oss direkt vid Idol, jag var väl kanske negativ hela kvällen. Men desto lyckligare blev jag när man fick veta att Camilla åkte ut YES :) Hade himla mysigt alltså. Tycker verkligen om dom där 2 :) Försökte göra så att Bönan skulle sparka åt Emilie men icke. Emilie blir så ledsen varje gång haha Men Bönan är väldigt exklusiv när det gäller sparkar och bök ;) Jag Patric och min syster har lyckats känna. Otippat va att jag får känna :P haha

I Lördags blev det en promis in till stan med Emilie, kollade runt en liten snabbis i affärer men sen var vi hungriga så det blev lunch/frukost på BIM. Drack en vatten melonsjuice mumma. Älskar verkligen den :) Köpte hem lite som jag behövde till middagen. Kom hem å latade mig i soffan (väldigt otippat) Men det börjar bli tungt å jag såg häromdagen att jag har fått mutantfötter :( Alltså dom börjar svullna lite haha

Mammsen å pappsen kom, sen började jag med middagen så den skulle bli klar när Patric kom hem från jobbet. Sen for vi på Bio- Flickan som lekte med Elden. Bra film, men jag tror det får börja va slut på bio nu faktiskt, sitter obekvämt å så får ja ont i ryggen. Fast ja måste nog tvinga mig en gång till och det är till Twilight filmen då såklart.

Nej, nu ska jag mysa ner mig en liten stund till.

Bjuder på en bild på kulan från gårdagen



lördag

Snabb uppdatering då ja ska ner på stan nu.
Mysig kväll igår, Idol för hela slanten (även fast jag var mest negativ haha)
Nu blir de stan med Emilie å sen middag med mammsen å pappsen å så bio :)

Fredag :)

Jaha, sista jobbdagen denna veckan :) Inte för att det blir så himla mycket jobb eftersom att jag började halv 10 och då hade vi möte och sen var det bara att sätta sig i bilen för att åka till njurunda och BM. Magen hade växt även denna gång och hjärtat slog 146 slag. Så allt ser stabilt ut. Kom tillbaka till jobbet nu och nu är det en och en halv timme kvar tills jag slutar :)

Hade problem med sömnen i natt igen. Vaknade vid 3 tiden och låg väl vaken till ungefär 5 men sen slocknade jag. Så är lite trött men får sova lite middag sen :)

Ikväll blir det mys :) Emilie och Jonas kommer förbi å Emelie vill fuska lite idag så då får man äta snarra :) Yes. Mumsfillibabba. Dags att jobba vidare :)

Hungrig

HAr sovit ganska länge idag. Till runt halv 11 (det är länge för mig) så nu sitter jag här och uppdaterar lite sen tänkte jag göra mig lite frukost/lunch... Blir gårdagens middag. Tacos. Riktigt gott, mums. Gud va hungrig jag är nu.
Hade en latis dag igår, gjorde verkligen inget vettigt men det är skönt med dom, för man får väl lata sig ordentligt nu veckorna innan Bönan kommer för sen kommer det inte finnas lika mycket tid till det. Låg och funderade länge igår, kollade på ultraljudsbilderna, barnvagnen och bilbarnstolen, och kollade lite på kläderna och helt plötsligt känner jag en längtan. Ja jag längtar verkligen tills h*n kommer. Vill så gärna veta om det är en tjej eller kille, hur den kommer se ut, och jag har en sån stark känsla av att h*n är lik Patric. Det ska bli så spännande :)

Igår fick jag ett sms från pappa som berättade att morfar dog igår, känns konstigt, han har ju varit sjuk ett tag nu och mamma och pappa har hunnit varit ner ca 2 ggr på en månad för dom har bara gett honom några timmar, men han har ändå pinnat på. Fick en ledsen känsla över mig även fast jag inte känner honom. Senast jag såg honom var när vi åkte till Gran Canaria när mamma fyllde 50 år och då hejjade jag knappt.
Känns så bra att Bönan kommer ha så bra kontakt med sina mor och far föräldrar. Tvivlar inte på det en sekund.

Nej, det blev kanske inte världens mest uppåt inlägg idag men :) Nu är det dags för mat. Vi är hungriga här hemma

Onsdag

Sömen tar knäcken på mig nu :( Igår låg ja och sov hela eftermiddagen tills jag skulle gå på jobbet. Sovde tills 45 min innan jag började. Skyndade i mig en smörgås och sen for jag. När ja kommer hem kollar ja och Patric på lite Tv och sen pinnar jag ner i säng. Efter ett tag så somnade jag och sovde skönt. Men vips så är jag vaken igen, och det är samma vridandes och vändandes som alla andra nätter. Klev upp och drack lite och sen lockade jag  till mig kissarna så länge. Låg och pratade lite med dom och sen låg jag och vred och vände på mig igen. Så när kl ringde i morse var jag stendöd. Ville inte kliva upp så drog ut på det till sista minuten i princip. Sen cyklade jag iväg till jobbet. Det var frost på sadeln :( Växlarna hade frusit :( Så nu är det nog dags att ställa undan den. Men Patric måste fixa min bil så ja kan åka bil. Annars får väl han skjutsa mig i värsta fall... I morgon så startar även vaccineringen och jag har fortfarande inte bestämt hur jag ska göra, men det lutar åt att vänta tills Bönan kommit.

Vill bara hem nu, hem hem hem till en varm och osig säng

Tisdag

jahapp, hade tänkt uppdatera igår men jag kom inte in här så då blir det idag istället. Igår jobbade jag på förmiddagen och sen for vi till njurunda för att gå på föräldrautbildningen. Där pratade vi lite om svininfluensan och så fick vi se en förlossningsfilm. Tror Patric tyckte det var lite spännande faktiskt. Vi var några par där och alla var så pratglada  men jag är så blyg jag :) Är så avundsjuk på dom som ska ha i November, det är ju snart ju. Själv måste man vänta ända tills December (orka :P) När vi kom hem så åt vi lite middag och sen såg vi en film som jag lyckades somna till. Sen låg jag väl vaken tills runt 12 tiden kanske och sen tvärslocknade, men i natt så vaknade jag mitt i natten, lockade till mig kissarna och låg och pratade med dom :) Sen låg jag bara och vred och vände på mig. Somnade väl till slut efter ett bra tag och sen vaknade av att nått tyngde på mig och då visade det sig att det var Hobbe som besökte mig och magen. Tyvärr så går det inte så bra att ha honom på magen men Hulda går bra eftersom att hon är så himla lätt. Sen har resten av natten varit orolig. Så idag är jag helt slut, hade ju lovat Emelie att vi skulle gå på stan men det finns ingen ork :( Såg ju fram emot det ju.

Jag och patric har iaf diskuterat lite huruvida jag ska göra med vaccinering mot svininfluensan och jag tror att vi har valt att inte göra det medans jag är gravid. Eventuellt att man vaccinerar sig när Bönan kommit istället.

Tror att det är dags att lägga sig och vila en stund nu efter lunchen.

Lägger upp magen ändå

Men enbart för att då kommer ja alltid bli påmind om detta och gör antagligen aldrig om det :)

Varsågod å njut :P

Hmm

Tänkte vara duktig och lägga upp en magbild idag så Patric fick snällt fota men när jag såg bilden så ångrade jag mig genast. Vågar inte släppa ut en bild på bloggen och om jag hade kunnat så hade jag inte släppt ut mig själv genom dörren. Snacka om att se ut som en flodhäst :( Självfortroendet fick sig verkligen en törn, kändes verkligen inte bra. Tur att det bara är ca 2 månader kvar... för så här vill jag inte se ut :(
Nej fy och usch... Typiskt

Sitter framför Tv:n nu men jag känner mig lite uttråkad, förstår inte vad det är då vi inte kan visa nått bra på burken längre. Det är ju enbart skit. Det är illa när Patric tycker att det bästa tablån har att erbjuda är körslaget. Patric hatar körslaget :) Ne kanske man ska tröstäta lite? Storleken kan jag ju inte göra så mycket åt ändå nu... För ca en vecka sen stod vågen på -1kg sen ja blev gravid så...

Lördag

Sitter nu på jobbet. Det är inte lugnt men nu har jag bara ca 1 timme kvar, sen tror ja att ja ska köpa med mig en subway macka med mig hem. Hungrig hungrig :)

Idag blir det bilder :)

Var ju ledig igår och som ni märkte så uppdaterades det ingenting :) Var helt slutkörd igår faktiskt. Varken jag eller Patric hade nån ork men ändå kliades det i fingrarna på båda 2, två rastlösa hundar var vi här hemma. Så mitt på dan gick vi ner till grannarna och åt lite bullar, sen gick vi hem och åt lite middag och sen gick vi till svärisarna och där blev det också bullar :) Å jag fick 2 jackor av Karina. Börjar ju bli lite besvärligt med storlekarna där över magen. Sen fick jag 2 st tröjor också. Vid 10 tiden gick vi hem å la oss väl i sängen i princip på en gång :) Kollade på Scrubs men jag tvärslocknade ju som vanligt :)
På natten råkade Patric väcka mig och jag blev skogstokig :) Sen började de värka i magen, som mensvärk eller små kramper, svårt att förklara, kände på magen om den vart hård som en boll men det var den inte? Trodde det var sammandragningar/förvärkar men då borde väl magen ha blivit hård. Låg väl och kved mig i ungefär 30 min och Patric va så go å låg vaken med mig och smekte mig på armen hela tiden :) Go gubbe

Nu sitter jag och räknar ner till jobbet. Börjar om ca 60 min. Hade gärna varit hemma idag eftersom att jag är så trött efter nattens bravader. Men men, 4 timmar ska man väl klara av. men i morgon blir det värre när man börjar kl 10 :/ Hur ska man orka upp

Här kommer lite bilder iaf, första bilden (om det blir nån bild) är på barnvagnen och vårat babyskydd fast barnvagns liggdelen är brun inte svart som på bilden, andra bilden är från Patrics klädshoppingtur :) Tredje bilden är lite presenter och fjärde bilden är på babyvakten som Patric är så stolt över och Bönans allra första kläder :)


  













Så nu känner jag mig duktig som laddat upp lite bilder. Kom på mig själv nu när jag laddade upp bilderna att jag har inte ens knäppt kort på magen. Senast var V 28 och nu har jag gått in i V 33, har ju iaf fotat varje vecka för eget bruk men ingenting dom senaste veckorna. fast det är väl kanske inte så konstigt egentligen eftersom att jag inte mått så bra :/ Men får försöka fixa det nån dag här också :)

Mycke mycke bilder

kom det upp igår eller var det förrgår ja lovade det? Har varit så trött så det har bara varit latning när jag varit hemma. Ikväll lär det inte heller bli nått eftersom att jag slutar nio så... Men i morgon är jag ledig så då ska jag försöka anstränga mig lite och lägga upp lite bilder på det som shoppats.

Kan ju lova att jag inte är speciellt avundsjuka på mina systrar som åker till Kreta i morgon. Nej, verkligen inte... Inte ett dugg ;) Men men så är det. Med bara ca 8 veckor kvar så har man ju ingen lust att riskera att åka om det skulle få för sig att komma igång, har läst att de skulle kunna bli en rätt så dyr historia (inte för att jag blev medbjuden :P)

Fick även ett brev från min kusin igår, och det var himla roligt att läsa :) Nej, nu ska jag ska jag snart bege mig hemåt :)

Känns så skönt med fridag i morgon (låter som ett fängelse) :)

Måndag

Då sitter man på jobbet igen :) Ja de e väl inte så jättekul att vara på jobbet men att träffa mina arbetskamrater! Sovde fram till runt 9 tiden i morse för då var det en viss Böna som boxade mig på blåsan och tyckte väl antagligen att ja skulle kisa (väldigt snällt) Igår spenderades först med svärmor och bullbakandes, sen kom mammsen å pappsen förbi så då fikades det. Sen for vi till Härnösand för att gratta syster. Var där till 20.00 ungefär sen skulle vi kolla på film men både jag och Patric slocknade, Patric i soffan och jag i sackosäcken. Ikväll tänkte jag lägga upp lite bilder från våra (eller rättare sagt Patrics shoppingturer till Bönan)

Tack Emilie för helgen, var jätteroligt :)

Söndag morgon

Sitter vaken nu och funderar på varför! Känner mig ruskigt trött men jag skulle aldrig kunna somna om nu. Gårdagen spenderades his Emilie och jag hade verkligen trevligt :) Det blev en liten uppdelning mellan tjejerna och killarna men det var helt ok för killarna pratade enbart teknik :) Medans vi pratade om allt möjligt, dock väldigt mycket bebisar och graviditet då 2 av 5 st var gravid eller är kanske ja ska skriva :) Men mycket kul och jag hoppas att deras kväll fortsatte bra :)

Idag ska dagen först spenderas med att sätta upp balkongräcket, fast det fixar ju Patric och Mats såklart och sen ska det åkas till Härnösand och gratta syster som fyller år nästa helg men då är hon som sagt på Kreta ( Nej då jag är inge avis) och sen hinner hon typ bara komma hem och då ska hon minsann fara till Cypern (fortfarande inge avis) Själv ska jag åka till Ullared och Småland :) Haha har aldrig varit på Ullared så i somras lurade jag pappa att vi ska åka dit så jag pappa och Patric åker neröver den 30/10 och sen blir vi borta några dagar :) Under resan ska vi även stanna och hälsa på min kusin. Ser verkligen fram emot att åka nu, och även till Sthlms resan som vi ska göra i November över en helg eftersom att Patric ska kolla på Monster Jam.

Nej nu är det dags att kliva upp och kanske koka si lite varm choklad, kanske ska ge Patric lite frukost på sängen? Hmm :)

Lördag

Patric stackarn är på jobbet (eller förresten de e inge synd om honom!) Fattar verkligen inte hur man kan sova så mycket. Sist på Bm besöket frågade hon om ja sov middag varje dag och frågande sa jag nej (satt och funderade inombords om man skulle det eller?) Men nu har det börjat, dom senaste dagarna har jag sovit middag varje dag och ändå slocknar ja som en stock på kvällen. Somnade runt halv 12 igår kväll och vaknade 10 i morse? Man gör ju inget annat än sover jue :) Men det är visserligen väldigt skönt.
Igår var svärisarna här, Mats skulle hjälpa Patric med balkongen, så jag värmde bullar å så kollade vi på tv, efter ett tag så hoppade även Patrics syster in så då låg vi alla och kollade på Idol och jag blev så fruktansvärt sur när Camilla fick ett wildcard, liksom WHAT? jaja de går ju inte att reta sig på det hela tiden så de e väl bäst att ja släpper det :)

Hittade den här på en blogg så ja ska väl också göra en sån för de har ja aldrig gjort förr :)


Vad heter ni? - Michaela och Patric 
Hur träffades ni? - Besvärlig historia men i Njurunda
Hur länge har ni varit tillsammans? - Drygt 2 år
Är ni förlovade? - Nej, Patric tycker sånt är onödigt
Bor ni ihop? - Ja
Har ni barn? - Nja inte riktigt än men snart
Har båda körkort? - Ja
Kommer du ihåg er första kyss? - Jadå
Vem sa "Jag älskar dig" först? - Var lite båda, vi låg på en brygga och kolla upp mot stjärnorna och sen sa vi båda två det ;) Haha låter smörigt men sant
Vem är äldst? - Patric är 1 år äldre
Vilka stjärntecken är ni? - Kräfta och Tvilling
Vem fyller först på året? - Patric i juni och jag Juli
Vem är längst? - Patric
Vem sjunger bäst? - Säger väl han då för han tycker det låter gräsligt när ja sjunger :)
Håller ni handen på stan? - Nästan aldrig
Har ni haft sex? - Hmm, nje de var nog storken som fixade Bönan
Kände ni varann innan ni blev ihop? - Ja
Vad har ni gemensamt?  Vi är nog ganska olika faktiskt, men vi kompletterar varann bra?
Blev du kär i första ögonkastet? - Inte när vi var kompisar, men efter att det startat så föll jag pladask
Har ni någon speciell låt? - Nej, eller vi har 2 skivor som är vi
Har ni några "frikort"? - Haha nej, men han tror nog det om han skulle träffa Jessica Alba
Har ni stora framtidsplaner? - Räknas ett barn dit eller? ;)
Har ni gråtit i varandras armar? - Japp
Har ni varit utomlands tillsammans? - Nej inte än,  men resa planeras till nästa vinter
Vilket är ert bästa minne? - Kommer inte på något speciellt nu
Vem lagar bäst mat? - Det är nog han eftersom att han är utbildad kock, men ja blir bättre :)
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? - Latar i soffan allt som oftast, om vi inte är hos grannarna eller hos svärföräldrarna
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? - Ja det gör vi nog
Bodde ni långt från varandra när ni träffades första gången? - Nej, verkligen inte
Blir du lätt svartsjuk? - Förut kanske men verkligen inte mycket nu
Brukar ni bråka? - Nej de e ju det vi inte brukar
Ringer eller SMS:ar ni mest? - SMS:ar
Vilken är hans finaste kroppsdel? - Älskar Patrics mage
Vad använder ni för preventivmedel? - Ja den går vi nog bet på du :)
Brukar någon av er prata i sömnen? - Nej, Patric snarkar å ja nynnar




Så då känner ni oss lite bättre :) Haha

torsdag redan?

Dagarna går snabbt nu. Kan ju börja med att säga till Sandra. Tyckte du var hur söt som helst på den bilden :)

Så då kan vi börja uppdatera lite. I söndags var det som sagt lite av en bakis dag (fast jag var spiknykter) Lagade en god middag åt mig å P men ja va inte så sugen på mat. Hur spenderades måndagen då? Det kommer jag faktiskt inte ens ihåg. Jo just ja, det blev en sväng på stan med våra grannar och tog en fika och sen var det nog ganska lugnt. På tisdagen begav vi oss ut mot Birsta för storhandling och overall köp till Bönan (som förövrigt numera heter Grodan ;) ) Var så roligt att se P för jag bestämde att han skulle få bestämma overallen eftersom att ja verkar bestämma allt de andra. Å det var som att se en helt annan person, han sprang omkring där bland barnkläderna och det slutade med att han hade plockat på sig en fleeceoverall, en mysis dress till bönan med nalle puh på, matchande sockar, även matchande mössa och vantar och nåpgra bodies och 2 pyjamasar. Han var som helt förbytt. Tror visst att P börjar längtas ganska mycket nu :) Sen på kvällen kollade vi på Johan Falk-Gsi och jag måste säga, jag är kär i Frank. Haha, kanonbra film och vi såg uppföljaren igår kväll... Sen pratade jag Frank för hela slanten.
Idag har det varit ganska lugnt. Lite snabb shopping på morgon kvisten. Varit hos grannarna, ätit lite middag och sovit lite middag och nu sitter jag här. En kvart kvar och sen har går jag hem :) Hade ett riktigt långt arbetspass idag. Hela 2 timmar och inte mycket nytta har jag gjort. Ett samtal på 52 sek är vad jag har presterat. Längtar nu hem till P, ser fram emot att vara lite kär :)

RSS 2.0