Tjejkväll :)

Patric är på afterwork och Mason sover, så vi har tjejkväll ikväll :)
Tilde fick välja middag

Sushi såklart :)

Å nu har vi lite soffmys. Patric köpte några godisbitar åt lillhjärtat när han åkte hem från jobbet :) vi kör barnprogram nu och sen blir det idol ikväll :)
Mason 4 månader

Ja det är ju visserligen en vecka sen men tiden rusar iväg. Jag vet inte hur lång  han är och jag vet inte hur mycket han väger. Men han ser ut att vara en stadig bit ;)
Just nu består hans liv väldigt mycket av universitetsstudier och jag tror att han gillar att hänga där för han får massor av uppmärksamhet av alla tjejer :) Han sköter sig dessutom riktigt bra ;)

En favorit nuförtiden är dessa spännande fötter ;) dom ska dras i och kikas på hela tiden :) 

Han har börjat prova lite smakportioner också och han är inte så kräsen. Efterrätter är godast men morot är också smaskens :)
Halloween disco

Igår mötte vi upp Jonas, Ellen å Alfred på Max. Ungarna fick käka lite hamburgare innan dom drog iväg på drakborgen. Dom hann leka lite i borgen innan discot startade. När klockan var strax före 8 hade vi 2 väldigt trötta tjejer :)Amning

Masse har helammat sen han kom till världen och det har verkligen inte varit några problem. Ibland på nån kväll har han fått ersättning när han varit lite extra gnällig eller när han helt har ratat bröstet. Han har även fått ersättning när han har varit hos farmor och farfar och hälsat på.
Och det har alltid funkat bra och inga problem :)

Under början av veckan tyckte jag att man kunde märka att lillebror blev ner missnöjd än vanligt. Så i onsdags mitt på dagen gav jag honom ett mål ersättning och ungen blev som förbytt.Vilken  gladskit! Så nu får han ersättning under dagarna fast han får oftast amma lite först och sen får han ersättningen. Men på natten kör jag bara amning. Lite tråkigt men så är det. 

Senaste veckan

Det har gått några dagar sen sist. Så ni ska få en liten snabb uppdatering :)

Måndag:
Åkte till Härnösand och badade med syster och hennes barn. Masse Basse badade ungefär en timme och tyckte att det var hur mysigt som helst :) Tilde var en vildvittra som vanligt. Hon är ingen fegis när det gäller att bada så man får ha lite koll :)


Tisdag:
Blev en hemma dag med 2 trötta barn. Efter lunch la sig båda barnen och sov på varsin sida om mig i soffan :)Onsdag:
Ett besök på birsta planerades med Emilie, men när jag är hemma hos Emilie eller när vi ska träffas så kan Affe sova hur länge som helst (annars sover han 45 min), men när Ellens dagisdag var slut så kom dom och hälsade på. Tilde och Ellen blev så glada av att se varann igen :) å Mason å Affe har börjat få upp lite intresse för varann :) ska bli så kul når dom blir äldre och har ett utbyte av varann :)

Torsdag:
Tog oss en tur på Ica och shoppade litegranna och så hem å så plockade vi litegranna ;) sen klädde jag upp Tilde i hennes spindelklänning, färgade hennes hår svart och målade en spindel på hennes kind :)  Lina kom på en snabbvisit också :) Sen halloween pyntade vi litelitegranna :) På kvällen åkte vi spontant ut till Timrå och blev en EU moped rikare.
Fredag:
Det är idag det :) Vet ej hur planerna ser ut för dagen faktiskt. Men funderar på att ta Tilde på disco på drakborgen. Men vi får se :) Men dom här sötingarna vaknade jag upp tillRSS 2.0