Shopping

Här i Västervik ligger lager 157 som är en outlet på märkeskläder och jag har ju en liten kärlek till lundmyr kläder men Tilde är ju så gammal nu, men hittade dessa 2 par mjukbyxor och 3 par strumpbyxor (inte lundmyr på dom) 
Båda byxorna kostade tillsammans 180kr och strumpbyxorna en 100 lapp för alla 3, bra köp :)
 
 
äh vafasen blev upp å ner men men :)

Fredag

Tiden går väldigt snabbt här nere och vi har det mysigt. Nu är det bara morgondagen kvar och på söndag åker vi hemåt. Går av natten nu på morgonen så idag är jag ledig, så jag funderar på att ta mig en strosar promenad sen. Har ett ärende som jag skulle vilja få gjort idag också... Kanske inte ett så kul ett men men, hoppet är väl de sista som försvinner säger dom. Just nu känner jag mig lite trött men vet inte om det är nån mening att jag lägger mig? Då lär jag ju få svårt att sova ikväll istället och jag ska ju upp å jobba på lördag... Nej får nog köra på en uppfriskande promenad i det härliga vädret. Riktigt härligt väder :) Så det kan man glädja sig för :) Nej nu har jag annat att fixa med... :)

Onsdag

Sitter i tåget och är på väg på resan för jobbet. På söndag kväll kommer jag hem. Kan hända att det kommer nått inlägg under nått av mina nattpass. Snart är det dags för tågbyte iaf.
Har varit mysigt att umgås med familjen. Ser även fram mot dessa jobbdagar men helst under den här tiden hade jag velat vara hemma med Patric. Gruvar mig för nattpass då tankarna brukar börjar snurra. Men det ska nog gå bra hoppas jag. Hörs när vi hörs

Söndag

Kommer antagligen inte att blogga så mycket nu. Åker i morgon iväg på semester till kolmården fram till på ons och på ons åker jag vidare på en jobbresa och blir borta till på söndag. Blir skönt att komma bort men jobbigt att åka ifrån tilde och patric. Åka ifrån dom är väl det sista jag vill... Men man kan ju inte styra över hur livet blir och så får man göra det bästa av det istället

Semester 1 vecka :)

Då har man jobbat och stått i idag ;) jobbade tills klockan var 5. Sen var set dags för middag som älsklingen lagade, han är väldigt go min karl ;) ibland är man kärare än vanligt ;)
På tors morgon beger vi oss till torpet och kommer vara där tills på lördag kväll :) söndag jobbar Patric så jag får packa och tvätta inför veckan som kommer. Kolmården mån-ons å sen Västervik ons-sön :) kommer bli en kul vecka :)


Grattis älskling :)

Idag fyller min älskade Patric år :) Så jag ställde klockan och gav honom frukost på sängen ( eller jag, det var ju vi :) ) Tilde ville inte sjunga ja må han leva så då körde vi lite lilla snigel också :) Tilde tycker att det är så mysigt med frukost på sängen så hon både åt och drack av pappans frukost innan vi begav oss mot bordet. Tilde börjde prata om att hon fyller år så vi sa att hon fyller ju år när det är vinter, Ja svarade hon då och sen sa hon då kan man åka pulka :)
Sen städade jag Tildes rum och Patric plockade av från balkongen och sen begav vi oss mot Kubenbadet och hade en härlig förmiddag där :)
Nu är det snart dags att göra lite tårta eftersom att Patric får besök i eftermiddag :)
Hoppas ni får en härlig dag, precis lika härlig som våran :)

En bra dag :)

Tilde väckte mig vid 9. Då låg både hon och pappan i sängen vakna. Sen klev dom upp och gjorde frukost åt mig vid halv 10 :)
Efter frukosten la jag mig i soffan och så sovde jag där till ca kvart över 1 :) trött tjej? Nja lite då :)
Sen åkte vi ut för att handla lite tårt tillbehör :) jag köpte även en sista present till Patric som är från Tilde å så självklart lite rosor som han ska gå tillsammans med frukosten på sängen i morgon bitti :)
När jag kom hem så var det dag att hänga lite tvätt men det sket sig å blev bara att tvätta om eftersom att vi valde att tvätta en blöja också... Suck :)
Annars är jag på tiptop humör, synd att jag ska vara så trött bara :) men men :) hörs i morgon kanske :)


Söndag :)

Haft en mysig helg :) först torpet till lördag em och sen var vi hemma hos Marcus föräldrar på kvällen. Jättetrevligt var det men ja var lite trött av all friskluft från torpet :)
Idag blir det lite städning eftersom Patric fyller år i morgon. Å så blir det kanske eventuellt lite bak :)


Fredag och helg

Idag åker vi till Kramfors. Det är nämligen dynadagen i morgon så då ska vi gå på det :) Sen på kvällen skå vi på middag för Markus som flyttar till amerikat till veckan.
Idag känns inte som någon bra dag, känns som om nått inte bådar gott. Tilde väckte mig redan klockan 5, fick henne att somna om men det gick värre för mig.
Men förhoppningsvis blir em bättre?

Torsdag :)

Och det är snart dags för jobb :) Idag har jag en riktig latmans dag :) Bara slappar och njuter utav tystnaden. Det här är en bra dag :) Eller vad säger ni?

Yakari

Nya favoriten här hemma. Gissa om hon blev nöjd när hon fick låna mammas dator för att kolla ;)


Uppdatering :)

Börjar bli riktigt dålig på det här alltså:)
I måndags var det jobb hela dagen så det var därför jag inte uppdaterade nått :) å igår var jag och Tilde iväg och letade födelsedagspresent till Patric eftersom att han fyller år på mån :) Vi hittade lite skrot som vi får hoppas att han blir nöjd för :)
Sen igår kväll slingade jag Emilies hår å då kan de se ut såhär :)


Några dagars uppdatering :)

Vart ska man börja? I tisdags mötte vi upp syster och så åkte vi en sväng till drakborgen så ungarna fick loppa av sig lite :)
I onsdags cyklade jag, Patric och Tilde ner till stan för nationaldags firande, dock blev det iskallt så stannade bara typ 2 timmar (men fiskdammen var populär)
Torsdag jobbade vi båda så Tilde var på dagis, men när vi slutat alla 3 köpte vi pizza och tog med den när till hamnen. Så först åt vi pizzan och sen lekte vi i lekparken och så strosade vi litegranna :) Tog en sväng till farmorn och farfarn med :)
På fredag fm var vi lite barnvakt till Mellan medan Anna låg och sov. När Anna sen vaknat så tig vi vårt pick å pack och gick på stan :) åt lunch å shoppade lite. Tilde blev upphämtad av farmorn och farfarn å så köpte dom en cykel. En cykel med stödhjul som vi inte monterade förren igår så hon måste öva lite ;)
Fredagkväll så gick jag å Anna ut å det var helt ok. För mycket unga människor kanske ;)
Sen var Vi på torpet lördag till söndag :)
Ja det var min senaste vecka i kortfattad form ;)


För trött nu

men jag uppdaterar i morgon :)

Bredspackling :)

Äntligen har motorn slagits på och vi har smått börjat där hemma :) bestämt lister till köket, men inte köpt dom än då vi tänkte slå igen dörren mellan kök och sovrum, men det måste vi få ett godkännande först om från HSB, så Patric tänkte höra av sig till dom i morgon. Å när den dörren äntligen är igenslagen så kan vi tapetsera sovrummet :)
Men det är framtiden, just nu har vi startat med vardagsrummet som har hemska vävtapeter. Jag sa till Patric att jag skulle åka å köpa färg å bara fräscha upp där, men ni som känner Patric vet ju att då ska det göras ordentligt. Så vi åkte och köpte spackel och har nu börjat bredspackla. Lite mer jobb, men då försvinner ju skiten också och vi kan tapetsera sen :)


Är det inte konstigt?

Nu har ja legat och filosoferat för mig själv och jag blir så irriterad på mig själv. Jag är ganska materiell av mig och vill köpa nya saker för det är väl det vi blir lyckliga av? Är det inte helt sjukt av att vi ska tro att vi blir lyckligare av att köpa nya möbler, kläder m.m. Jag är materiell på det sättet att jag vill köpa saker men inte gör det så ofta. Detta gör att vi inte har så matchat med möblerna därhemma. Men vad spelar det egentligen för roll???
Å så är det ju alltid så att mycke vill ha mer, eller hur? Man kommer ju aldrig vara riktigt nöjd.
Tråkigt att vi ska vara så när det finns så mycket annat vi kan vara glada för.
Händer inte ofta att ni får såna här inlägg från mig ;)

RSS 2.0