Titta vad jag hittade :)
Idag har han lärt sig nått nytt :) han har ju gillat att stå ett tag nu, men inte kunnat ställa sig själv! kan ju säga att det var tur att vi sänkte sängen i förrgår ;)
Sen i morse kom jag på honom med att krypa (när han trodde att jag inte såg) :) satte honom på golvet i vardagsrummet och huxflux var han framme vid vardagsrumsbordet. Den lilla odågan ❤️

Mason 7 månader

I fredags blev grabben 7 månader. Han är en livlig kille som vill mycket som kropp å knopp kanske inte är redo för än, och detta gör honom ganska grinig. En vilja utan dess like och tjurig som få!
Just nu känns det som att han gnäller mestadelen utav dagarna och det är för att krypningen inte kommit igång än. Han har fått till ålningstekniken nu så framåt kan han ta sig. Han sätter sig från liggande på mage och han står redo i krypningsläge och gungar sig framåt men vågar nog inte ta steget att krypa framåt (i sängen vågar han dock, där kan han ta sig vart som helst).

Vi har fått sänka spjälsängen för nu börjar han öva på att resa sig.
Favoritsysselsättningen är när mamman ställer upp honom mot vardagsrumsbordet för stå är ju så kul :)

Natten är väl fortfarande den jobbigaste delen med denna lilla man. Han kan mitt i natten få för sig att han vill kliva upp och leka i 30 min. Å det är bara att ställa upp för annars somnar han inte om. Och när han vaknar så skriker han med det allra gällaste skriket dom skär i öronen. Han har en röstkapacitet utan dess like ;) kan nog bli en sångare av den här krabaten.

Men han är också en riktig charmknutte, men som sagt med mycket vilja ;)
Längesen... Alldeles för längesedan

Mina planer har varit att uppdatera under helgen men nu är det tisdag och det har fortfarande inte hänt! Konstigt ;)
Jag har nästan inga nya bilder att bjuda på för just nu är det väldigt mycket praktik, c-uppsats, poptenta och palliativa tentan!!! Gud vad jag älskar detta!!! 1,5 vecka kvar till tentorna och 1,5 månad kvar till uppsatsen ska vara klar! Det här fixar vi :) Eller hur :)
Off we go ;)RSS 2.0