Behöver jag ens säga...

Att jag är dödligt trött! Kvällarna går hyffsat nu när praktiken börjat :) ( ibland kan man vara helt slut). Men morgnarna... Jag fattar inte, jag känner mig som en zombie... Inget vettigt har jag och skriva heller :/

Idag är det dag 3 så då blir det jour nu på  morgonen. Igår var det diabetes mottagning och spirometri. Man får se mycket spännande saker i af :) 
Nej nu mpste kag göra mig iordning! Kanske sätta på ett ansikte på spöket ;)
Dag 1 avklarad

Jag var så nervös i morse när det var dags för praktiken. Men det var inte så farligt! Jättetrevlig personal och det kändes inte alls konstigt. Tror det kommer att bli en bra praktikperiod :)
Fick en bra handledare , så det kommer nog att gå fina fisken :)
Nu måste jag bara organisera ihop allt så att jag hinner med allt :) 

Måndag morgon

Jag och Patric har börjat se Suits och den är väldigt beroendeframkallande. Vi såg en hel del avsnitt igår vilket resulterade i en väldigt sen läggning. På det så har Madon stökat halva natten så nu är jag grymt trött, och det synsMen nu ör det dags att "rycka upp sig". Idag påbörjar jag min praktik och C-uppsatsen ska påbörjas. Sen ska jag skriva sammanfattningar till dom kommande tentorna! Det bara måste gå!!! Håll tummarna 

Himlabadet

I fredags så lovade vi Tilde att vi skulle åka och bada på lördagen. Ungarna och Patric vaknade lite tidigare än mig (jag fick sovmorgon till halv 10). När jag vaknade hörde jag att Tilde var uppe i varv :) jag låg kvar i sängen och lyssnade på Tilde när hon berättade för Patric vad hon hade packat :) Sen var det dags för frukost och packning och sen bagav vi oss. 

Masse tyckte att det var jätteskoj och plaskade som en dåre :)Pch stortjejen tyckte också att det var Himla kul ;)

Jag hängde mest i babypoolen med Mason (som för övrigt sov 20 min på hela dagen) medan Patric och Tilde hängde i vattenrutschkanorna :)

Mason träffade en söt liten tjej också och det var vääääldigt spännande :) dom tog lite på varandra och skrattade :)

En riktigt mysig dag som avslutades med middag med mamma, pappa och Snoddas :)

Mason 6 månader

Lilla guldklimpen blir bara större och större :) han har blivit en hejare på att sitta, men jag bullar fortfarande upp med kuddar runt om :) 
Igår kände vi att 2 små tänder hade börjat komma upp också. Nu går det fort här ;)
På fredag jobbar Patric sin sista dag på ett tag framöver, och på måndag börjar han sin första dag på pappaledigheten. Det ska bli kul att gå ut på praktik men också konstigt att vara ifrån lillmonstret så mycket, för som det är nu hänger han ju alltid med. Han ör med mig hör hemma, han ör med bör man handlar, han är med på föreläsningar och har till och med varit med mig och tränat :)

Älskade lilla lillskrutt <3

Nätterna kör han sitt egna lilla race men dom är bättre nu än förr. Ska han äta så äter han bara en gång, men man ska inte ens nämna hans sovrutiner för så fort man gör det så ändrar han dom ;)

Han är en glad kille, men bestämd och kan verkligen lägga den tjuriga sidan till :) 
Han har några favoritleksaker här hemma, en bamse bok i tyg, locket/taket till klosshuset och en giraffskallra :) dom kan  han leka länge med :) 

Från Mähler till Brolin

På nyårsmiddagen i år försökte vi överraska våra nära och kära med ett bröllop :) var dock bara några som blev överraskade :/ men det var en fantastisk kväll ändå :)RSS 2.0