Helgen är slut och återigen är vardagen här

Den här helgen har verkligen spenderats med familjen. I fredags hade jag och Tilde lite eget mys när Mason somnat, pappan var iväg på jobbdagen. Så vi kollade på tv tillsammans och åt chips. 
På lördagen var pappan lite smått seg på fm så då hängde vi mest i soffan fram till att Mason sovit sin lilla lur. Sen begav vi oss ner på stan där vi strosade litegrann, åt frozen yoghurt och letade efter nån ny jacka till pappan. När vi inte hittat nått så åkte vi ut till Birsta en snabbis istället.
När vi vaknat på söndagen åt vi frukost och sen gick vi ner direkt till förrådet (förrådsrensningen har jag gruvan mig för länge) menade gick snabbt och smidigt och vi slängde väldigt mycket!!! Sen efter rensningen åkte vi till Ramverk till mammas och pappas hus, vi grillade lite till lunch och sen hjälpte Patric pappa med innertaket i ett utav rummen. 

En helg med 4 barn

I helgen har vi varit barnvakt åt Mellie och Emelie, eller ja Mellie, Emelie är ju faktiskt tonåring. Mellie är en stök och bök precis som Mason men skötte sig väldigt bra. Så det var inga problem, det jobbiga under helgen var Masons koppor. Eftersom Mason blev sjuk var det inte så mycket vi kunde hitta på men det blev en sväng till lekparken iallafall :)


Vattkoppor

I torsdagskväll upptäckte jag att Mason hade utslag bakom örat, tänkte inte så mycket mer på det och vi gick och la oss. Morgonen efter var det dagvatten byta blöja och stackars pojk. Hela snoppen och punken var full med koppor. Dom 2 efterföljande nätterna var dom värsta jag varit med om. Mason kunde knappt sova och satt fast i min famn. Nu idag så har han fortfarande lika mycket koppor men en del har fått skorpor och det verkar i te klia riktigt lika mycket
 Så nu är det bara att vänta på att Tilde ska insjukna också
sportlov med barnen

I måndags åkte jag och barnen till drakborgen så dom skulle få busa av sig lite :) Tilde hittade en kompis nästan direkt så henne såg jag knappt på hela tiden, så.det var jag och Mason som busade tillsammans. Bollhavet var en klar favorit sär han ställde sig på kanten och hoppade rätt ner i bollarna, min lilla vilde. Stora borgen var lite otäck då ha än tyckte ljudet var lite skrämmande. Sen klättrade vi lite vägg och det är en idrott jag tror Mason får börja med när han blir stor.

Man kan även öva på klättring hemma i badrummet
Äntligen blev den godkänd...

Som jag har kämpat med denna tentan, nu dom sista gångerna verkar det ha varit en spärr som suttit psykiskt hos mig. Att göra om och göra om tar verkligen knäcken på en, och självförtroendet dimper ganska långt ned. När man pratat med andra om den så skrattar man lite lätt och säger, går det inte den här gången så går det säkert nästa, men inombords vill du egentligen bara lägga dig i fosterställning och gråta. 
Precis som alltid efter en tenta är du inne dagligen i studentportalen och kollar om det kommit något resultat ;) fast denna gången sa jag till Patric att jag inte skulle göra det, att jag inte ville kolla för jag ville inte bli ledsen om det inte gick vägen. Men av en slump tittade jag ändå (en vecka innan jag förväntade att resultatet skulle ha kommit) och till min stora förvåning stod det på startsidan: Du har resultat B...
Ett B??? För det första har jag aldrig någonsin fått ett B förut, men att jag fick ett B var inte det som gjorde mig mest lycklig, det var ju att jag faktiskt hade klarat av tentan denna gången. Jag var godkänd!!! Jag ÄR godkänd. Hade nog varit lika lycklig för ett E :) Men nu i efterhand är jag nog allt lite stolt :)
Det hade varit väldigt jobbigt att inte ha klarat den här tentan den här gångel heller och åter igen fått sagt att nästa år kanske jag får göra slutpraktiken, men nu om några veckor är det dags för den sista (förhoppningsvis) praktiken innan jag blir färdig sjuksköterska. Förstå att jag ska bli klar.
 
Dom här åren har genererat i så många tårar, känsla av hopplöshet, känslan av att du inte är tillräckligt bra och att du aldrig kommer klara det, och nu står jag här och är framme vid den sista delen... Sen väntar ett nytt spännande kapitel i mtt och Patrics liv. Med ny lägenhet som får tillträde till om 26(!!!) dagar, med planerad möbelflytt en och en halv vecka senare än detta. Nu är det bara klartecken om jobb för Patric och förskoleplats vi väntar på...
 
 

RSS 2.0