Mason 2 år

Den lilla grabben har gått och fyllt år. Eftersom att jag bytt telefon så har jag ju såklart inga bilder från födelsedagen.
Mason har under sin uppväxt varit väldigt snabb med det kroppsliga, han började bland annat gå tidigt. Talet var lite långsammare men ändå i normal takt. Så har det varit tills vi flyttade ned till Skåne. Idag kan Mason göra sig förstådd och han har börjat med 2-3 ords meningar. Han är en tjurig och charmig kille. Får han inte som han vill sätter han tvärsidan Till och det är svårt att stå emot honom :) Patric och jag skrattar ofta åt honom i soffan på kvällen. För just nu är han i en period när nattningarna tar lite längre tid, för han ska hålla koll på vad mamma och pappa gör på nedervåningen :) då kan han komma ner och skylla på att GB är törstig (även fast han har varit ned två gånger innan för att dricka) och så säger man att han ska gå och lägga sig, han svarar emot. Sen säger man godnatt då kan han helt plötsligt säga godnatt och så går han upp och lägger sig igen :) Han kan vara ett riktigt charmtroll den pojken och jag tror att han har mamman lindad runt sitt lillfinger. Eller jag tror att båda barnen har mig lindat runt sitt lillfinger ❤️❤️❤️


En månad senare

Nu är det ungefär 1 månad sen jag tog min examen. Jag har haft 3 veckors inskolning pp mitt jobb samt att jag har jobbat min första riktiga vecka utan bredvidgång. Det är mycket att lära sig och det är tungt för mig. Men jag tror väl att det reder sig så småningom. Under mina lediga dagar så njuter jag av att få umgås med mina barn. Känner mig lugn inombords och uppskattar alla stunderna och försöker att njuta till fullo. Självklart är man trött ibland men så är det ju. Patric har även hunnit fylla år, och jag också. Jag fyllde jämnt och blev alltså 30 år gammal. Det var en mysig liten tillställning med Patric, barnen och Jenny och hennes familj. Vi firade i värmen på stranden, badade och åt smörgåstårta och sen avslutades kvällen med grillning hemma hos oss. Var ett alldeles perfekt firande, lagom stort för mig. Bortskämd är jag också, en utlandsresa och en natt på ystad havsbad med 3 rätters middagsmat en behandling. Precis de jag behöver just nu.
Får upodatera ner någon annan dag RSS 2.0