Blivande 5-åring

Snart fyller våran lilla tjej 5 år. Tiden går så himla snabbt.
I år har Tilde tydligt uttryckt att hon vill ha kalas. Jag hade som tanke (eftersom Tilde fyller sent på året) att vänta tills det började droppa in kalasinbjudningar men än har det inga kommit. Kan ju vara så att barnen i hennes umgängeskrets inte har börjat med att bjuda kompisar från förskolan än. Men iom att hjärtat vill ha kalas har vi bestämt att så får det bli då :) 
Trodde att Tilde skulle vilja ha monster high tema men icke, hennes tankar gick mot frost tema så tanken är att jag ska försöka uppfylla detta :) Finns många bra sidor att beställa ifrån. Frågade Tilde vilka hon helst skulle vilja bjuda och det var roligt att se att hon ville bjuda både killar och tjejer :)

Detta blir nog spännande ;)

Mitt stora lilla hjärta ♥ 


farsdag

Grattis älskling på farsdag och grattis världens bästa pappa 💜 
Jag och barnen gjorde frukost till Patric i morse, Tilde bestämde att det skulle serveras varma mackor och juice. Barnen hade lyssnat på vad deras pappa önskade sig, så dom köpte ett par microtofflor (tofflor man kan stoppa i mikron så dom blir varma och gosiga). SÅ det var en nöjd pappa här hemma. Nu latar vi bara i soffan då det snart är dags för mig att bege mig på jobb.

äntligen jobb

Har haft ett litet uppehåll i jobbandet så ser verkligen fram emot ett kvällspass ikväll och imorgon blir det ett dagspass, skönt att få komma iväg äntligen. Ser riktigt pigg och glad ut :)

Det har varit mysigt att umgås med barnen men man märker att även dom behöver få komma och leka med sina kompisar. Älskar känslan av att lämna dom på dagis och dom går in och börjar leka och har knappt tid att vinka ens. Tilde kan man fortfarande få puss och kram av medan Mason vinkar i förbifarten :) Älskade stökungar ❤

Ha en bra dag :)RSS 2.0