Tenta

Så få var tentan avklarad. Hoppas på att den blir godkänd men risken/ chansen är bog inte så stor faktiskt :/ men men vad gör väl de... En omtenta hit eller dit...
Kollade nyss ordern på min iPhone. Nämnde ju häromdagen att beräknat leverans datum skulle vara 9/10 men nu hade dom ändrat till den 1/10 :) så jag behöver ju inte vänta allt för länge ändå :)
Annars då?
Vi har en febrig tjej, hon har fått vara hos sin farfar under tiden som jag gjorde tentan :) mycket snällt :) nu går vi se om Patric kan vabba i morgon bitti få jag har obligatorisk föreläsning på morgonen...


iPhone 5

Beställde den igår på eftermiddagen, det gör ju att jag får vänta lite längre än dom som beställde mitt i natten. Så jag får väl vänta ca 2 1/2 vecka ungefär... Men den som väntar på något gott ;)


Vissa dagar är värre än andra

Vissa dagar känner man sig nere utan att riktigt veta varför. Andra dagar vet vi varför. 
Och idag är det en sådan dag, eller kanske kväll jag ska säga för dagen började faktiskt riktigt bra. Inga problem där. Har varit på jättebra humör, när vi gick mot lägenheten jag, Tilde och Patric skrattade jag, kände mig så lycklig så det nästan bubblade eller hur jag ska förklara, men allt kändes så bra. Hann vara hemma en halvtimme ungefär och sen var det som att någon tog bort den murade väggen runt om mig. Såna dagar så känner man sig så naken, vi alla har dom nog, men det ska gudarna veta att det är inte ofta Patric får se dom... Oftast händer det när man är ensam, men inte idag. Och skulle jag välja så väljer jag hellre ensamma dagar men jag är hemskt tacksam över att han inte ställer några frågor eller kollar konstigt på mig. Istället så ber han mig bara komma, så jag kan ligga med mitt huvud på hans bröst, så att han kan hålla om mig... oftast brister man mer då, men det är kanske det man behöver. Såna dagar är också såna dagar som man vet att man valt rätt!

Slutspurten på nattpasset

Nu är det inte många timmar kvar :) Den här natten har gått riktigt bra :) Kom en trötthets smäll vid 5 snåret men annars har det inte varit några problem :)
Ser fram emot att sluta och veta att jag ska vara ledig med mina älsklingar :) Det är så skönt att Patric kommer vara ledig varenda helg nu :) Att vi kommer kunna vara ledig tillsammans varenda helg. Sen jag började skolan förra hösten så har vi ju visserligen haft varannan helg ledig tillsammans, innan de jobbade vi varannan helg så då hade vi inga lediga helger tillsammans, men nu är vi ledig båda två, eller alla tre kanske jag ska säga :)
 
Det känns som om det går bra nu, vi är ju lite av ett par otursfåglar. Men allt kan ju alltid gå lite bättre, men i allmänhet känns det riktigt bra nu med allt (förutom denna med vet kurs)
 

Nattjobb

Är riktigt trött då jag inte kunde få nån ro till att som à igår på dagen och jag kände att jag behövde det... Men nu är klockan halv fem så få har ändå de flesta timmarna gått och nu har jag bara 4 timmar kvar...
Missat några dagars pluggande nu och kommer missa några till och det känns ju bara halv bra :/ Är Livrädd för tentan och det känns övermäktigt just nu... Men det kommer väl kännas bättre sen när den är över...
Nej nu vart det bara en massa babbel...
Göra dom sista timmarna nu sen hem och sooooova och sen är det dags att gå på ytterligare ert pass


Snart dags för det första träningspasset

För i sommar blev det inte mycket tränat faktiskt :/
Tyvärr är det ett bodypump pass och det är kanske inte det passet som jag tycker är roligast men jag valde det passet för det är gratis vecka på Ego den här veckan, så Patic ska följa med :)
Och där möter vi upp emilie och Jonas som också ska träna :), sa till Emilie att ta med Jonas så inte Patric känner sig så ensam.
Så nu när jag försöker peppa Patric till att börja träna så passade jag på att köpa ett par träningsskor (enkla och billiga, så får han uppgradera sen om han vill börja träna) som present då han har fått jobb :)
 
Så snart ska vi skjutsa Tilde till farfar och så får hon vara där en stund medans vi tränar :) Nej nu är det dags att göra oss klara :)
 

Plötsligt händer det :)

Att hålla tummarna funkade tydligen :) Älsklingen har äntligen fått jobb :) nu låter det som att han aldrig har jobbat :) men dom som känner oss vet att han bara har haft timanställningar och blivit anställd en månad i taget i princip sedan strax före vi fick veta att vi väntade Tilde.
K-rauta har han visserligen jobbat på sen 2010 men, det blev aldrig mer än månadsanställningar...
Men i morgon börjar han sitt nya jobb :) Han har fått jobb på ryds glas och jag är så glad för hans skull.


Håll tummarna med mig :)

Vill inte säga vad det gäller än då det stupat så många gånger förut. Men håll tummarna med mig :)

Apropå frakten från Apple så är jag mer än nöjd :) 2 dagar :)

Hihi handen ser lite missbildad ut :)


Äntligen beställd :)

Så :) då är min nya Mac beställd :) dock var det lite leveranstid men det får lov att vara helt ok med tanke på att den blev mycket billigare med studentrabatten :) å då får jag en dator med större minne :)


Trött...

Kan inte somna på nätterna, vet inte riktigt vad det beror på men... Lägger mig på kvällarna och kollar på film men under tiden jag kollar på filmen så får jag nästan ångest över att jag kollar på filmen. Om jag ändå är vaken borde jag ju sitta nertryckt i böckerna... Men för första gången i mitt liv så har jag ju startat i tid. Jag sitter varje dag. Jag satt till och med nertryckt i fredags kväll. En fredag kväll(?) och det är ändå några veckor kvar ... Jag blir så stressad, men det ska gå!!!

Medan jag satt nertryckt i böckerna igår spikade älsklingen middag och han hade till och med tänt ljus :)


God morgon :)

Lite trött och sliten men vad gör det? Jag och Tilde är ledig hela långa dagen tillsammans :) jag tänkte nog försöka plugga lite ändå :) vi får väl se vad tjejen säger om det :) men just nu sitter vi bara tätt omslingrade i soffan och kollar på Barnkanalen :) gissar på att hon snart kommer vilja se på Bernad anka (Bernard och bianca)...


Stolt över min tjej :)

Tycker att hon är så himla duktig nu när det gäller att vara utan blöja. Idag åkte vi till ming palace och åt middag, och Tilde är ju utan blöja hela dagarna på dagis så jag chansade och packade ner extra kläder. Under middagen sa hon till att hon ville kissa och då gick vi på toaletten och hon uträttade sina behov galant. Efter middagen var det dags att uträtta det andra behovet och även de gick galant.
I bilen på väg hem sa hon att hon var kissnödig, så då när vi parkerat bilen fick hon uträtta sina behov på gräsmattan :) tur att inte polisen kom ;)
Så nu kan jag nog säga att våran tjej är blöjfri :) känns skönt att hon blev det innan 3 års ålder :) så nu är det bara Tuttarna kvar men det har hon och vi bestämt att dom ska skickas till tomten i jul :)


1 månad och 9 dagar

Så lång tid är det typ kvar till terminens första tenta, om man inte räknar läkemedels tentan som är 2,5 veckor :/

Vilket fall som helst så har jag aldrig någonsin börjat plugga till en tenta såhär lång tid i förväg :/ men börjar jag inte nu kommer jag inte ha en chans... Och börjar jag nu kanske jag kan ha en ynka minimal chans till att lyckas få den godkänd... Det är väl ganska beskrivande för hur jobbiga veckor jag kommer att ha nu...


Dagis

Tilde har så kul och trivs lika bra som på förra avdelningen. Vi har bara ett litet problem och det är lämningarna. Dom går inte bra just nu, men det får man väl köpa när hon varit ledig hela sommaren och när hon väl börjar är hon på en helt ny avdelning. Men jag brukar inte vara så blödig men det har jag varit nu dom senaste dagarna. Så mycket så jag har haft lust att tinga och säga till dagis att Tilde blir hemma. Men jag vet ju att det inte kommer hjälpa mig någonting :) och om nån vecka går det nog hur bra som helst igen :)
Hon har blivit jätte duktig nu och är utan blöja hela dagarna. På dagis började dom med att ha blöjan på när hon är ute och när hon sover. Men nu har hon den bara när hon sover tydligen. Riktigt kul att det går så bra :) och här hemma går det också jättebra :) kan bara minnas att det hänt en olycka den senaste veckan...


Det är något med skolan...

Så fort den börjar så verkar det som att all energi blir urdragen ur en. Jag blir så trött. Måndagen gav mig en enorm huvudvärk som inte ville ge med sig. Igår somnade jag flera gånger när jag skulle lägga Tilde (hon var dock väldigt noga med att väcka mig varje gång) sen somnade jag när jag och Patric skulle se Lilyhammer igår... Helst ville jag inte ens kliva upp nu på morgonen. Antagligen kommer jag vara såhär trött hela månaden på grund av den här kursen. Den kommer garanterat ta all min energi och vi har blivit avrådda från att jobba under dom här veckorna. Jg hade Dock redan tagit på mig 2 nätter som jag försökte bli av med men det gick inte :/
Men men så är det.
Nu dags att göra sig iordning för dagens bravader. Plugg med Louise på Skype efter att jag lämnat unge å Patric på jobb/dagis och bilen på verkstaden...


Dags gör ett inlägg kanske?

Idag har skolan startat och jag har varit värdelös på att uppdatera dom senaste veckorna. Men då ska ni veta att jag faktiskt har försökt. Appen har tyvärr inte varit på samma lag som mig och då har det inte blivit så mycket.

Lördagen den 18 så tog vi vårt pick och pack och åkte ner till Skåne och överraskade syster yster. Där stannade vi till på torsdagen. När vi var där så åkte vi till en fantastisk strand och njöt av riktig sommarvärme med 30 grader i skuggan, men det var där och då som sommaren valde att ta slut sen.

När vi kommit hem igen så njöt vi av några sista dagar tillsammans av ledighet. På tisdagen den 28 var det dags för Patric att starta jobbet igen och Tilde började dagis den 27. Hon fick börja en dag tidigare för att vi skulle vara tillgängliga om hon inte skulle vara med på noterna. Det går hyffsat bra, eller lämningarna går inte så jättebra men när vi har gått hem har hon roligt och hon är alltid nöjd och glad när vi kommer och hämtar henne :)

Sen nu har mitt allvar börjat igen. Idag hade vi våran allra första föreläsning. Märks att man inte är van, har haft huvudvärk hela eftermiddagen.

I fredags var vi i alla fall på Lady Gagas konsert jag och mina systrar och så bodde vi på ett jättefint hotell.
Lady Gaga var överlägsen och jag tycker nog att hon är ännu bättre nu än innan. Helt fantastiskt var det :)

En ganska värdelös sommar avslutades på ett riktigt bra sätt!


RSS 2.0