Nya skor

Farmor ville träffa sina barnbarn så vi mötte upp henne på Birsta en snabbis. Det blev en snabb fika och sen gick vi för att prova skor till ungarna. Eftersom Mason redan fått sig ett par kuoma var det dags för Tilde att införskaffa sig ett par. Det blev ett par rosa i vanlig ordning i strl 29!!!Mason fick sig ett par lite snyggare fodrade skor som man kan ha när man inte är på dagis ;)


Men lillebror är bara uppe i strl 22 ;)

Tack så mycket farmorn

Provsvar Mason

Nya proverna på Masons sköldkörtel låg normalt denna gången och det var ju verkligen jätteskönt. Vi var på barnkliniken den 6 oktober för ny kontroll och.som jag hade misstänkt var det nått fel med viktkontrollen från veckan före för Mason väger 9.7 kg och är någonstans mellan 79.5-81 cm lång ;)

Läkaren bestämde att vi bara behövde komma på en till viktkontrollen och sen släpper dom oss helt till.BVC om allt ser bra ut :) Det var skönt att höra. Läkaren trodde att tillväxten mer berott på hans aktivitet


Ny provtagning på barnkliniken

I måndags var Patric iväg med Mason för ny provtagning för att se hur värdena för sköldkörteln ser ut nu. Dom passade även på att ta vikt, längs och huvudomfånget . Längden var 81 cm, huvudomfånget 46.1 och vikten var 8.47 vilket betyder att vikten har gått ned igen? Senaste gången på BVC var han uppe i 9,5.
Ska bli spännande att se hur värdena ser ut iaf, vi får hålla tummarna för att dom ser bra ut.


RSS 2.0