En tripp till Köpenhamn

I måndags satte vi oss på tåget och åkte till Danmark och Köpenhamn. Vi var där över dagen och gick bara omkring och strosade och hade det mysigt. Det var kanske lite för hett för att gå omkring i en stad sådär men det var ändå en bra dag. Det tar 2 timmar ifrån Bromölla till Köpenhamn, så det var verkligen lättsamt att ta sig dit och inte speciellt "lång" åktid.

Gjort sig iordning för en tur till DanmarkDags för lunch när vi hoppat av tåget


Dags för vätskepåfyllning

Hoppstund

En tripp till Skåne

På torsdag morgon klockan 03.30 ringde alarmet hos familjen Brolin. Vi hade förpackat bilen för att det bara skulle vara att göra sig klar och sen bege sig. Vi kom iväg lite senare än planerat. När klockan blivit 04.20 så kom vi äntligen iväg, vär tanke var att åka redan kl 4. När klockan blivit 6 så stannade vi i ett soligt Tönnebro för lite frukost.
Vid halv 7 var vi klar med frukosten så då fortsatte vi våran färd :) Nästa stopp vi gjorde var för lunch i Gränna. Där hade vi även tänkt stanna för att bada lite men med strax över 25 mil kvar var vi ju så nära så då blev vi ivriga till att komma fram istället :) Det var så mycket bilar så vi tog första bästa matställe som var ett gatukök, med för höga priser och inte speciellt bra mat. Men självklart köpte vi polkagrisar :)Den sista timmen som vi åkte var barnen less och det förstår jag men dom skötte sig ändå jättebra :)
Vi parkerade bilen i Bromölla när klockan var 15.30. Tilde fick visa vart vi skulle gå för att hitta till Jenny och Jimmy. Torsdagskvällen blev lugn med nån liten cider och drink.

Barnen äter sin första frukost ihop på fredagsmorgonenFredagen gick i lugnt tempo med ingen stress. Barnen började redan på fredag även att småtjaffsa ;) oväntat :p
På lördagen körde vi en baddag :)

På kvällen spelade vi kort och åt lite ost
och drack en liten 🍸

Snart 1 år

I morgon är det dags, lillgrabben blir hela 1 år gammal och jag förstår inte vart tiden tar vägen. Ibland känns det som om det bara var häromdagen han kom och ibland känns det som om han har funnits i flera år. Vissa dagar blir man gråhårig och håret stretar åt alla håll för att dom är lite stökiga, men på kvällen när allt lugnat ned sig så står man där och kollar på dom små liven och man blir alldeles varm inombords för att man skapat så fina ting. Det har varit några veckor som har varit lite jobbigare men nu är allt som det ska :) Två glada barn som låter som 10 ;)
 
Grattis på födelsedagen mitt älskade lilltroll <3
 
Nykläckt liten sötis
 
 
Lillfarbrorn
 
 
 
Blev alltid röd om näsan när han var nyammad :)
 
 
 
Hänger med bästisen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ursäkta att vissa bilder är väldigt suddiga men så blir det ibland
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så dålig på att uppdatera

eller ja uppdateringen är ju dålig men tanken har funnits där varje dag att jag ska göra det, men har spenderat flera dagar med att bada med barnen och vänner, men knäpper jag några kort? Och sanningen är ju den att det är roligare när det finns bilder med i uppdateringen, eller hur? Ska göra ett nytt försök, så på återseende ;)

Ett år äldre

ja då har man passerat 29 men med tanke på presenterna kunde man tro att det var 30 år man fyllde. En resa till Barcelona, en nu mobil (Sony experia z1 compact) tunika, skor, nya träningskläder från Nike och ankelvikter. Och på kvällen bjöd pappa mig på middag i Nordingrå på en gårdsbutik, riktigt mysigt :) (ja patric, ungarna och mamma var ju också med förstås) :)

bortskämd tjej :)Jul. 05, 2014


RSS 2.0