Härliga soldagar :)

Nu är verkligen våren här och jag njuter verkligen :) Tilde är överlycklig för dom ljusa dagarna när hon kan vara ute i lekparken till och med efter middagen :)
Eftersom våren är här var det dags att införskaffa vårskor åt busfröna
Tilde fick sig ett par Monster high skir och lillgrabben fick typ det enda paret som fanns i hans storlek. Vi har varit ute mycket under dom här dagarna och Tilde mår som fisken i vattnet då såklart ;)Vi har bakat Å bara varit :) 
Och jag har även under helgen börjat med att öva upp mig till att kunna löpträna. Så lör å sön körde jag morgonpass :) 
Jag och Patric har även fått en tillsägelse från våran dotter att vi inte får vara kära ;) det fick vi bara vara en dag och det var när vi gifte oss (ursäkta dubbelhakan)Vackra ungar

Ibland blir man hänförd över sina fina barn, hur man lyckades få så fina barn :) 
Det är ofta sjukt jobbigt och påfrestande men det är också helt underbart. Just nu har jag varit inne i en jobbighetsperiod pga stress och trötthet. Men nu vänder det :)
06.40 = sovmorgon

Lillmonstret vill verkligen inte sova på morgonen! Men jag får väl vara glad så fort klockan slagit 6.30 iaf. 05.45 känns inte ok ;)

Nu börjar praktiken närma sig sitt slut vilket betyder att jag snart påbörjar min mammaledighet igen. Förra veckan anmälde jag mitt intresse att jobba extra till chefen på min praktikplats. Så ev kanske jag får hoppa in och jobba lite under våren/sommaren :) jag trivs jättebra och hade kunnat tänkt mig att arbeta där så det är ju synd att jag inte blir klar nu :/


Älskade storasyster <3

Det är lätt hänt att inläggen mestadels handlar om lillebror eftersom att hans utvecling är mer markant än lilltjejens.

Tilde blev ju 4 år för några månader sen och i veckan som var var det dags för 4 års kontrollen. Patric åkte med Tilde på den och det var lite annorlunda eftersom det är jag som brukar åka med henne :) Det hade iaf gått bra och hon blev godkänd på besiktningen även fast han inte ville prata med sköterskan (men det vet ju vi att talet inte är några problem). Här hemma surrar hon hela tiden ;)

Hon är en jättebra storasyster som gärna tar hand om lillebror, låter han följa med henne på rummet och leka med hennes leksaker, i land kanske hon tar hand om han lite för bra och lyfter upp honom i soffan när inte vi ör i vardagsrummet vilket resulterar i att han druttar ner i golvet :/

Hon är fortfarande oftast snäll och medgörlig men har just nu kommit in i en period när hon säger emot och inte gör som man säger åt henne. Lite frustrerande men det är bara att härda ut och vara så konsekvent man bara kan :)

Älskade lilltroll <3Mason 8 månader

Nu är det full fart härhemma. Å den fulla farten blrjar gärna tidigt, igår vaknade han kvart i 6 och idag 10 över 6. Han tar sig fram snabbt nu, förut kröp han litegrann och det gick inte så snabbt. Nu har han fått upp farten och gissa vart han helst kryper? In i syrrans rum... Så där får man verkligen se till att hålla koll nu.
Vi börjar även känna av att det börjar bli lite trångt nu, men vi får hålla ut lite till...

Väldigt suddig bild men den visar ganska bra hur våra nätter är nuförtiden...


Lånad bild av Emilie :) Våra fina grabbar :)BVC kontroll

Vid 7,5 månads ålder var det dags igår för Masse Basse att bege sig till BVC för koll av längd, vikt och huvudomfång. 
Det vart kanske inte världens muntraste historia.
Längden hade ökat till 71 cm :)
Vikten hade ökat till 8190g (ökning på enbart 140g)
Huvudomfång 44 (ökning med 3 mm)

Eftersom att Mason inte har några fler besök planerade förren 1 årskollen  (som hon trodde skulle bli av i aug pga semester tider) så fick vi boka in ett extra besök i april för att se så att framförallt huvudomfånget ökat, så vifår  hålla tummarna för det...

Annars är det som sagt full fart på grabben. Han kryper sig framåt snabbare och beger sig ut på längre sträckor och ställer sig vid alla möbler. 

RSS 2.0