En dag på badhuset

Igår spenderade vi dagen på Alnö badhus för lite bad och familjetid. Det var mysigt att umgås allihopa men lillgrabben har nog lite för lite hull för han skakade som ett asplöv. Tilde tyckte som alltid aty det ör fantastiskt kul att bada och det gjorde visserligen Mason med :)
Eftersom Mason blev alldeles blå runt läpparna så badade vi inte så jättelänge, och Patric och Mason klev upp före mig och Tilde. Dom bastade lite och hade det mysigt :)

Köpare på lägenheten

Ja det gick ändå snabbt och smidigt med lägenheten, 2 veckor på blocket och sen fick vi en köpare. Vi fick mer än vad jag trodde att man kunde få, kanske hade vi till och med kunnat få mer med en mäklare, men antagligen inte så pass mycket mer att det hade täckt mäklararvodet eller så hade det blivit samma som nu i slutändan när arvodet var betalt. Så vi är ändå nöjd. Det känns skönt att allt verkar gå smidigt för oss och löser sig på bästa sätt (vi brukar nämligen inte ha sådan tur).

 "Eventuellt" har Patric fått jobb också, ser Jenny mitt ev så skrattar hon väl, men det handlar typ inte om han får jobb utan när, dom kan inte säga exakt när det blir. Jag har även haft lite kontakt med min chef och vidarebefordrat arbetsgivarintyg och så så att dom ska kunna sätta en lön, och jag är nöjd, jag gnäller verkligen inte. Mer än jag hade räknat med 👍 så tummen upp på det.

Så vad väntar vi på nu? Papprena för lägenheten ska skrivas, tid ska bokas till veckan på banken, sen i april går flyttlasset med alla möbler och så (efter det får vi bo i resväskor), min kära syster och Millan har sagt att vi får sova lite hos dom :) Vi väntar också på en förskoleplats. Det är ju mycket viktigt! Så nu är det nära mina kära vänner. Med skräckblandad förtjusning och en massa pirr i magen

I sommar har jag en egen liten tomt, och det kommer göra så mycket för mig!!! 
Lägenhet till salu

Innan det var dags för mig att åka på jobb la jag ut våran lägenhet på blocket. Vi bestämde oss för att prova att lägga ut lägenheten själva först och i andra hand använda mäklare. 

Efter att annonsen kommit ut på blocket så tog det inte ens en kvart innan vi fick ett mail av en person som var intresserad. Sen plingade det till ganska bra i telefonen och vi har ett antal visningar bokade till veckan. Så det blir spännande, så nu håller vi tummar och tår.Flyttfågeln drar mot Skåne...

I somras började tanken på att flytta till Skåne, Patric har haft den funderingen lite längre men jag har bestämt sagt nej, men det var något som hände i somras. En känsla jag inte riktigt kan förklara, men en dag när vi var där nere så säger Patric som så många gånger förr: Ska vi inte flytta hit då älskling? Och helt självklart sa jag faktiskt ja. Under hösten berättade vi för våra familjer vad vi funderade på, reaktionerna varierade kan man säga.

Sen hände det inte så mycket mer på den fronten mer än att vi hade bestämt oss. Nu under vi torn la jag in en intresseanmälan om jobb på Csk. Och efter 2 intervjuer blev jag erbjuden en tillsvidareanställning. I samma veva hörde min syster av sig och meddelade att deras gamla lägenhet hade lagts ut för uthyrning. Så vi la en intresseanmälan. Dom hörde av sig dagen efter och vi fick då ytterligare ett erbjudande att fundera på, både lägenhet och ett jobb. Efter en veckas fundering bestämde vi oss för att tacka ja till både jobb och lägenhet. 
Lägenheten får vi tillträde till i April och jag börjar arbeta i Juni. 
Nu håller vi bara timmarna för att Patric ska hitta ett jobb också. Ryds är så snälla och hjälpsamma och försöker prata med såna dom känner ner över. Så vi håller tummarna. 

Så nu är våra magar fulla av nervositet och fjärilar :)

Bromölla och Kristianstad här kommer vi 😀🚐🚚📦
Önska oss lycka till


RSS 2.0