Renoverings status

Arbetet fortsätter :) nu börjar det hända grejer och jag tycker att det är spännande (Patric tycker kanske inte att det är lika roligt som får göra allt grovjobb) Renovering fortsätter...

Och det är nu det kommer komma igång ordentligt. I morgon ska vi börja riva ner skåpen i köket och förhoppningsvis riva ut golvet också. Vi lägger väl upp lite före bilder (nu är det stökigt eftersom att vi håller på tömmer ur skåpen så det får ni ha överseende med)
Ja såhär är utgångsläget. Patric har byggt igen dörren nu så det är lite förändrat.
Äntligen är dörr h*lvetet borta 👍

Älsklingen förtjänar sig en öl i morgon iaf ;)

Träning

Dagen startade i kaos med försovning. Men sen blev det frulle, sen lite soffhäng och Emilie och sen begav vi oss till gymet. Lite för sent på dagen för Mason men annars skötte dom sig riktigt bra. Blev dock lite osammanhängande träning men att komma iväg, och göra lite är bättre än inget!!! :)
Men däremot tror jag att jag måste ta det lite lugnare för bäckenet. Efter dagens pass fick jag ont igen och nu kan jag inte sitta "skräddare". Får väl kanske ta mig iväg på nått bodypump pass med Emilie istället...
Dubbelhakan bjuder jag på ( it runs in the family )
Dödligt trött

Så gör uppdatering i morgon istället. Då kanske vi slipper en massa stavfel ;)

Köksrenovering

Nu har vi tagit tag i renoveringen av köket. Vi spenderade 3 timmar på Ikea idag för att finslipa och "beställa" köket. Så nu har jag börjat rensa skåpen i köket så att vi kan riva ut det till helgen. Sen så ska dörren mellan köket och sovrummet byggas igen. Ev så får vi hjälp av både pappa och Mats. Såhär ser det ut idag...

Mason 2 månader

Nu kan man börja skriva månader istället för veckor ;) 

Mason sover fortfarande mestadels utav dagen. Fortfarande så är favoritintresset att försöka stå när han är vaken (vilket gör att han blir trött fort och somnar igen) han tycker även om att få ligga ner  och att jag tar honom i händerna och så hjälps vi åt att dra honom till sittande. Från början ville inte huvudet med men nu dom 2 senaste dagarna håller han upp huvudet jättebra. Han blir gladare och gladare och skrattar mycket när han är vaken. Är vi och shoppar så vill han gärna ha suffletten nerfälld för att han vill kika på lampor. Bamse som hänger i vagnen är också spännande :)

Nattetid varierar det. Han äter oftast mer sällan. Vi ger honom kvällsmaten vid 18-19 och då brukar han sova till 01.30-02, sen somnar vi om till 6-7 någongång för ytterligare en måltid. Sen somnar vi om en liten stund till. Rubbar man på rutinen så kan hela natten kännas som en ända hel matning. 
Som igår. Han åt vid halv 6. Vi kom hem vid 10 och han fortsatte sova och sen gick jag och Patric och la oss vid 23, passade på att ge honom mat då för att kanske få sova till 6 innan matning. Men man ska inte försöka lura ett barn. Inatt åt vi istället då kl 23, 02, 04 och 6.30. Och inte nog med det så somnade vi inte om lugnt och skönt mellan 2 och 4. Det stökades och bökades nonstop. Kl 4 fick jag lägga honom på min arm och vända honom mot mig. Då kunde vi somna om. 
Tränat

Skulle egentligen ha kört ett pass zumba idag men det blev ett eget pass på löpbandet istället. Tilde följde med sin pappa på Ironworks och invigde deras lekrum och Masse följde med mig. Det gick jättebra att ha med honom :)
Men däremot tyckte inte mitt bäcken riktigt att det var hundra bra. Blev väldigt öm och i slutet gjorde det ont att bara gå. Då får man fortsätta i ett lugnt tempo å så ökat vi successivt :)Sh'bam

Igår provade jag och Emilie på Sh'bam för allra första gången. Det var verkligen roligt och hyffsat enkel koreografi. Man blev ordentligt svettig och det är så det ska vara.
När man har gått några gånger blir det antagligen ännu mer roligt. När man har kommit in i det mer och kan släppa loss lite mer :) Sh'bam kommer jag fortsätta med :)

Äntligen fredag

Det är så skönt att det är fredag igen och att Patric äntligen är ledig :) Vi skulle egentligen ha tränat idag båda två. Patric skulle ta med sig Tilde till Ironworks (där har dom ett lekrum med Wii och möjlighet att se på film) och jag skulle ta med mig Mason på Ego där han skulle få sitta i bilstolen/bärselen och träna med mig och Emilie. Men Patric kom iväg sent från jobbet och Mason var på ett ordentligt grinhumör så det slutade med att vi ställde in träningen båda 2.

Apropå lekrummet på Ironworks, hur bra är inte det då? Det är nått jag saknar på Ego. Dom som är ett så stort gym, borde dom inte ha den möjligheten? Det blir ju allt vanligare med barnpassning/lekrum på gymen så varför har inte dom det? 

Men istället för träning så kör vi myskväll här hemma. Nu ser vi på Bee movie :)

Träning...

Nu har jag startat igen. I och med graviditeten så la jag mig på latsidan. Men nu har höstschemat satt igång och det har även jag och Emilie. I måndags startade vi upp och det med ett pass step kondition och därefter cxwork... Jag kan ju säga att mina magmuskler inte var i toppform och den där jäkla plankan är en pina för en köttbulle som mig ;) och när man är svettig glider man ju bara iväg :) Men det var skönt att komma igång :)

Idag blir det ett pass sh'bam. Ingen av oss har provat tidigare så det kan bli spännande :) Dags att göra sig iordning :)


Världens bästa lilltjej

Igår och idag är det stenstadsdagarna här i Sundsvall så igår var vi ner på stan och Tilde fick åka karusell, sen köpte vi mc donalds lunch och satte oss vid ån och åt den :) Tilde är verkligen sjukt snäll ( även fast hon har blivit lite "stökigare" sen lillebror kom, men de e väl kanske inte så konstigt ) och det är så kul att få göra dom sakerna som Hon tycker är kul :) Hon fick en ansiktsmålning också och den fick jag inte tvätta bort igårkväll :) så resultatet var inte lika fint i morse ;)

Idag har hon fått en ny säng utav farmor också :) Så idag har jag mutat henne med att när hon sover hela nätter i sin säng ska jag köpa nya sängkläder åt henne :) (hon har redan bestämt vilka hon vill ha) Så nu håller vi tummarna :)


8 veckor

Vart tar tiden vägen? Lillen är 8 veckor idag. Och blir mer och mer en gladskit :)
Han har även börjat med någonting nytt nu, han Sover mer än han äter på nätterna. Han gör kväll vid 18-19 sen sover han till 02 för att äta och sen sover han till 06 när det är dags att käka igen. Sen sover vi tills det är dags att göra morgon. Den tiden varierar men idag var det kl 9 så jag fick mig en välförtjänt sovmorgon.


Första läkarbesöket

Och han var en riktig charmknutte och hade ett ordentligt leende på läpparna :) det är annat än kvällarna här hemma ;) (fast han börjar bli bättre)
Vikt: 5490g
Längd: 60cm


Inga ord...

Bara bilder


7 veckor

Lillgrabben bara växer och växer... Den här veckan har han varit inne i en riktig grinperiod och det har varit jobbigt... Riktigt jobbigt. I fredags stod mitt hår åt alla håll och kanter ;)
På morgonen är han en riktig charmknutte som smilar upp sig :) bästa tiden på dygnet även fast det kanske är lite i tidigaste laget å vakna mellan 6.30-7.00
Han äter fortfarande nattetid. Sker mellan 2-3 gånger ibland mer (men aldrig mindre...)
På sin vakna tid på dagarna så gillar han att sitta i knät och trycka ifrån så att han ställer sig upp och så fortsätter han, upp å ner, upp å ner :) när han är för trött tycker han om att man lyfter upp honom så det blir som att han hoppar :) tror den killen kommer gilla hopggungan när det är tid för den :) men först måste man lära sig att hålla upp huvudet ju :)


1 september

Nu är hösten officiellt här och det med råge. Snacka om helomvändning med vädret. Igår var vi på lysafton i skatan och det var mysigt och det var bra mat. Det var buffé med bra variation på maten så att det passar alla. Vi rörde oss hemåt runt 22 kanske för då var lilltjejen trött. Både Tilde och Mason skötte sig exemplariskt. Ibland blir man så stolt!!! Sen kom natten och den skötte Mason inte exemplariskt. Mellan 23-02 så vaknade han 4 ggr för att äta. Men han verkar inte ha mått helt ok, magen stökade och den verkade besvära honom massor och så var han kräkig. Han små kräktes några ggr men det lät som om de skulle komma mera. Han fortsatte såklart vakna efter 02 nästa stopp var vid 4 för att äta igen. Sen vaknade han till 2 gånger till och sen vid 06.50 varder dags för uppstigning = jag är dödstrött!!!

Patric ska iväg och fiska idag men jag hoppas verkligen inte att det blir av!

Mej nu ska jag fortsätta lata mig i soffan medan Mason sover. Då kan jag å Tilde ha eget mys framför barnprogrammet. Patric han ligger ju å sover som en stock såklart........


RSS 2.0