SEMESTER :)

Som jag har längtat efter den här dagen nu :) men vet inte om man ska kalla det semester eller sommarlov :) man är ju liksom ett skolbarn ;) Det regnar tydligen nu på morgon kvisten men jag har inte sett det själv. Men vad gör det? Det skulle bli mera sol framåt dagen. Förhoppningsvis kommer Joline idag också :) Tilde skulle bli så himla glad då :) nej nu ska jag gosa med Lilltjejen som fortfarande sover :)


Redo för jobb

Och idag är det sista passet :) i morgon har jag semester och det ska bli underbart :) speciellt om vädret blir härligt också :)


Natt 2/2

Och pass 2/4 innan semester. Det ska bli så skönt :) Igår gick natten riktigt bra och jag lyckades somna ganska snabbt när jag kom hem. Somnade nog kvart över nio och jag såg verkligen fram emot att sova :) sovde fram till kvart över 1... Låg och drog mig länge och försökte somna om men det gick verkligen inte :/ så hela 4 timmars sömn, på tok för lite bär man ska jobba en till natt. Känner att det inte funkar att hålla på såhär. Man behöver sova ordentligt om man ska jobba nätter. Imorgon bitti blir det Inge sova eftersom att jag jobbar helgen också. Och så jobbar Patric så jag har ju Tilde också :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1256463/images/2012/pic_5011bc9c9606ee3fdb00007c.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1256463/images/2012/pic_5011bc9c9606ee3fdb00007c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1256463/images/2012/pic_5011bca7ddf2b312fb00002e.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1256463/images/2012/pic_5011bca7ddf2b312fb00002e.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1256463/images/2012/pic_5011bcdee087c31915000028.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1256463/images/2012/pic_5011bcde9606ee3fdb000088.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1256463/images/2012/pic_5011bce59606ee3446000100.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1256463/images/2012/pic_5011bceeddf2b3166700001d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1256463/images/2012/pic_5011bcf1e087c309500000f8.jpg" class="image">


Onsdag natt1/2

HAr haft en härlig dag idag. Och den dagen avslutas med nattjobb och jag hoppas verkligen att dom här 2 nätterna kommer gå bättre eftersom jag har haft några tunga nätter nu. Vi håller tummarna för det ;) och om jag får det allt för tungt får vi hoppas att den härliga lingonveckan smärtan slår till lika härligt som i morse ;) Då blir man pigg kan jag lova.
 
För att återgå till dagen så började vi med en frukost på ikea och sen lite shopping till balkongen :) Sen åkte vi runt och letade efter ett barn fiskespö men det verkade ju vara ett omöjligt uppdrag så Tilde fick köpa ett metspö. Sen åkte vi ut till Ankis stuga där Tildes farmor och farfar är. Där fick vi middag och så rodde vi lite båt på sjön och avslutade kvällen med fiske.
Så farfar hjälpte Tilde att sätta mask på metspöt och sen kastade vi ut. Nästan på en gång var det en fisk på och det verkade som om den naffsade lite bara, efter en stund bestämde vi oss för att flytta spöt och insåg att det var en stooor gädda på kroken. Men när vi skulle försöka få upp den gick linan av :/ Så Patric bytte till en starkare lina och sen fortsatte vi fiska. Tilde fick många napp och tyckte det var spännande. Patric fick också några fiskar men desto värre var det för farfar som inte fick en enda firre. Han blev så sur så han gav upp :) Men Tilde var iaf en storfiskare :) Längtar redan tills i morgon när vi ska hämta henne :) Nog för att jag ska jobba i morgon natt också men :)
 
Annars så har vi det skönt och jag har nu påbörjat nedräkningen till SEMESTER :) Idag kör vi pass 1 av 4 :) 
Ska bli så härligt att vara ledig hela familjen :)

Underbara tjej :)

-Vad gör du mamma? -Jag älskar dig! -Ja, jag älskar dig också. Underbart att höra


God morgon?

Nej för jag är fortfarande trött... Jag somnade i soffan vid 8 tiden igår. Gick till sängen vid 10 när Patric sa till mig att det var dags, somnade om. Tilde kom in vid 12-1 nångång. Trodde inte jag skulle kunna somna om men inga problem. Vaknar klockan 8 och skulle kunna fortsätta sova utan problem. Faktiskt så tror jag att jag ska göra det. Just ja :) som alla andra använder jag instagram litegranna, miiis_3


Just ja

Balkongen är ju nästan helt klar nu. Nu är de lite småfix kvar. Lite hyllor och dekoration. Bordet blev dock lite för rött så det kommer nog betsas om så småningom. Men nu får det duga :)


Tisdag

Å i morgon är det dags för jobb igen. Gillar verkligen mitt jobb men jag är inte så sugen på att jobba i morgon faktiskt... Är sjukligt trött... Jag orkar verkligen ingenting. Jag och Tilde hälsade på Emilie idag och hon kan ju inte ha tyckt annat än att jag var ett fantastiskt roligt sällskap... Halvlåg i deras soffa och kände mig halvt död också... Hoppas det går över snart för det är riktigt jobbigt. Fick jag bestämma själv skulle jag inte ens kliva ut sängen på morgonen... Nä slutgnällt nu. Blir väl snart att hoppa i säng :)


Regniga måndag

Och eftersom vädret är så härligt så har vi bestämt oss ( jag och Tilde, eftersom Patric jobbar ) att vi ska ha en mysdag i soffan och se på film. Så nu om några minuter ska vi börja dagen med att ligga och slappa och se Rio. Har inte sett den än så det blir spännande.
Igår sovde jag ända fram till 12 precis som en liten tonåring men jag behövde verkligen sova också, tyvärr blev jag väckt så jag hade nog kunnat sova ännu längre, det tvivlar jag inte en sekund på :)
I eftermiddag ska Tilde åka och bada med sin faster, kul för henne och få busa med faster :)
 

Gatufestens sista dag

Och våran enda dag :)


Torsdag :)

Dennavecka så jabbar jag igår natt och denna natt. HAde satt Tilde på dagis till klockan 14, men jag kände att jag behövde sova ordentligt så jag bad Patric fråga om det gick bra att hon var kvar tills han slutade jobbet och det var det. Så jag sovde tills dom kom hem vid halv 5. Då kom mina älsklingar in och väckte mig :) Skulle dock ha kunnat sova lite till... :) Patric fixade middag och när den var klar så började vi med balkongen. Den hade vackert gult fint golv i betong med lite gröna fläckar här och var, så vi valde att lägga trall :) Och det blev typ klar, bara lite småfix kvar :) Jag blev jättenöjd och Tilde tyckte det var spännande :)
Sen ringde min syster mitt i allting och jag kan ju inte ha låtit allt för trevlig, jag var så snurrig å så hörde jag inte riktigt vad hon sa så jag får nog fråga i morgon vad hon egentligen sa :)
I morgon om det blir bra väder tänkte vi nog åka till Kubenbadet och bada iaf :)
 
 

27...

Trodde att jag inte brydde mig, men jag gör nog det. Var grinig typ hela kvällen igår och det var för att det inte känns bra. Fast jag tror det känns så varje år. Tror inte ens att det är åldern som gör det, det är själva dagen... Jag avskyr min födelsedag...
Nej nu ska jag skita i den och ligga och äta vattenmelon i sängen och kolla ett avsnitt av Rookie blue

Måndag

Det är redan en ny månad och det är under den här månaden som jag ska sommarjobba. En månad med jobb, ca 2-3 pass per vecka förutom den sista då jag kommer att göra 4 pass.
Efter att ha varit lite nere nu i nån vecka så börjar det kännas bättre igen, det blir ljusare och ljusare. Satt på tåget hela dagen igår och det var så underbart att få komma hem till Patric och han hade köpt lite ost och kex och chips och dip. Å det var bara så mysigt att ligga i hans famn och mysa.  Det är såna tillfällen man behöver. Skulle egentligen hämta Tilde idag men då mamma, mormor och syster m familj ändå kommer i morgon så tyckte jag att det var onödigt att åka 20 mil idag, och det är faktiskt skönt för jag är så fruktansvärt trött. Jobbveckan tog ut sin rätt så det är ganska skönt att jag är ledig tills onsdag natt. Det blir inte många knop idag. Dåligt samvete för att jag inte kommer iväg på träning med söta Emilie idag heller, men jag måste nog vila. Lär sova som en stock redan klockan 8 ikväll ;)
Längtar till stumpan kommer hem i morgon :) Lillhjärtat <3
 

RSS 2.0