Ytterligare nått att checka av...

Nu har vi hittat en barnvagn... Som pappa ska hämta åt oss till helgen. Den finns nämligen inte i Sundsvall men tur som vi har så ska pappa till Sthlm i helgen :) dom har lovat att hålla vagnen åt oss men man kan ju aldrig vara säker. Men ni kan ju hålla tummarna för oss. Det blir en teutonia spirit s3 med svartvitt mönster. Hoppas den ser lika ok ut i verkligheten som på bild ;)


Pappan har shoppat :)

Var på vårmässan idag med Tildes alla mor och far föräldrar. Pappan hittade nått att shoppa till lillebror och även morfar. Tror ni kommer kunna gissa vilken grej som morfar köpt och vad som pappan köpt ;)

Tilde hade även namnsdag idag då hon fick en present av mig och Patric, en learning pad, så nu har hon en alldeles egen "padda" ;) Då grattis på namnsdagen Tilde TYRA Ella Brolin :)


V 28...

Det ar visserligen en halv vecka sen vi gick in i v 28 men ;) Jag har efter många om och men börjat handla lite till grabben iaf...och inte mycke ;)

Emilie har skickat kläder från Alfred och det är väl tur det då jag inte har nån shoppinglust. Annars hade pojken fått åka hem naken när han väl bestämmer sig för att komma ut i sommar ;)
Jag har fixat hans lilla klädlåda och vi har börjat kolla efter en babyvagga/gunga. Den är det enda jag vill köpa. De där med barnvagn har vi inte bestämt hur vi ska göra än. Köpa liggdel till vagnen vi har eller köpa en annan barnvagn. Begagnat då dom ändrat årets modell...

Här är magen i v28, den lilla shoppingen jag gjorde igår och hans lilla låda :)


Hemma från en hääärlig semester...

Men tyvärr tog den slut :) det positiva var att de nästan inte fanns nån snö kvar här hemma :) uppdaterar mer detaljerat om resan från datorn när jag lagt över bilderna på datorn. Så länge får ni njuta av mobilbilder.


Nu är det dags att resa, V 27 och dom senaste dagarna...

Då var dagen D här. Tror Tilde är ganska upp i varv ;) eller just nu ligger hon och sover men det är väldigt spännande allting. Men som tur är så har hon haft fullt upp idag. Först dagis, sen en tur på Birsta för att växla pengar å så åt vi en glass. Sen hem å då kom Emilie, Ellen och Alfred och hälsade på en sväng. Först var vi ute i lekparken och sn gick vi in å latade oss i soffan. Patric kom hem när Emilie åkte och sen gjorde vi oss klara för att hämta lina och sen möta upp Anna och Joline i Birsta för lite middag. Sen hem för att packa klart. Lägga ungar och färga håret. Nu är vi klara och nu väntar vi på att åka. Vi väntar väl ca en timme till innan vi beger oss :)

Igår var vi hem till Emilie och hälsade på en sväng. Jag passade på att mysa med lill Alfred i soffan :)

Å sist men inte minst så går vi in i V 27 också. Magen ser ut att jäsa lite...


Nästan klara

Imorgon är det dags :) pass, biljett, pengar och annat viktigt är framplockat :) litegrann kvar att packa ned i väskan men det fixar jag i morgon. Å så ska jag dammsuga och skura också :)

Nu är det soffmys med älsklingen :)


2 dagar...

Idag är det dags för sista skoldagen innan vi åker. Och i morgon kväll åker vi mot Sthlm och Arlanda. Äntligen är det dags! :) Lite småplock att göra innan det är dags men det är lätt fixat :)

Nej nu måste kg göra mig iordning gör skoldagen :)


Vad gör jag vaken???

Igår natt låg jag vaken hela natten men trodde verkligen inte att det skulle påverka nattens sömn då jag inte sov någonting på dagen. Patric sover som en stock han, å han sovde ju på dan... Konstigt.
Tilde var med Lina på drakborgen igår och lekte, hon hade skött sig exemplariskt... Det är ju tur de att dom gör det iaf när inte föräldrarna är med ;)
Just nu är hon inne i en riktigt vild period, det ska pratas JÄTTEHÖGT, gärna skrikas, det ska vara kuddkrig, och ibland blir hon så ivrig så hon råkar slåss. Tror inte att det är planerat eller meningen men :/

Efter drakborgen så skjutsade vi hem lekledarna och sn begav vi oss till Patrics föräldrar för middag :) När det var dags att åka hem sen var det någon som inte ville följa med... Så jag och Patric kom hem utan barn. Sen somnade jag i soffan vid 9 tiden och nu ligger jag här vaken. Det positiva är iaf att jag gäspar och då går det åt rätt håll iaf :) då kan ja snart snarka gott igen ;)

Då var det bara 3 dagar kvar :) å en skoldag :)

Mina sötnosar :)



Jäkla bloggapp

Verkar vara mycket problem med den där appen. Så fort jag försöker starta den så stänger den bara ner. Så har den gjort sen igår...
 
Nu är det iaf 4 dagar kvar bara så idag har jag lite att fixa. Tvätta det sista. Packa klart så det är fixat. Göra kom ihåg lista och fortsätta städa härhemma. Men vad gör jag? Jo jag har precis skjutsat Lina och trollet till drakborgen där dom ska busa av sig lite :) Sen kom jag hem och jag och Patric åt lunch och nu ligger jag i sängen. I natt har jag sovit från halv 5 till kvart i 8. Patric var ute och drack öl och jag kan inte slappna av när han är ute på galej ;)
Han skulle inte vara borta så länge sa han (men nån hade roligare än vad han väntat sig) :) Klockan halv 4 fick jag lov att skicka ett sms för att kolla att han var ok, å då var han påväg hem. Sen tog det ytterligare ett tag innan han kom hem, och när han kommit hem tog det ett tag för mig att varva ner.
 
Så nu ska jag ligga här några minuter till och sen ska det arbetas... (förhoppningsvis)

6 dagar...

Nu är det bara 6 dagar kvar :) semeeeeester :)

Vi har börjat packa våran väska men nu måste jag packa ytterligare då jag fick mail av fritidsresor där dom berättar att dom öppnat ett barnhem därnere och man fick gärna skicka med kläder och leksaker. Så nu packas det ytterligare kläder :)

Nu måste jag göra mig iordning för att åka till skolan och göra lite grupparbete :)


Heffa har gått in i vecka 26

Känner mig inte sugen på att lägga in en veckobild men det ska göras. För det är kul att gå tillbaka sen och kolla :)

Tyckte att det såg ut som om jag svällt som en ballong. Inte om magen utan om kroppen :/ lagom härligt till semestern ;)


8 dagar och BM-besök

Började dagen med ett besök hos barnmorskan. Hjärtljudet låg på 150 och SF-måttet låg på 26. Med Tilde en vecka senare var hjärtljudet 144 och SF 26. Så ganska lika. Det är alltså en myt att killar har långsammare hjärtljud ;)
Mitt blodvärde hade sjunkit från 144 ner till 118 så nu ska jag börja med järntabletter varannan dag

När jag kom hem blev det soffläge. Är fortfarande inte riktigt kry. Har ont i nacke och huvud, och snorar en del. Men jag är glad för att jag blev sjuk innan resan. Syster är också dålig så vi är avverkade :)

Ser fram emot att det ska bli onsdag nästa vecka och vi landar i 30 plusgrader :)


9 dagar och seminarium...

Har vaarit krasslig hela helgen nu, och hade jag fått välja så hade jag legat kvar i sängen idag men jag måste kliva upp och göra mig iordning för ett examinationsseminarium... Det kan man inte missa för då måste man göra det nån annan gång... I lördags tog jag mig en sovstund mitt på dagen, 3 timmar sov jag :) Igår var ja vaken hela dagen men med huvudvärk och feberrinnande ögon. Just nu känner jag mig ganska pigg, men frågan är hur jag kommer känna mig i morgon eftersom att jag ska cykla till skolan idag. Patric behövde bilen då han ska på vårdcentralen senare. Kollade nyss termometern och det var nästan -5... och jag kan inte stänga min vinterjacka eftersom att magen är liiiite större än vad den brukar vara... Men bara liiite...
 
Den här veckan måste jag se till så att allt blir upptvättat inför resan och börja packa. För nu är det bara 9 dagar kvar, och nu kan vi säga att vi åker nästa vecka :) Mitt i alltihopa ska det göras en ny uppgift och ett nytt examinationsseminarium på mån nästa vecka...
 
Nej nu  måste jag snart kliva upp och ta mig en dusch :)
 
BILDBOMB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sjukling...

Känner mig risig nu... Men man ska väl vara glad att det kommer före resan och inte under resan :) känner mig slut, näsan rinner och jag känner mig febrig fast ja tror inte ja har feber. På tis är det dags för ett besök hos BM igen, nu var det ju några månader sen, ja början på januari tror jag. Då tyckte man att det var lång tid fram, men nu är det typ lika lång tid som tills lillebror kommer.

Annars är det 11 dagar kvar till resan :) vi börjar alla här hemma längta!!! Jag ser fram emot sol och bad :) åh vad jag längtar :) nu ska jag bara bli frisk...

Annars är det här min helg...


Besök

Igår hade vi Emilie och Jonas med ungar här. Vi bjöd på middag som tack för middagen vi fick i tisdags :) ungarna leker så himla bra nu och det är härligt att se. Blev nästan inget grinande alls. Dick såg Tildes rum ut som ett bombnedslag haha. Men de får man räkna med när en 2 & 3-åring lever loppan :)

Jag har även börjat läsa Fifty shades of Grey. Mycket snusk men en fängslande historia. Hade svårt att lägga ifrån mig boken igår. Riktigt bra är den. Tur att det finns 2 böcker till för den här är nästan slut nu :)

Ni får en bild på Emilie med kula (den är dock borta nu, så nu Är man ensam tjockis)


V 25 (14 dagar)

Japp idag rusade vi in i V 25. Tiden går riktigt fort men det är väl för att man inte tänker på det så mycket. Jag har nedräkning till annat. Först semestern om 2 veckor och sen är det bara 2 månader kvar till sommarlov ;) å det är framförallt dom sakerna jag ser fram emot (självklart lillen med men...) förra sommaren var så ruskigt dålig så jag längtar och hungrat efter sooool och bad.

Lillen är ca 22 cm mellan huvud å stjärt så 30cm+ utsträckt. Å nu väger han ca 800 gram. Nästan en 1 kg klump.
Han är livligare än vad Tilde var och han låter gärna Patric känna sparkar och visar gärna upp sina piruetter och karatesparkar utåt. Tilde lät Patric känna henne antagligen mindre än 5 ggr och hon var väldigt "lugn" i magen. Lillen har ett väldigt tydligt mönster för när han är som livligast. Kanske beror det på moderkakan som låg i framkant med Tilde men med lillen ligger den bakåt.

Här är magen


Alfred :)

Idag bjöd lilla Alfred in oss på middag och vi var inte sena att tacka nej ;) han å Ellen med föräldrar hade fixat tacos :) mycket gott och väldigt trevligt. Vi fick öva litegrann på att bära bebis igen, mysigt. Tänk att vi snart har en egen... Konstigt :) men ingen nedräkning till det, för den kommer när den känner för det :)

Här kommer en bild pålillgrabben :)


Tisdag (15 dagar kvar)

Japp idag är det dags för verkligheten igen... Tilde vaknade innan Patrics klocka ringde så nu ligger vi här i sängen och myser. Jag knappar på datorn och Tilde kollar på modig på ipaden. Ibland är elektroniken härlig, om jag hade velat hade jag kunnat fortsätta sova, men jag har ju så svårt att somna om bara...
 
Nu är påsken ordentligt över och nu får vi köra ett sista ryck i 2 veckor och sen blir det semester. Såg att det var en massa ny kurslitteratur till den här kursen men känner mig inte manad att köpa den faktiskt. Ibland känns det som om dom lurar på en en massa böcker som man egentligen inte behöver. Så som sagt får använda biblioteket i den mån det går... Det är ju ingen tenta i den här kursen utan bara seminarier.

16 dagar...

Idag har inte gjorts så mycket. Lite små fix bara. Imorgon är det dags för skola igen, känns bra men konstigt. Har dock inte köpt nån studielitteratur och tänkte försöka undvika det ;) biblioteket får bli min bästis...

Idag började vi packa Tildes väska så den är nästan klar. Igår var hon å växlade in sina pengar till Egyptiska pund. Hon tycker allt runt resan är spännande :)


RSS 2.0