Mason 9 månader

I måndags blev lillkillen 9 månader gammal. Han har ju ett ganska hetsigt humör och det vänder på en 5öring men när han är på bra humör så är han verkligen världens charmigaste :)

Han har nu ganska fasta rutiner (såvida man inte är ute och gör saker) han vaknar vid 6. Är vaken 1-2 timmar och sen somnar han gärna om. Tis - tors så åker vi å lämnar Tilde på dagis till 9 så då får han väckas för att följa med dit. Nör vi kommer hem så somnar han om igen till 11.30-12 äter lite lunch ochär  vaken ca 1 timme och sen vill han sova igen till 15-16 tiden. Är vi inte hemma så vill han gärna inte sova alls så då får man vara glad om han sover 30 minuter :) 

Han kan bara säga mamma och pappa men surrar mycket goja ;) Tilde är verkligen favoriten här hemma och han blir så glad så fort han får syn på henne :)

Han kryper snabbt och har inga problem att ta sig framåt. Han kan ställa sig upp utan att hålla i sig i nått. Han är  väldigt stabil när han står och har inga problem att gå längs med möbler. Han har inte hittat balansen till att gå själv än. Han går ett steg och sen blir framåtlutningen för stor och han fallet som en fura ;) men han är med och tar emot sig :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0