Torsdag

Jag ligger fortfarande i sängen faktiskt. Har sovit som en jäkla kratta, har vridit och vänt på mig och ingen ställning har varit bra... Besvärligt med magen ibland faktiskt. Igår var det en riktigt jobbig dag på jobbet, vet inte riktigt varför men tuff var den... Kom hem å ja å Patric lagade mat ihop. Sen messa Emilie och vi gick på en promenad, trodde inte ja skulle palla en så "lång" promis men det var hur skönt som helst även fast det kändes i ljumskar å rygg. Fick kolla hur dom bodde på hemvägen (för fy på oss vi bor nästan grannar men har inte kikat på hos varann) och dom hade riktigt fint. Många plus ( de ha ni gjort bra med papphjälp) :)

I natt har jag nog tillbringat nästan hela natten åt att vara strippa/gogodansare :) haha som sagt dom säger att man kan drömma lite mycket och annorlunda när man är gravid och det stämmer ju verkligen :)

Så då är det bara 2 jobb dagar kvar till helg, och i morgon har man ju faktiskt ett riktigt bra pass. 10-18... Nej nu är det väl dags att kliva upp :) synes

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0