onsdag

Ja man kan ju konstatera att man inte blir vidare rik av föräldrapenningen, har betalat alla räkningar och det blir ju ante allt för många tusenlappar kvar. Tur att Patric har lite bättre inkomst än mig... Nä nu ska det bäras av ut till Birsta för att kolla på ett skoställ å en hatthylla och se om vi hittar nått som passar herrn.
Time to go ;)

Måndag

Förmiddagen börjades hos barnmorskan. Som vanligt såg alla värden bra ut, inga problem där inte. Magen växte fortfarande som den skulle men Bönan hade inte fixerat sig. Tydligen så behöver dom inte göra det heller men jag blev så besviken. Jag gissar iaf på att Bönan kommer att välja att hoppa ut någonstans mellan den 20-24 December. Jag hoppas att jag tror fel eftersom att syster kommer och ska kolla på h*n den 14 Dec.
Patric håller på att slipa i trappan igen och jag är lite less på det ljudet men vad ska man göra? Huvudsaken är ju att den blir klar snart :)

Emilie: Du behöver inte bli så elak ;) Nästa gång provar vi ananasar istället

Söndag

Nu för tiden så bara sover vi bort alla dagar. Vaknade halv 12 idag, trodde kl var runt 7 halv 8 kanske :) men icke. Snart stövlar väl svärfar in och ska hjälpa Patric med trappan igen. Vad gjordes igår då? Jag och Patrics mamma for till Matfors och hämtade en vagga och en spjälsäng så nu är vaggan färdig bäddad så nu är det fritt fram för Bönan att komma, men Bönan lyser med sin frånvaro. Sen köpte vi hem lite mat så igår åt jag och patric File oscar och det var riktigt gott. Vid strax före 7 gick jag och Emilie på en promenad för hon skulle sätta igång mig. Sen ville ahon att jag skulle skicka ett sms på kvällen när vattnet gått men hon har fortfarande inte fått nått sms (hon var nog inge bra på igångsättning ;) ) På kvällen var jag rastlös och uttråkad, finns verkligen inget att se på tv.n längre så det slutade med Beck på tv 4 plus. Sen blev det sängen och jag tvärslocknade. Åt även popcorn för det hade jag förtjänat efter promenixen...

Nej nu ska jag städa så gott de går...

Lördag

Då är det en ny dag igen då... Idag kommer Patrics pappa och ska hjälpa Patric med trappan så den blir klar innan Bönan vill komma ut (vilket jag förövrigt hoppas är nu) Jag är så trött men vill inte gnälla, men varje morgon känns som en natt som man har sovit förlite på och man vaknar med en dov huvudvärk... Inte allt för mysigt.
Hade sammandragningar igår också med förvärkar men nu tycker ja det stadiet ska försvinna och hela processen sätta igång. Min kära Emilie ska få sätta igång mig så idag ska hon nog få tvinga ut mig på en promenad. Lär ju inte sätta igång processen men ja chansar på att det kommer resultera i sammandragningar på kvällen igen ;)

Nä kanske man ska ta sig frukost, eller ska jag hoppa ner i sängen till Patric? Tufft val

Fredag

Ja då var det helg igen då... Det går snabbt men ändå långsamt... Jag börjar bli himla trött men jag ska nog inte gnälla för dom flesta nätterna får jag sova och jag vaknar inte av att jag är kissnödig heller, fast då är jag på sprickningsgränsen istället. I onsdags fm så började förvärkarna kännas lite mer och dom höll på nån timme på fm sen har det varit ganska lugnt tills igår kväll. Hade ont i ryggen hela dagen och sen lyckades jag somna i soffan. Patric fick hjälpa mig upp ur soffan när det var dags att kliva upp för att hoppa i sängen. När vi lagt oss ner så började det på en gång men det var inte den där molande värken som det brukar utan det gjorde mer ont. Och bak i ryggen kändes det också ordentligt. Sa till Patric att det måste vara tekniskt omöjligt att klara av att kläcka ungen när förvärkarna gör sådär ont... Men men det lär man ju snart märka ;)
Den lär ju inte komma än på ett tag men jag önskar nog att den vill det nu så man slipper denna eländiga mage...

Jaha tisdag igen

Nu är vi hemma efter Stockholmsresan. Det har varit lugnt och jag har bara latat. På lördagen var vi och träffade min kusin som också väntar bebbe (Ärtan heter den) Hon ska dock inte ha förren i Juni men det är väldigt spännande alltsammans. Jag, Anna och Malin 3 bebisar på ett halvår :) Och på torpet går det från 3 till 6 barn på 1 år :)

Vi har gjort lite felkörningar under helgen men det var OK förutom igår när vi var på väg hemåt. Jag var illamående trött och less och då ber gps:en oss att ta färjan. Men vad i helvete tänker jag då... Man behöver inte åka nån jävla färja för att komma till Sundsvall ju. Nä usch, då var jag så förbannad så jag skulle kunna sprängas :) haha Nu kan man ju skratta åt det. Det visade sig iaf att vi var ute på Värmdö och snurrade(?)

Idag ska vi åka och lämna tillbaka bilen till mammsen och pappsen, och då ska vi passa på att hämta Joline på dagis också :) Ska bli kul och träffa henne igen, min lilla favorit :)

Hur känns läget idag då? Det närmar sig med monstersteg, jag är trygg med att bebben ligger därinne (känns säkrast så) men magen vill jag verkligen bli av med. Och dessa underbara sammandragningar/förvärkar jag har är inte heller så roliga. Dom har små stört mig lite under helgen här men i morse var det nog värst. MAgen blev stenhård ungefär var 10:e minut och sen mensvärk som kom då efter. Det håller fortfarande på men det länns lite lugnare. Lite värk i svanken men det kan man väl överleva...

Nått som däremot fått mig lite fundersam är Bönan. Hos Bm förra veckan frågade hon som vanligt hur det är med Bönans aktivitet och som vanligt är det lugnt, ingen jätteaktiv bebbe det här, väldigt lugn och fridfull. Hon sa att det var vanligt såhär i slutet och att om man känner dom en gång per dag är det bra eftersom att det är trångt därinne nu. Men bara därför så har Bönan dygnet runt disco därinne tror jag, eller om h*n är sur för något? Patric får ju inte känna speciellt ofta men i Lördags när han lägger handen om magen så startade det direkt och det höll på tills Patric somnade (han som brukar få känna en spark och sen blir det lugnt) Konstigt tycker jag :)

Nej, dags att göra sig iordning kanske?

Onsdag

Tycker nog att det börjar bli dags att göra sig iordning för att åka hem, hem till mamma och pappa. Ska låna pappas bil som jag antagligen har nämnt och så gratta honom på farsdag med :) Och på fredag bär det av till Stockholm, säger bara så mycket som att sen får det vara nog med rännande för min del... Kroppen börjar bli trött.
Och nu börjar det göra lite ont när man vänder sig i sängen, nja det ska bli skönt när det är över men också som jag sagt så håll dig kvar därinne :) Lite för nervöst än att tänka på att du ska komma ut

Tisdag

Sitter nu här hemma. Vi har kommit hem från föräldrautbildningen som var på sjukhuset. Den var faktiskt ganska intressant och det tyckte Patric med. I morse så var jag hos barnmorskan och Bönans hjärtljud låg denna gång på 150 slag och magen växte som den skulle. Hon tyckte jag hade väldigt fin och rund mage, hon sa att det såg ut som om jag hade stoppat in en fotboll där :)
I morgon så bär det av till mammsen och pappsen :) Vi ska låna pappas bil nu när vi åker till Stockholm, eftersom att hans bil drar lite mindre än våra :) Ska bli kul att åka till Stockholm och träffa syster och så men sen är det skönt att veta att det är lugnt fram till jul :)
Nej nu ska ja gå å äta popcorn och dricka julmust :)

Bilder

Här kommer 2 bilder, den ena från idag och den andra är för 9 veckor sen, såg först ingen skillnad men sen när ja kollade lite mer så såg ja ju att linnet liksom inte riktigt räcker till längre ;) Men nu försvinner snart kulan, ja kanske inte helt, men det där värsta av bowlingklotet kommer ju iaf att försvinna...

9 veckor sen



Nu...



Varsego, hoppas ni njuter av bildupplevelsen :)

Fredag

men det blev lite fel. Det är ju bara måndag idag. Sitter i morgonrocken och myser i sackosäcken. På fredag bär det av igen och denna gången till Stockholm, men det är betydligt lugnare tempo då :)
Har suttit och funderat litegranna och nu kommer ju faktiskt Bönan inom några veckor. Alla som närmar sig slutet säger att det går så långsamt och att dom bara vill att bebisen ska komma ut. Men jag tycker tiden går jättesnabbt nu, och jag blir mer och mer stressad. Känner mig säkrare när h*n är där inne. För jag är nog inte beredd på vad som väntar egentligen... Hur tar jag hand om ett barn? kan jag ens ta hand om mig själv? (Känns ju inte så vissa dagar ;) ) Det verkar ju ordna sig för alla andra så jag borde ju klara det. Men nu känns det säkrare att h*n stannar där inne. Missförstå mig rätt, visst är jag nyfiken på om det är en han eller en hon? Kommer det vara en skrikig bebis eller kommer den vara lika lugn som den är i magen. Finns nog ingen bebis som gör så lite väsen av sig ;) Lite småbök och hicka men annars lugn som en filbunke :)

Fick se systers ultraljud bilder och vad jag blev avundsjuk, hon hade jättebra bilder där man såg varenda liten detalj, våra blev så himla dåliga, fast de hade kanske med Bönans osociala förmåga att göra iof. Man vill ju inte vara med på bild. Men Annas bebbe är väl en självsäker prick redan nu :)

Emilie: Du är väl beredd på en liten presentkorg nu då inom dom närmsta veckorna :P

Längesen

nu har jag varit fruktansvärt dålig på att uppdatera. Förra fredagen så for vi ner till Småland och hälsade på lite släktingar och så gjorde vi även Ullared såklart. Har inte så mycket fördomar mot Ullared nu men däremot mot folket som åker dit (ja ni som såg första avsnittet av Ullared fattar nog vad jag menar) Dagen gick kanon men på kvällen så värkte det så fruktansvärt i kroppen. Sen i tisdags så hälsade vi på min kusin Tomas och det var fruktansvärt roligt att träffa honom igen, och det var roligt att se att han var samma gamla Tomas som förr. Vi kom hem i Tisdags kväll och sen dess har det varit lugnt. Jag har inte så mycket energi så det blir å lata sig mycket tills resan nästa vecka när vi åker ner till Stockholm. Bilresan kommer nog tära lite den också så det är bra å vila upp sig.
Nej nu ska jag gå ner till grannarna och självklart ta mig ett glas julmust :) Mums

Grattis till syster förresten som får sig en till liten flicka... Nu ligger mammas hopp på en pojke i mina händer och vad vet man? I våran släkt verkar det bara komma flickor... Men om några veckor får vi veta :)

RSS 2.0