Efter viss felkörning kom vi äntligen fram...

img_2652 (MMS)

Efter viss felkörning kom vi äntligen fram. Å nu sover mina älsklingar sött. Men ja kommer nog inte kunna somna eftersom Tilde är en redig skogshuggare och drar ordentliga stockar :)


Trött tjej! Vi har cirka 15 mil kvar nu :)...

img_8381 (MMS)

Trött tjej! Vi har cirka 15 mil kvar nu :) hon har inte gnällt nånting. Tapper tjej... I morgon får hon ha det desto roligare på Kolmården :)


Sitter i bilen påväg till Norrköping :)

img_5186 (MMS)

Sitter i bilen påväg till Norrköping :)


Snart bär det iväg... Har tvättat lite och...

img_9538 (MMS)

Snart bär det iväg... Har tvättat lite och småstädat. Å på måndag flyttar dom sista kissebebisarna... Sååå skönt. Vad lugnt det kommer bli här hemma :)


Lilla jättelilla Colin :)

img_2544 (MMS)

Lilla jättelilla Colin :)


Grattis storasyster :) igår kväll i v31 fö...

img_1628 (MMS)

Grattis storasyster :) igår kväll i v31 födde storasyster sin son. Så på mindre än 1 år har hon fått sitt andra barn :)


SEMESTER

Så härligt, men ändå med lite sorg i hjärtat. Fick en hejdå present av jobbet och världens finaste kort :) Fich en blomma och 3 strutar åre godis. Har aldrig provat de så det ska bli spännande.
Kunde inte riktigt slita mig från jobbet i morse. Slutade 8 men kom inte iväg förren strax efter halv 9...

Men nu är det som sagt semester :) Ledig i nästan 5 veckor :) Nu ska jag och lillhjärtat å älsklingen bara ha det mys i 2 veckor :)

Natt natt natt

Och det känns... Känner mig lite småtrött men det går bra. Nu är det ju faktisk nedräkning till semester. 6½ timme kvar... Sen är det semester i en månad :) Häärligt... Även fast det känns lite sådär både och... Kommer verkligen sakna mina kollegor som är kanon hela bunten... Jag kommer ju ändå visserligen hoppa in extra men ändå...

Förövrigt så verkar FK strula för mig då jag inte har fått några pengar än... Måste ringa i morgon men jag hatar verkligen att göra sånt... Dom extra pengarna hade ju varit ganska bra att ha nu när vi ska på semester. Nån fler som haft problem med FK den här månaden?

Today is the day. Sista arbetspasset... Sj...

img_3858 (MMS)

Today is the day. Sista arbetspasset... Sjukt konstigt... Nu är vi påväg till havet för att bada lite. Sen nu på morgonen tog vi å hämtade ut våra ziperaller :) nu ska vi bara fixa en åt Tilde också. Blir väl ingen ziperall men åt samma håll :) Finns i lila på Lindex tror ja de va... 299kr /)


Min söta lilla älskling ligger bredvid mig...

img_2119 (MMS)

Min söta lilla älskling ligger bredvid mig och sover... Hon har skött sig bra idag men på kvällen blev hon ett ordentligt yrväder :)... Härliga busiga tjej... Imorgon är det dags för mitt alldeles sista arbetspass... Å i morgon ska det ju bli kanonväder :)


Äntligen är hon hemma igen :)

img_4025 (MMS)

Äntligen är hon hemma igen :)


Pigg å gla såhär dagen efter :) eftersom a...

img_2573 (MMS)

Pigg å gla såhär dagen efter :) eftersom att vi aldrig går ut så visste vi inte vart man skulle gå, efter lite småkoll här å var avslutades kvällen på Oscar och vi hade riktigt roligt :) var hemma vid halv 6 i morse å så vaknade jag kvart i 10 :) Härligt lång sömn ni ;) Idag ska jag äntligen få träffa min lilla älskling :) som jag längtat, längtat och åter igen längtat :) Snart kommer jag älskling. Ursäkta sminket i Ansiktet men så ser man ut dagen efter :)


Sjukt trött

Men det är nog för att kroppen börjar ställa in sig på semesterläge. För nu har jag ju faktiskt bara ett pass kvar på jobbet. Jobbar natt på tisdag och sen är det slutjobbat. Då ska jag njuta av en månads semester och då kommer även det fina vädret (visst då?) Soligt och härligt ska det vara :) Och om lite drygt en vecka åker vi iväg på en liten semester tripp också...
Nej dags att börja packa lite för att spendera helgen i sommarstugan. Å ikväll ska jag och syster gå ut :) Vi ska dessutom dricka, sug på den ni ;)
Och i morgon får jag äntligen träffa min lilltjej :) Som jag längtar...

Åh jag spricker snart... Idag när ja jobba...

img_9138 (MMS)

Åh jag spricker snart... Idag när ja jobbade var vi på stan å så såg man en massa jämnåriga och ja saknar henne så mycket så det gör ont. Har aldri varit ifrån henne såhär länge :( men på lördag kommer jag hjärtat å då ska jag pussa ihjäl dig... :)


Home

Har varit och jobbat nu på förmiddagen. Började halv 9 å slutade 14. Så nu ligger jag hemma i soffan framför datorn och väntar på att jag ska åka och hämta älsklingen på jobbet. Igår var vi på bio. Harry Potter i 3D... Kändes som om att man inte behövt se den i 3D faktiskt, men det var häftigt, men för lite sån detaljer känns det som :)
I morgon jobbar jag dygn... Så nu har jag bara 2 pass kvar, i morgon och natten på tisdag. Känns konstigt... Lite ångest känsla. Och mycke nervositet... Men det ordnar sig nog alltid :)


Kan inte sluta sakna mitt lilla lilla hjärta... Väldigt mycket tjatande om det men det är tomt härhemma utan henne...


Saknar min trollunge... Idag har vi iaf va...

img_0620 (MMS)

Saknar min trollunge... Idag har vi iaf varit å kollat på en hyreslägenhet men vi tror nog inte att det var nått för oss... Sen for vi till Peter och Johanna (våra förra hyresvärdar och patrics kusin) grattade Peter som fyllde 30 år igår... Åh fina Johanna var så stor p fin å sprängningsklar haha... Den lilla var beräknad att komma igår, men det sket den i så nu är det bara att vänta :) spännande å se om Albin får en lillasyster eller bror. Johanna tog fram sina gamla ssk böcker som jag ska få låna, men unga tillhörde första kursen. Tog iaf hem människokroppen fysiologi och anatomi :) som jag med spänning läser här hemma men ångesten byggs sakta upp... Hur ska jag klara det här? Kollar en bok å ja får panik?! Är bra många fler böcker som ska läsas dessutom,.. De får väl bära eller brista... 3 arbetspass kvar...


Älskade unge! Saknar du redan, förstår int...

img_2959 (MMS)

Älskade unge! Saknar du redan, förstår inte hur jag ska klara den här veckan, men din första dagarna är väl värst. Å du har det ng bra där ute i skogen där du kan hoppa upp direkt på mo morgonen och kliva direkt ut på tomten... Saknar dig hjärtat...


Hej :)

Idag tänkte jag lyxa till det med ett riktigt inlägg och så tänkte jag även passa på att bjuda på lite bilder :)
Inte illa va? Vaknade för 2 timmar sen och det är så tomt utan lillhjärtat. I natt ska jag jobba (4 pass kvar) och jag känner mig lite trött sådär men jag är ju helt själv och kan sova hur mycket jag vill idag :)
När vi kom till sundsvall igår så struntade vi i att åka hem och stannade hos Millan och Marcus istället. Dom bjöd på mat och sen spelade vi sällskapsspel. Skulle behöva städa också men har ingen lust eller ork just nu faktiskt.




Nej, kanske kommer fler i natt :)

Nu är vi påväg hemåt igen :( Har varit urm...

img_4257 (MMS)

Nu är vi påväg hemåt igen :( Har varit urmysigt  men alldeles för kort. Så det blir nog en sån här tripp nästa år med :) ast nån dag till, men i samma stuga. Stugan var verklien kanon. Sköna sängar, och bastu... Härligt :) tyvärr så kommer lillhjärtat åka till torpet idag då kag å pappsen jobbar mycket till veckan :/ och nu är det 4 pass kvar till semester och mitt sista pass på rad... Efter semestern så kör vi igång med plugg... Börjar bli nervös... Shit va nära det är nu... Syns hemma :)


På Leksand sommarland

img_4826 (MMS)

På Leksand sommarland


Åhhh :)

Går omkring med världens smile :) Är så lättad för att jag har kommit in... Nervositeten har varit olidlig dom senaste dagarna och i morse höll ja nästan på å göra i brallan medans jag väntade haha... Men nu är jag iaf antagen ii Sundsvall... LIgger fortfarande som reserv på Karolinska Institutet i Huddinge, men där vet jag inte ens om jag vill ja å så har jag plats 18 på reservlistan, så att jag ens skulle komma in är långsökt :)

Är sjukt stolt över mig själv och så vill jag tacka Anna och Matte för det är eran förtjänst att jag tog tag i det

Den här tjejens mamma ska bli sjukskötersk...

img_4902 (MMS)

Den här tjejens mamma ska bli sjuksköterska :) yes


Hon är en trött tjej, så fruktansvärt tröt...

img_1555 (MMS)

Hon är en trött tjej, så fruktansvärt trött. I morgon börjar vi köra nedräkning till semestern. Jobbar då pass 1 av 5... Och nu kommer även snart resultatet från studera. För tillfället står det urval  förbereds/körs. Så snart så, inom dom närmsta dagarna och jag är nervös... 5 pass kvar :) semester here i come :)


Då pappsen jobbar och har tagit bilen med ...

img_0679 (MMS)

Då pappsen jobbar och har tagit bilen med sig så får lillhjärtat nöja sig med den lilla poolen å ine verkar hon ledsen för det?!  Blev inge mer städande men dagen är ju inte slut än visserligen. Till middag har jag planerat hemma grillade hamburgare. Så då måste jag bara få tag i pappan å säga åt honom att köpa med sig lite grejjer hem :) hörs senare :)


Ny vecka

och bara 2 lediga dagar kvar tills mitt dygnspass på onsdag. Visserligen det enda passet jag gör den här veckan eftersom att vi åker till leksands sommarland på fredag. Patric har jobbat sen i onsdags och jobbar till torsdag kväll... han fick byta passet eftersom att vi skulle åka bort... Tycker så synd om honom. Han jobbar såå mycket (ja jag vet att man måste jobba men deras pass är extrema) och han har dåligt samvete eftersom att ha  inte hinner umgås med hjärtat så mycket. Men nu är vi snart lediga tillsammans och det kommer att bli så skönt att få njuta tillsammans alla 3 :)


Håller förövrigt på att städa i svinstian, köket är klart men nu har jag som dött av lite... kanske man ska ta sig i kragen igen?

Mys på tranviken

img_1451 (MMS)

Mys på tranviken


Söta lilla Ellen idag i parken :)

img_6115 (MMS)

Söta lilla Ellen idag i parken :)


Som jag älskar dig din lilla trollunge... ...

img_3239 (MMS)

Som jag älskar dig din lilla trollunge... Just nu är du fruktansvärt tjurig, hela din värld rasar samman om du inte får på dig skorna på ett försök, får du inte hålla korken till merflaskan blir du förbannad...  Men framförallt är du fruktansvärt söt och det bästa som har hänt oss :)


Världens sötaste Ellen idag på dyket :) ch...

img_3643 (MMS)

Världens sötaste Ellen idag på dyket :) charmig tjej de där, precis som mammsen å pappsen hennes :) jag börjar till å me sluta vara rädd för hennes pappa (livsfarlig) Imorgon blir det nickelodeon dagen på stan och langos med söta Emilie :)


Igår var vi å badade på dyket :) såå härli...

img_4788 (MMS)

Igår var vi å badade på dyket :) såå härligt och Tilde tyckte att det var jätteskoj att bada, hon vågade till å me prova badringen. Det enda som är är att vi saknar pappan. Allt vi gör får vi göra själv eller med andra, som Emilie med familj (nu är ju dom kanonhärliga så det gnäller ja absolut inte om) men vi saknar pappan... Idag blir det bad med Emilie+familj igen å sen flyttar vi in hos svärisarna över helgen


God morgon :) jobbat dygn så jag kliver av...

img_8346 (MMS)

God morgon :) jobbat dygn så jag kliver av halv nio... Hoppades på att dagen skulle bjuda på bad men det ser inte ut så :( nånting vill jag göra iaf...


Ute å äter på stadshuset

img_5546 (MMS)

Ute å äter på stadshuset


Måndag morgon

Är ni uppe med tuppen? Det är jag :) Solen har börjat skina in genom fönstret. Klockan är snart halv 5 och jag känner mig riktigt pigg faktiskt. Hade en dipp runt strax före 2. Men lite surfande och en Burn gjorde susen. Det är skönt när solen börjar komma för då ställer ju kroppen in sig på att det är morgon och då går det lite lättare :)

3,5 timme tills ja slutar men det blir ju inge sova... Apt klockan 9 och sen lunch med jobbet som sagt... Sen handla till middagen eftersom mammsen å pappsen kommer. Måste även plocka bort disken... Å så ska jag ju självklart hämta upp lill monstret med :) Hon är inne i nån riktig jobbig period (för oss alltså) Det ska testas gränser och om vi säger till henne asgarvar hon oss i ansiktet... Å då gäller det för en annan att hålla minen och det är väl kanske inte min starkaste sida...

Vi hörs kanske ikväll :)

Det här fick jag av min kära kollega när j...

img_3375 (MMS)

Det här fick jag av min kära kollega när jag kom på jobbet idag. Hur söt är inte hon på en skala då?


Trött och försöker sova lite innan jobbet ...

img_6532 (MMS)

Trött och försöker sova lite innan jobbet men det går inte... Blev inget med lägenheten vi kollat på då dom inte fick igenom lånet för husköpet. Så nu letar vi lägenheter, både hyres och bostadsrätter. Hoppas vi hittar nått snart så vi får komma närmare stan


Osminkad och jävlig efter att ja jobbat 2 ...

img_6985 (MMS)

Osminkad och jävlig efter att ja jobbat 2 nätter och sovit ett visst antal timmar för lite idag :( om några timmar är det dags för sista natten och imorgon är det apt och sen lunch med jobbet. På eftermiddagen kommer mammsen å pappsen p äter middag och kära lilla lina med... Som för övrigt är värd hur mycket som eftersom att hon ska passa monstret i morgon :) love you :) nej men packa å hoppa in i duschen kanske?


Det närmar sig halvtid

Klockan är snart 3 och då har jag gjort halva natten... Sen ska jag hem till mina älsklingar och lägga mig i sängen och sova ::)
Idag är det typ det enda jag gjort. Sovit, ätit middag och legat soffan. Sen var det såklart dags för jobb igen :) Blir inte många knop gjorda inte :)

Tack Lina för att du ställer upp som barnvakt på måndag :)

Pigg tjej på jobbet :)

img_5576 (MMS)

Pigg tjej på jobbet :)


Ligger å latar i soffan. Snart dags att du...

img_1718 (MMS)

Ligger å latar i soffan. Snart dags att duscha å sen är det dags att åka på jobbet. Natt 2/3 :)


Söta trollunge

img_4450 (MMS)

Söta trollunge


Nu är det lördag

Och det har varit det i ca 5,5 timmar :) Jajamensan här håller man minsann räkningen... Det är ynka 2,5 timme tills jag slutar och jag ser verkligen fram emot sängen och jag är kanon glad för att det är mulet idag (sorry ni andra)
Igår så sålde vi våran Brio vagn och alla våra kattungar är tingade. Känns skönt att få det överstökat :) Ragnar la vi ju ut ganska sent och den annonsen låg kvar ganska länge också, men den här gången gick dom som smör :)
Nya vagnen som grodmonstret nu åker omkring är:


Bild lånad från Babyproffen
En Babytravel Amsterdam lyx

Det var inte den här vi hade tänkt egentligen utan vi hade tänkt oss:



Bild lånad från BabyJogger

Skillnaden är att City Eliten har ett handtag i sitsen (där barnet sitter) Där man tar tag och hela vagnen fälls ihop. Sen för att få ner sufletten lika långt ner på Amsterdam måste man dra upp dragkedjan först ;) Väldigt avancerat. Sen skiljer det dryga 3000kr också på priset... Så vi valde Amsterdam och jag är sjukt nöjd och Tilde med :) Och vi är väldigt lyckliga att våran älskling valde en lila :) (Patric alltså)
Nej men som sagt det känns jättebra. Tilde sitter verkligen kanon nu vilket jag inte tyckte i Brio:n. Å Brio:n gillade jag enda tills vi satte på sitdelen. Men liggdelen var kanon :)

Nu är det 2 nätter till i alla fall. 8 pass kvar till semestern. Å mindre än 1 dygn tills man blir gammal... Blev ju firad i torsdags av mina systrar sen jobbar nog typ alla i helgen så, å jag med för den delen så om jag har tur kanske jag blir grattad av min minifamilj :)


Vi hörs kanske i nat hörrni :)

Regn och rusk

och det känns härligt. Har verkligen njutit av vädret som har varit men nu när man ska jobba vaken natt hela helgen är det skönt att det är rusk väder så man kan sova på dagarna utan att ha dåligt samvete :)
Idag kommer det förbi någon som ska kolla på barmvagnen så vi får hoppas på att den blir såld :)
Som vanligt så händer det inte så mycket nu när det är soligt. Vi passar på att bada och njuta för hela slanten. Patric är ju ledig i helgen men inte jag, men på Tisdag är vi lediga igen tillsammans så vi lär ju åka in till stan då och kika lite. För på Onsdag jobbar vi båda igen :)


Blev förskottsgrattad av mina systrar igår. Dom bjöd ut mig på middag ooch sen så gick vi på bio efter. Vi såg Bad teacher... Lite fjantig film men den passar ju oss 3 :) Vi fick oss några skratt :) Hade en kanonkväll verkligen :)

Nej nu ska jag försöka sova lite innan det är dags att hämta lilltrollet :)

Nu är det sängen. Har haft en kanon kväll ...

img_8777 (MMS)

Nu är det sängen. Har haft en kanon kväll med mina älskade systrar. Natti på er


Å så åter igen njuter man i solen :) bäst ...

img_5561 (MMS)

Å så åter igen njuter man i solen :) bäst man passar på för tydligen så ska det inte vara nån sol i juli? Tur man har semester i augusti


RSS 2.0