Drakborgshäng :)

Idag hängde med finingarna Emilie och Ellen :) Haft en riktigt mysig dag :)

Tilde fick gå hem med rumpan bar efter en liten olycka :)


Underbara Emilie

Tack för att du ställer upp idag och är barnvakt.
Än så länge är morgondagen inte fixad och jag känner hur jag har en klump i magen över det :/ men men. Förhoppningsvis så kommer det ordna sig :)
Snart hämta Tilde å lämna henne hos Emilie och sen blir det jobb :)


Morsdag :)

Morgonen startade med mys i sängen med Lilltjejen å pappsen. Tilde plockade fram en morsdags present som dom gömt under sängen :)
Fick 3 fina ljuslyktor :)
Pappsen for iväg på jobbet och jag började känna mig lite rastlös. Så vad gör man då? Man hör av sig till Emilie såklart :) så vi hade en fm på birsta och hela eftermiddagen spenderades i parken vid stadshuset. Där hade vi picknick och så njöt vi av solen :)

När den festen var över så åkte jag och Tilde hem där vi hoppade ner i ett bad för att fräscha upp oss inför kvällen :) kvällen till ära spenderade vi på stadshuset för en god 3 rätters med Patrics familj. Förrätten bestod av melon och Parmaskinka :) huvudrätten var kalvfile Oscar och vi avslutade med jordgubbar och glass. Och jordgubbarna hade så fruktansvärt god smak :) i morgon startar den nya veckan, den allra sista veckan i skolan för den här terminen. Sen är det sommarlov med lite jobb :) hoppas verkligen att det blir en härlig sommar :)

Lite bilder bjuds det självklart på :)


Glad tjej :)

Ibland är livet träligt och det bara rullar på. Men ibland kommer små ljusglimtar som gör en glad. Idag har mina vårkänslor kommit :) jag älskar den där pojken därhemma så mycket. Och jag älskar när man känner såhär.
Å Lilltjejen har varit som en solskenshistoria dom senaste dagarna. På det har hon blivit stortjej, vilket betyder att hon ska byta avdelning till hösten. Känns lite tråkigt men det är ju förståeligt med. Det positiva med det är väl att hon kommer få vara med i luciatåg och sånt som dom små inte får vara med på. Jag tycker nog att det är jobbigare än vad hon kommer tycka :)

Imorgon blir det kosläpp, mc dagen och sen Eurovision hos syster på kvällen :) härlig helg :)


Vaken, varför?

Ja det kan man ju fråga sig. Både Patric och Tilde ligger här bredvid och sover. Men jag jag vaknade klockan 6 jag och nu har jag svårt att somna om :( På det ska jag jobba natten inatt. Men det kanske gör att jag kommer somna lite lättare idag på dagen? Kanske skulle man ta en filt och lägga sig och sova utomhus på gräset? Skulle ju vara bra härligt.

Nu har vi bara en vecka kvar av skolan för den här terminen. En vecka, varav en schemalagd eftermiddag. Sen ät det lite "hemmajobb" med, men förhoppningsvis inte. Är sjukt nöjd med rapportskrivandet. Vi har samarbetat så bra, och vi har haft en bra planering. På mån ska vi fixa opponeringen tills på tisdag em. Och så får vi synpunkter på rapporten och den på fredag om en vecka ska allt vara klart :) härligt :)


Kanon dag :)

Jag och älsklingen har haft en dag på stan, fikat, ätit glass och cyklat :) allt som allt har vi cyklat 1,7 mil idag :) bra gjort av oss. Patric ser lite knäckt ut nu faktiskt :) när vi åt glassen mötte vi upp Emilie och Ellen för en liten stund :)


Måndag :)

Haft en kanon dag på skolan med mina älskade vänner :) vi är så olika men ändå så lika :) om inte annat så passar vi väldigt bra ihop :)

Egentligen borde jag byta om just nu för träningen, och det ska jag. Snart snart så... Men jag är så trött å vill helst ligga i soffan ;)


Hemma igen

Har haft några härliga dagar i stugan :)
Det är skönt att komma iväg och få in friskluften sådär. Tyvärr så blir man slutkörd därborta på grund av friskluften. Man blir helt knäckt :) haha
Tilde har mått som fisken i vattnet och hon njuter verkligen när vi är där :) ikväll blir det soffläge :)
Vi har iaf planterat blommor och träd, gungat och busat, varit på kosläpp och Tilde har ridit häst för allra första gången.


Vad gör jag vaken nu?

Behöver jag skriva nå mer? Klockan är halv 6 och här ligger jag. Har värk på olika ställen på kroppen och vaknar med en mysig huvudvärk för 3e dagen i rad.


Men idag åker vi iallafall till torpet och hem till mamma :)


God morgon

Sitter i soffan och kollar barnprogram och äter frukost med lillhjärtat :) hon ska snart till dagis och jag ska jobba 9-21
Sen i morgon åker vi till mamma och torpet dör vi ska börja städa ut sommarstugan :) så jag och Tilde tänkte vara där ända tills på söndag. Får se om Patric sluter upp på fredag eller om han tänkte vara hemma.

Igår bokade vi i alla fall hotellrum tills vi ska på Lady Gaga :) Så 31/8-2/9 så kommer vi att tillbringa våra nätter på Scandic Grand Central i en junior suite :) kommer vara så skönt å få göra något bara vi 3 systrar :) utan barn å sådär :)


Vad hände med tiden?

Blir inte ni också chockade ibland av hur snabbt tiden går. TYckte det bara var igår som jag bodde hemma hos mamma och pappa i Väja och var i 10-års åldern.
Kom på mig själv igår när jag stod och lagade middag till mig och Tilde efter att jag hämtat henne på dagis, att jag är en mamma. Att jag har blivit en mamma precis som min mamma. När jag stod där och skalade potatisen så såg jag mamma framför mig :)
Och idag sitter Tilde och tittar på Bananer i pyjamas, och jag kommer ihåg hur mycket jag själv gillade det programmet. Jag menar hur bra var inte Bananer i pyjamas?
Det är läskigt hur snabbt tiden går och hur man inte kan sakta ner den på något sätt. I höstas startade jag min utbildning som är i 3 hela långa år... Eller är dom långa? När vi började pratade dom om våran praktik som vi skulle göra i termin 2 och vi skrattade för de var ju så långt fram i tiden, men dom sa ni tycker att det låter som att det är lång tid kvar men tiden kommer gå så snabbt och mycket riktigt det gjorde den. Nu är det 2 veckor kvar ca och sen är skolan slut för den här terminen. 1 år gick så snabbt..
När vi fick Tilde så sa jag att jag ville få nästa när hon var runt 2 år. Nu är hon 2,5 år så det blir inte alltid som man tänkt sig.
Att tiden går så snabbt och det skrämmer mig. Det gör mig riktigt rädd, och jag blir nervös, för om allt går som det ska är jag utbildad ssk om 2 år, och helt plötsligt känner jag mig som ett barn och funderar på vad jag har gett mig in på. MIssförstå mig rätt, jag vet att jag har valt rätt utbildning men den skrämmer mig. Ansvaret som kommer med yrket, att gör jag fel kan det komma att påverka en människas liv, förhoppningsvis positivt men det kan ju gå åt andra hållet.  Nej det skrämmer mig litegranna...

Tisdag

Började dagen med att vakna med en fruktansvärd huvudvärk. Den har lugnat ned sig lite nu men är inte borta än, men så småningom hoppas jag. Så nu blir det att ligga mörkt å låta den försvinna

Måndag=ny vecka

Vilket innebar tidig uppstigning och plugga via Skype med Fanny och Louise :) Vi har väldigt bra samarbete och det flyter på jättebra :) Det känns inte ens jobbigt när vi gör det tillsammans :)
Skulle ha tränat igår men det passet var borttaget och dagens Step pass och Cx var inställt :/ typiskt. Ska se om man kan få nån barnvakt så man kanske kan träna i morgon. Måste bara kolla vad det är för pass först.

Jag och Tilde satt precis och åt middag när vi fick syn på den här :) Populärt kan jag lova :)


Lördagsmys


Sjukt nöjda tjejer :)

Äntligen har jag en cykel. Tack älskade familj för det. Ni är underbara :)
Men det är inte bara jag som är nöjd utan även minimänniskan. Hon tyckte det var wow att åka där bak :)


God morgon :)

Är fruktansvärt trött men vad kan man göra åt det när man har världens sötaste pratkvarn bredvid sig i sängen? ;)
Nu i morse innan hon kom in måste hon ha vaknat av en mardröm eller nått. Var nästan hysterisk och skrek efter mamma och pappa. Men som tur var så somnade hon om en liten stund till :)

Igår när Patric kom hem från jobbet spännande jag honom och Tilde ensamma hemma och så begav jag mig till Emilie och hängde :) Vi åt godis, drack cola och lite chips. Hade ont i magen när jag åkte hem ( självförvållat enligt Emilie ) Det värsta var att vi hade ju inte ätit så mycket godis, jag var förvånad över hur lite vi faktiskt åt :)

Idag kanske mamma och pappa kommer, och gör dom inte de idag så kommer dom i morgon. Om dom inte kommer så är vi hembjuden till grannen, men Patric är ju så besatt av hockeyn, så isåna fall måste ja få honom att skippa den ( skithockey!!! )


Latmask :)

Ja det är jag det. Ligger i soffan och bara myser. Längtar tills på torsdag för då åker jag och Tilde till mamma. Vi ska börja städa på torpet så det är ordnat för sommaren :)

Men innan dess är det 2 dagars arbete med rapporten på mån och tis och sen på ons är det dags för ett arbetspass 9-21... Sen på torsdag morgon kan vi bege oss :)


Just ja. Nu har pretty little liars snart premiär av säsong 3. Sommaren är räddad :) den 5 juni startar den i USA :)


Pigg?

Jag? Nej absolut inte. Känner mig sjuk idag. Nyser, frusen å lite snorig :/ Är som sagt inte annat än sjuk nu förtiden... Men de vänder väl så småningom ;)
Skippar träningen nu dom här dagarna men funderar på om jag ska försöka ta mig iväg på ett Step pass på söndag? Det är Step 2 så det är något svårare koreografi, så den får jag fundera lite på :)


...

Hör å häpna :) kollar på hockey med älsklingen :)


Nytränad

Idag blev det ett pass CX och ett pass aerobic. Sen lite gående på löpbandet :)

Förmiddagen spenderades på skolan med Louise och Fanny :) Vad man kan ha roligt åt lite :)


Nytränad

Stepen är ju alltid kul men sjukt jobbig, och efteråt lrade ju som sagt Emilie med mig på CX (älskade lilla Emilie, du var inte populär) haha. Sen slog det slint, vi sprang litepå löpbandet. Visserligen bara 5 minuter men. Tycker 5 min är ganska strongt efter dom där passen :) Å 5 min idag kan ju vara 6 min nästa gång :) Sen har jag köpt ett barn idag också, hela 30 kronor kostade hon :) Men ja funderar på om jag ska ångra det köpet kanske? Ja jag får fundera lite, den har ju inte levererats än så... :)
I morgon blir de som sagt lite skola å sen möta upp syster :)
Nyduschad tjej :)

2012-05-07

Veckan startade med en föreläsning som var sååå tråkig :) Men det var ändå lite mysigt att vara tillbaka på skolan :)
Idag ska ajg och Emilie på Ego för att köra ett step pass och direkt efter ett cx... Kan ju inte påstå att ja e sugen på cxen men... ;)
I morgon ska jag få träffa syster yster också :)
Nej nu är det dags att duka lite till middagen :) Omelett i ugn med championstuvning :) Gott :) Mycke bättre än korv som ja fick igår :)

Söndag

Åter igen är den här, veckans sista dag :(
Vaknade i morse å va tjock i halsen å lite små öm. Så typiskt. Jag tycker inte att jag är annat än sjuk ju.
I morgon blir det skola med föreläsningar. Och sen tänkte jag försöka ta mig iväg på ett träningspass (Step såklart) :) å det ser jag fram emot :)


2012-05-04

Ibland är inte humöret på topp, tyvärr. HAr försökt få Tilde att sova halva dan för att hon har varit så trött. När hon väl somnar och senare vaknar så är man ju överlycklig över att hon är vaken för då är hon mitt gotroll. Sen dröjer det inte länge innan gnället börjar och denna oförmåga (eller bortskämdhet) att fixa något själv. Ett ständigt mamma hela tiden. Och detta pågrund av att hon ville ha nånting från hennes rum, hennes rum som förövrigt ligger bredvid köket, men hon kan inte hämta för det ska jag göra? Sen ikväll kommer väl det ständiga dåliga samvetet när hon väl sover. Ska det alltid vara så? Man blir irriterad och när dom väl sover så är dom änglar och då ska det dåliga samvetet smyga sig fram. Tråkigt att det ska vara så. Och lite tråkigt att man inte kan vara nöjd med det som man gör hyffsat bra iaf.
Nästa dag kanske blir bättre? Å i helgen är vi ju hemma alla 3 :) Och det ser vi fram emot väldigt mycket :)

God morgon

Fick lite sovmorgon så nu känner jag mig utvilad :) och jag ser fram emot dagen :)


Mår sådär halvbra

Har haft ett illamående som pågått i 3 dagar och magen är inte ok... Ingen aptit men jag tvingar i mig lite granna då och då :) kan ju säga att jag börjar bli lite skitöm ;)

Gjorde fläskpannkaka till middag ikväll och gud så gott. Önskar bara att jag kunde ha gjort den när jag har aptit.


Hos Emilie

Just nu är jag och Tilde lite barnvakt åt Ellen då Emilie hade ett snabbt litet ärende. Skönt å komma utanför dörren lite :) så nu ligger jag och tilde å myser i deras soffa medans Ellen sover :)


Uppe med tuppen

Å idag ska jag spendera dagen med att jobba :)
Men just nu är vi och lämnar in Patrics bil på verkstaden så den blir fixad sen den där tjejen körde in i den...


12-05-01

Idag har varit en riktig trött dag. Kom i säng strax efter halv 1 i natt, och Tilde vaknade strax före 7 :( dessutom vaknade hon med 39,5 i temp. Så vi la oss i soffan å kollade bompa och sen somnade vi om. 20 över 9 vaknade jag och fick då gå in å väcka Patric som antingen glömt ställa larmet eller som stängt av de av trötthet. Han skulle ju nämligen börja jobba klockan 10. Eftersom Tilde varit hängig så har vi legat i soffan hela dagen... Men vid 3 så klädde vi på oss och mötte upp mamma och syster för en fika. Och nu ligger vi i ett härligt bad jag och Lill hjärtat.


RSS 2.0