God morgon :)

Ligger och myser i sängen med mina älsklingar :)
Tilde har åkt på feber igen men hon verkar piggare idag :)
Hon va ju som sagt lite risig i magen igår fm så det var nog en liten bakterie bara :)
Idag måste jag in på skolan och lämna in arbetet och sen i em blir det mys med familjen Johansson/Högman :)


2012-04-29

Har haft en kanon dag med Emilie och lillgrodan på stan idag. Shoppade mig faktiskt ett par byxor. Men det blev inget handlat till Tilde och byxorna var de enda jag shoppade. Man ska inte hålla på å shoppa (alldeles för dyrt) :)
Imorgon blir det mys med Emilie Jonas och Ellen :) Då ska vi nämligen äta middag där å fira valborg eller vad man säger :) Ska försöka ha med mig kameran då, det händer ju liksom inte så ofta :)
Nej nu ska jag nog göra mig en kvällsmacka å så blir det väl en film sen :)
Syns och hörs :)

Soff mys

Nyss kommit hem fram stan. Tilde är inte riktigt pigg idag. Magen verkar inte vara på höjdare humör å hon e jätte gosig å lugn. Å äter i princip ingenting :/

Nej nu är det nog dags att börja med middagen...


Soffhäng

Jag och Tilde startar dagen med lite soffhäng :) Sen ska Tilde till sin farmor och farfar för att fira faster Millan och jag ska på 50 års kalas. Så vi ska på nöjeshallen och köra gocart å laserhallen. Ikväll kommer vi äta middag och bowla i Kramfors. Så det blir lite fram och tillbaka slängandes men vad gör väl det :)
Nej de ska som sagt bli en rolig dag. Men nu måste jag packa Tildes bag med blöjor och grejjer :)


Mys med älskade Emilie

Å ungar såklart :)


God morgon :)

Här ligger man och önskar att man kunde sova. Vaknade av en sån där tvärvakning, ni vet då man nästan sätter sig upp i sängen, och efter det så var det kört. Det e ju nästan pensionärsvarning när man vaknar den tiden och sen när man inte ens kan somna om efter det... Men då kan man ju alltid passa på att blogga i värsta fall ju ;)
När jag var hos frissan i onsdags så hade jag ju bokat tiden på internet, så då valde jag ju damklippning som dom hade, den tiden var på 45 min och jag går ju aldrig till frissan så jag vet ju inte hur lång tid det tar. HAde bokat tiden klockan 1, men jag var lite tidig så jag var der redan halv, men det var lugnt just då så då körde vi igång. När jag gick ut från frissan så var klockan 2 :/ Så hon sa att nästa gång ska jag nog ringa in och boka tid och säga att det behövs lite mer tid till mitt hår.
Sen ger jag ju alltid fria tyglar dom få gånger jag går. Men hur kommer det sig att dom flesta bara vill klippa några cm? Fick ett förslag på ca 5-6 cm men hon insåg nog att jag tyckte det var lite tråkigt ;)
Mitt hår växer ju som ogräs och nu i slutet så hängde det bara och var livlöst, och det gick inte att göra någonting med det :(
Om man kollar här, det här var i höstas när jag började skolan i början på aug...
Här är i jan, 5 mån senare. Man ser visserligen inte hur långt de e men man ser att de e längre
Februari, ser fortfarande inte riktigt längden men
Å april
Om nån timme ska jag och Tilde åka till Emilie :) Så ska vi gå till nån lekpark å mysa med barnen :)

Ny färg med

Passade på att färga håret på morgonkvisten :) andra blir ljusare mot sommaren så jag kör tvärtom :)


God morgon :)

Idag är vi på ett fantastiskt humör :) mysa på morgonen är ju så härligt :)


Nyklippt :)

Dålig bild men det får ni köpa :)


Tisdag

I morgon är det först skoldagen på länge :) ska bli skoj å träffa klicken som jag har saknat :)
I morgon ska jag även lyxa till det lite granna :)
Ser även fram emot att träna igen...


Kvällsmys i soffan

Snart läggdags för den lilla tjejen. Så vi passar på att mysa ordentligt i soffan. Men nu säger hon att det är dag för katt å mus å hoppa ner i sängen :) så bäst vi springer å borstar tänderna då :)


Paris

Vi kom till Paris på torsdagsförmiddagen. Vi hade inga planer så vi tog metron några stationer bort för att äta lunch. Sen strosade vi omkring resten utav dagen.
På fredagen så åkte vi till Disneyland. Ett fantastiskt ställe och jag fick dåligt för att Tilde inte var med. Men vi kommer garanterat att åka tillbaka så Tilde får uppleva det :)
På lördagen köpte vi med oss picknick och for till Eiffeltornet. Planen var att åka upp men hissarna var trasiga och var det flera dagar framöver. Men det var häftigt att bara sitta nedanför med :)så där åt vi baguetter, kex, ost och vin (läs coca cola för mig). På kvällen åkte vi upp i Montparnasse skyskrapan. Man står längst upp på skyskrapan och så har man utsikt över hela Paris. Det var otroligt vackert.
Söndagen åkte vi till Louvren och kollade på MonaLisa. Är ju en sp. Sak man måste göra bär man är där men det var fantastiskt tråkigt ;) Var häftigt att se MonaLisa men annars e jag inte 3mycket för konst. Vi for även till Notre dame och kollade in.
Måndagen var en shopping dag. Patric hittade några grejjer och jag hittade lite till Tilde men inget till mig tyvärr... På tisdagen kikade vi lite i stan och sen blev det bara att sitta och vänta. Var hemma i Sundsvall klockan 4 natten till onsdag, klockan 7 började jag min praktik :) har inte tagit igen det riktigt än. Fortfarande väldigt trött :)


Sjuk

Såg fram emot den lediga helgen och jag skulle få en efterlängtad sovmorgon. Det slutar med att jag vaknar sjuk klockan 05.58.... suck...
Ska uppdatera om Paris resan här snart men i morgon ska jag plugga lite å på måndag är det min sista praktikdag. Men det kanske ramlar in där emellan ;)

Mysig påsk

Har haft en härlig helg :)
Tog med Joline hem så Anna får ha några timmars barnfritt innan hennes mardrömsvecka börjar ;)

Är ganska trött idag men det får man räkna med. När vi kom hem idag förvisade jag barnen in på Tildes rum och så passade jag på att städa lite :) sovrummet är dock inte städat men... Ska försöka ta det i morgon. Måste tvätta också eftersom att vi åker på onsdag em, men är bara ledig i morgon så får fixa allt då för på tis och ons är det dags för praktik igen :)


Glad påsk :)

Kommer antagligen inte att blogga något i helgen. Idag beger vi oss till Härnösand för att fira påsken med Anna och Matte. Har en stor påse med påskägg nerpackade så nu ska vi bara packa resväskan :)


Hmmm

Är det påsk den här helgen eller?


Dagens påskkärring

Sur tjej på morgonen å glad tjej på eftermiddagen :)


Duplo torn :)

Patric och jag bygger och Tilde river :)


3/4-12

Hade klinisk examination idag på VFU:n och det gick jättebra. Trodde att jag skulle vara nervös men det kopplades liksom bort att jag vart bedömd på det jag gjorde. När vi fyllde i formuläret så vart det full pott på allt :)
På onsdag om 8 dagar beger vi oss iväg mot Sthlm, och där kommer vi att spendera natten på hotell och 06.50 på torsdag morgon går flyget mot Paris. Och i Paris kommer vi att vara till Tisdag kväll. Tilde kommer tyvärr stanna hemma vilket gör att jag inte kommer träffa henne på typ en hel vecka... Eller rättare sagt, jag kommer inte att träffa henne på en hel vecka... :( Hon kommer att ha det kanon hos sin moster Anna med familj och där kommer Jenny, Wilda och Colin också vara :) Så det kommer nog inte att gå någon nöd på henne :)
Och jag och Patric kommer nog också att ha det bra, vi får hoppas att det är härligt vårväder där nere då :) Skulle ju vara tråkigt om man fick regnrusk :)
Nej nu ska jag fortsätta slappa i soffan :)

Stolt :)

Nailed it :)


Uppdatering kommer snart :)

Är för trött just nu :) så maybe later :)


RSS 2.0