Gitt nytt år :)

Då var sista dagen här och här hemma kommer vi ha det vi gör :)

Vi blir 12 stycken här hemma på middag + ungar.

Såhär ser dagens meny ut :)
Förrätt
Gratinerad hummer och räkcocktail som alternativ.
Huvudrätt
Helstekt oxfilé med potatis och rotsaker i ugn med 2 olika såser
Efterrätt
Cheesecake

Måste åka och fixa lite för dekorationen också. I år blir det svart och silver och eventuellt lite lila :)

Uppdaterar mer under dagen eller i morgon :)


Lördag

Har visst inte blivit några inlägg sen annandagen. I torsdags kom vi hem iaf runt halv 4 på eftermiddagen och vi åkte från Skåne 04,20. Så det tar cirka 11 timmar att resa. Jag tycker att resan går snabbt och har absolut inga problem att åka den biten.

Nu närmar sig nyårsafton och det verkar bli en lugn tillställning i år men det är ju bara skönt. Är så trött efter julen och det var inte för att den var jobbig på nått sätt för alla ungar skötte sig exemplariskt :) Utan för att resandet gör en trött.

Idag blir det lite städning och så ska vi nog handla till nyårsmiddagen också. Måste kolla igenom vad vi ska ha för meny också :)

Ska se om vi kan få med några bilder från jul nu :)


Annandan

Julen är över men vi är fortfarande kvar i Skåne. Vi åker hemåt i morgon bitti igen. Det har gått över förväntan med ungarna och Tilde och Wilda har blivit riktigt bra kompisar :) Det har varit lite problem tidigare då dom är så lika :)

Ligger fortfarande i sängen men är påväg att kliva upp nu. Börjar bli lite hungrig faktiskt. Eller jag är jättehungrig. Uppdaterar imorgon igen. Kan tyvärr inte lägga upp bilder då internet är väldigt trögt :)


God jul och 1 årig förlovningsdag

Äntligen är det jul :) vi åkte 05,40 ifrån Sundsvall och var framme 15,40 i Bromölla. Resan gick väldigt smidigt och Tilde sov till Stockholm. Efter Norrköping så stannade vi och år lunch och sen fortsatte vi färden. Tilde kollade på film och sen somnade hon igen och vaknade strax före vi var framme :) nu har vi börjat dagen med varsin julstrumpa.

- Patric fick en vattenflaska av Tilde som han kan ha när han tränar.
- Tilde fick en tröja.
- Jag fick en doppler så man kan höra bebisens hjärta <3 härligt sätt att börja julaftonen på :)

Dagen har flytit på jättebra och barnen har varit riktigt snälla :)

Sen så blev det julklappsutdelning ochdet tog ganska precis 2 timmar.
Jag fick ett par efterlängtade Timberland kängor av älsklingen :) och en kofta pch halsduk av Matte :) är så nöjd :(

Och som ni förstod tidigare i inlägget så har vi en liten bebis i magen och går in i V 12 på torsdag.

Hoppas ni alla har haft en härlig dag.


Onsdag

Idag är jag hemma med en sjukling... Hon vaknade flera gånger i natt och sa aj aj mitt öra mamma, så det verkar som om tjejen åkt på öroninflammation så vi hoppas hon blir bättre. Lite mer förkyld är hon idag också. Så hon kommer nog att ta jullov nu redan och vara hemma resten av veckan :/

Sen var jag ju hos läkaren i måndags och det verkade vara allergiska utslag. Fick tavegyl och kortison. Kändes bättre första dagen men igår efter rinsmörjningen med kortison igår så blev det Inge bra. Klådan från helvetet kom och ja kliade och kliade samtidigt som tårarna sprutade... Sån fruktansvärd känsla... Såhär ser det ut, ser inte så hemskt ut men det är det


God morgon :)

 
Då är det en ny vecka och här sitter jag i sängen i mörkret med datorn i knät... Tilde sover som en stock här bredvid och snarkar så sött ;)
Jag började morgonen med att ringa dagis och säga att Tilde skulle få vara ledig idag, och sen ringde jag vårdcentralen om min klåda (duktiga jag, ringer inte gärna om sånt). Till min stora förvåning så fick jag en tid idag och det hade jag inte riktigt väntat mig... Så kvart över 2 ska jag vara på vårdcentralen idag... Nu blir jag lite nervös... Men hoppas man kan få bort klådan för den förstör min nattsömn...

Insmord i potatismjöl:)

Japp, ligger insmord i soffan med potatismjöl. Smorde in mig och det funkar, problemet är då att det börjar klia där jag inte är insmord :/ kan ju inte rulla i potatismjöl heller... Under tiden jag var insmord kollade jag och Patric på the experiment på femman. Vilket bra program och vilken tankeställare. Sjukt bra :)

För att hoppa över till något annat så "skickade" Tilde sina tuttar till tomten igår. Så i natt går vi in på natt 2 utan tutte och hon är riktigt duktig :)


3:e advent

Ska bli så skönt med lite jul :) Ser fram emot att åka ner till skåne nu, tro om veckan kommer att gå tillräckligt snabbt?
Äntligen är medvet kursen "över", såvida man inte måste göra om nån examination... Har på känn att det blir en iaf, men den som lever får se ;)
 
Har lite julklappar kvar att fixa så får se vilken dag ja ska ta tag i det...
 
I morgon bör jag iaf ringa vårdcentralen då jag fått utslag och eksem över hela överkroppen i princip. Det kliar så in i ...  Men Tilde och Patric har inga problem så de verkar ju inte smitta i varje fall ;) På nätterna vaknar jag flera gånger av att jag kliar mig, eller ja kliar låter milt men det är frenetiskt och när det börjat kan jag inte tänka på nått annat...
 
 
 
nej nu vill ungen leka häst :)

Lucia

Som jag har sett fram emot denna dagen :) tildes första luciatåg... Dom var så fina och duktiga och det var många pepparkaksgubbar ;)
Annars då?
I torsdags förra veckan följde jag med anna när hon skulle göra sin bukplastik, väldigt spännande och intressant :) på fredagen åkte vi hem och resultatet från medvet tentan kom :) ett helt å hållet oväntat E, så då fälldes en liten tår. Har dock varit säker på att dom räknat fel men icke å jag låg inte med ett halvt poäng och vinglade på gränsen heller :)

Idag är det examinations seminarie och det känns inte höjdar bra, känner mig oförberedd och nervös. Men det finns ett omtentamens tillfälle på den med som tur är :)
Nej en timme kvar nu. Hoppas vi slutar lite tidigare så vi kan skynda oss hem till mamma som vi ska gratta ikväll :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1256463/images/2012/pic_50c9b9309606ee62d301bae9.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1256463/images/2012/pic_50c9b9309606ee62d301bae9.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1256463/images/2012/pic_50c9b9309606ee62d301bae9.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1256463/images/2012/pic_50c9b9309606ee62d301bae9.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1256463/images/2012/pic_50c9bba09606ee070d69822f.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1256463/images/2012/pic_50c9bba09606ee070d69822f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1256463/images/2012/pic_50cacb60ddf2b345e000279d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1256463/images/2012/pic_50cacb629606ee62d301ccf2.jpg" class="image">


Tildes födelsedag :)

Ja igår fyllde Tilde och dagen var fullspäckad. Det öppnades paket efter paket efter paket... Hon var verkligen på kanon humör :)
På morgonen låg hon vaken i sängen och väntade på frukost och paket :) (hon väckte mig klockan 7)
Klockan 7 på kvällen stupade hon i säng och jag somnade klockan 8 i soffan. Patric väckte mig vid tio så jag kunde gå över till sängen, sen väckte Tilde mig vid halv 9 så det var en välbehövlig sovmorgon. Det är inte ofta man får sova så länge :)


RSS 2.0