Vintertid och barn...

Nackdelen med att ändra tiderna är ju att dessa ungar inte fattar att man får sova. Mason och Tilde är överlyckliga små barn när dom vaknar kl 6!!! Men men, igår hann vi med mycket pga det ;) Och nu är klockan halv 8 och vi sitter och myser i soffan så det är väl inte helt fel det heller. Får försöka hålla Masse vaken lite längre ikväll så kanske han vill sova till 7 i morgon ;) (inte för att det går att lura den mannen...)
 
Ikväll ser jag fram emot träning igen :) Så kul :) Såg att Emilie börjar bli sjuk men vi får väl hålla tummarna för att hon håller sig frisk :)
 
Nej nu ska jag göra lite frukost :)

Lördagsdejtande

Igår lämnade vi bort barnen och körde en em/kväll ute tillsammans med min syster och Matte.
Vi började med 1 timmes bowling i birsta kl 16. Sen begav vi oss vidare till Opus för en riktigt god middag, Opus är nig min favoritrestaurang. För mig blev det en filé mignon med sallad och ett glas vatten.
Tog en snabb sväng på Daltons där grabbarna tog sig en öl innan vi fortsatte mot bion.
Där såg vi captain Philips. Riktigt bra, och den fick en att fastna snabbt :) 

En riktig kanon kväll








Babysim

Idag var det äntligen dags för Mason att få hoppa ner i poolen :) Patric fick bada med honom idag så jag får krya på mig lite till. Vi var väl båda säkra att han skulle gallskrika så fort han kom ner i vattnet. Men han verkade tycka att det var ganska mysigt faktiskt. Han började grina i slutet men det berodde nog på trötthet :)





Ops, glömde visst

Inte så lätt att komma ihåg jämt att uppdatera. Vaknade självklart inte frisk som en nötkärna i lördags men det kunde ni nog gissa. Vaknade däremot med dundrande huvudvärk. Köpte iaf barnnässpray. Använder barn för jag får så ont av vuxen spray. Nässprayen gav mig iaf en falsk känsla av friskhet :/ 
Igår var jag så pigg så jag bokade in mig på 2 träningspass till idag. Har en känsla av att dom 2 passen får vänta. Måste nog krya på mig lite till. Men här kommer ett urplock av bilder från helgen












När ska det vända???

Nu är jag less på det här! Mina planer igår kväll var att vakna upp frisk som en nötkärna. Resultatet = det kunde jag glömma. Så vi provar igen. Imorgon ska jag vakna upp frisk som en nötkärna! Återkommer med resultatet imorgon. 

Imorgon är det min älskade pappas födelsedag så vi åker dit efter Tildes gympa och presentshopping. Ska bli skönt att umgås med familjen :)

Idag har förövrigt varit en fruktansvärd dag. Sjuk mamma och griniga ungar (speciellt den lilla mannen). Så nu är jag helt slutkörd!!! Har därför rymt ifrån och lagt mig alldeles ensam i ett skumbad.När  loppan lagt sig blir det nog nått avsnitt av sons of anarchy och lite Loka.




Förkylningsgnäll!!!!

Började känna mig bättre igår på dagen men sen kom kvällen och det känns som att en ångvält har kört över mig. Dundrande huvudvärk och rinnsnuva... På toppen av moset vaknar ungen 05.50 och tänker tydligen inte somna om....




Sjukstuga

Här hemma har 3/4 varit sjuk idag. Tilde mår bättre nu men kräktes i morse. Köpte lite cola till henne, åh vad jag är avundsjuk... Att se en kall colaburk i kylskåpet... Mums...

Nu ska jag sluta tänka på den där colan :) Patric har åkt på en ordentlig förkylning och har varit hemma idag, och min hals dödar mig. Har sjukligt ont, har nog aldrig haft så ont. Detta resulterade i att stackars Mason missade sitt första babysim. Men vi får gå nästa gång istället.

Jag har ju börjat köra LCHF nu eftersom att det går så bra för Emilie ❤ Hon är så fin :) 
Så idag gjorde jag lchf pasta med tonfisksås och det smakar kanske inte pasta men det ar riktigt gott och det är skönt att de finns så mycket man faktiskt kan göra utan att behöva sakna dom vanliga tillbehören :)






Börjat gympa hos jaktfalken

I ca 1 1/2 år har vi stått i kö för gympa hos jaktfalken. För några veckor sen fick vi besked om att vi fått en plats. Så på lördagar kommer vi infinna oss i bosvedjans gymnastiksal. Vi frågade Tilde innan vi tackade ja till platsen om hon ville börja i gympa och det ville hon gärna. När dagen D var här var hon inte alls pepp. Hon ville verkligen inte, hon drog ut på påklädningen för att vi inte skulle komma iväg nångång. Jag sa till henne att vi åker iaf dit och kollar och vill du fortfarande verkligen inte då så behöver du inte. Vi hann bara komma in så sprang hon iväg och började prova på. När gympan var slut blev hon besviken och dagen efter frågade hon om vi skulle åka på gympa :) ingen blev gladare än mig när hon gillade det :)




3 månader

Idag blir grabben 3 månader. Han har en vikt på 6,3 kg och är 62 cm lång. Han var på BVC för vaccinering idag. Han ar så glad och tyckte att det var så spännande när det kom in en till tjej i rummet så henne spanade han in. Å poff sa det så var det glada humöret försvunnet. Så fort dom stack in nålarna var det som att nån stoppat kniven i pojken. Det gick över typ en timme senare. Sen dess har han sovit och bara vaknat en gång för lite matintag




Renovering av köket

Det är några detaljer kvar men först måste vi ha hit en elektriker. Kakel, lister, lite tapet och lite färg. Sen är det klart. Men det är användarvänligt iaf :)





Såhär såg det ut innan






Tarzanstigen

Idag efter att vi ätit frukost så åkte vi till Tarzanstigen. Vi hade med oss varm choklad och kanelbullar (bara kolsyrat vatten till mig). Jag hade lillebror i bärselen och Patric gjorde alla "hinder" med Tilde. Det var hur mysigt som helst och hon tyckte verkligen att det var kul. Jag hade aldrig varit där tidigare men det var definitivt inte sista gången :) 










RSS 2.0