Påsken är över :)

Men inte sötsakerna ;) har fortfarande godis kvar. Å så ikväll lyxar jag till de med glass å cola. Var så sugen på nått när vi var på affären, men detta ständiga ilandsproblem: vad är jag sugen på då?
Idag fick jag visserligen med mig nått som blev ok men ibland kommer man ju hem med helt fel.


God morgon :) (17 dagar...)

Hur var eran påsk? Vi fick besök av mamma, Mellie och Lina :) fick fina blommor av dom :) sen på em var jag redigt trött kan jag lova :) 5 är inte en tid för en annan att kliva upp ;) Patric blev trött å skulle gå och lägga sig men fick en redig utskällning av sin bittra sambo i soffan när hon konstaterade att klockan bara var 20.30, han satt uppe till strax efter 9 iaf ;)
Nu väntar vi på att Patric ska komma hem från träningen så att vi kan äta frukost :) sen tror jag vi ska åka å växla lite pengar och fördriva lite tid :)


18 dagar och påskäggsletande :)

Bara 18 dagar kvar nu :)

Och lite bilder från när dom letade sina ägg :) vissa är suddiga :)


Alldeles för tidigt...

Tilde låg ju med feber som sagt hela dagen vilket gjorde att hon sovde ganska mycket. Vilker resulterade i en frisk och kry tjej och vääääääldigt pigg tjej kl 04.55... Det är inte riktigt min bästa tid på morgonen om man säger så... Jag har vant mig vid kl 7, men klockan 5??? Hon lär ju sova middag idag iaf om hon ska orka ;) å jag med ;)
Idag kommer iaf mamma, Mellie och Lina hit på påskmiddag. Så idag ska det rullas lite köttbullar, skära prinskorvarna, laxen mm. Vill inte ens tänka på vad som ska göras ;)
 
Gömde Tildes och Patrics påskägg :) Det är ingen tradition vi har haft hemma men jag tror Patrics familj hade den traditionen. Tilde har redan hittat sitt men jag har sagt att hon får vänta med att plocka fram det tills pappan i familjen vaknar.
 

Här städas det för fulla muggar... eller?

Meningen är iaf att jag ska städa. Paric åkte iväg och handlade tills i morgon och jag blev kvar hemma för att städa... Kanske bäst att jag kliver ur sängen snart då och gör nån nytta, han lär ju märka annars ;)
 
Lilltjejen har 39,5 graders feber nu stackarn. Fast hon kämpar på bra. Hon sover mesta delen av tiden. Försöker pytsa i henne att dricka iaf...  Ger inge alvedon så länge hon inte verkar ha ont eller blir gnällig...
 
nej nu ska jag ta å städa

Sjuk liten tjej

Det verkar ha varit tungt att ta sig till blåkulla igår. Idag ligger påskkärringen med 39 graders feber :/ Hon har varit pigg nu på morgonen men det märks att krafterna har tagit slut nu. Så det blir soffläge för henne idag med film och bara bli ompysslad av mamma å pappa. Vi tänkte städa och sen åka och handla lite så vi kan ha nån god påskmiddag i morgon :)


Biodejt

Nyss hemkommen från bion. Vi var och såg Johan Falk :) Bra film... Ser fram emot att sova nu :)


Dagens påskkärring


Skärtorsdag

Jag och Tilde är ledig idag, men idag har dom även lite dans och ska klä ut sig till påskkärringar så jag frågade om Tilde fick komma så hon fick vara med på det, och det fick hon självklart. Så vi köpte förkläde igår och lite smink så hon kan bli min fina påskkärring :) Så hon ska vara på dagis mellan 10-12, ett riktigt långpass :)
 
Magen v 23 med tilde
 
 
magen v 24 med lillebror
 
 
 

Påsklov

Nu är det påsklov i 5 dagar :) ska bli skönt :) avslutade veckan med en redovisning av paper arbetet. Gillar ju inte redovisningar, men det gick bra även fast jag var själv... Blev godkänd på hela arbetet och det var jätteskönt. Fick tillbaka arbetet nästan helt rent :)

I morgon har Patric fixat barnvakt så vi kan gå och se Johan Falk :) betyder att jag måste sova lite middag i morgon så jag håller mig vaken ;)


V 24 och 21 dagar kvar...

Magen har börjat bli rundare nu. Hör är skillnaden från förra veckan. Ja storleksmässigt har de inte hänt nått men på rundheten...


22 dagar...

Idag har jag och Tilde haft en dag för oss själva. Började med frukost i soffan framför barnprogram, sen packade vi väskan och begav oss på himlabadet. Hon var så goo och pussades och kramades. Vi hade riktigt mysigt. Sen mötte vi upp syster och joline och åt lunch tillsammans med dom på thai. Tilde fick en bikini av syster, så hon blev jättenöjd :) mamman lite mindre nöjd ;)
Sen storhandlade vi... Kan säga att det behövdes... Så efter en fullspäckad dag kan jag konstatera att jag lever, det gör ont!

I morgon är det dags för redovisning sv vårat paper. Gillar inte att redovisa och nu är ja ju helt själv med eftersom att jag skrev ensam... Men det löser sig nog :) sen är det påsklov till tisdag :) så nästan en veckas ledigt ;)


Vad gör jag vaken?

Jo precis som jag förespådde så var det tur att vi inte gick på nån bio. Jag sov i soffan redan innan halv nio och Patric somnade tydligen också ;) (lite senare än mig visserligen) och det är väl därför jag är vaken nu... Om jag sätter på en serie så somnar jag nog. Men först måste jag nog göra en smörgås för jag är dödshungrig... Nackdelen med att vakna mitt i natten... Hoppas ni andra sover gott :)


23 dagar kvar

Ja nu är det inte lång tid kvar faktiskt :) Gick fortare än vad jag trodde det skulle göra ;) 
 
Idag har jag gjort klart våran paper uppgift som vi hade under praktiken och så har jag varit in med den på skolan. Sen var jag upp på sjukhuset och hälsade på Emilie, Jonas och Alfred. 
 
I morgon har jag och Tilde en ledig dag så vi tänkte åka och bada :) Förhoppningsvis är det lite folk så man bara kan mysa en massa tillsammans och Tilde kanske kan öva på sin snorkling :)
 
Men nu myser vi bara i soffan och väntar på att pappsen ska komma hem så vi kan äta middag. Jag och Patric hade egentligen tänkt att gå på bio ikväll och se på Johan Falk filmen men sen ångrade jag mig för den börjar halv nio och risken finns att jag blir så trött så jag somnar. Man vill ju inte riskera att somna när man ska se på Frank ju ;)

Söndag...

Varför går helgen så nedrans fort? Har skrivit klart uppgiften som ska lämnas in i morgon. Har bara referenserna kvar men dom tar jag i morgon bitti. Eller ikväll... Orkar inte just nu. Känns inte som om den kommer bli godkänd i slutändan ändå? Vi skulle använda oss av 5 vetenskapliga artiklar och paperet fick vara Max 3 sidor vilket resulterade i nästan obefintlig diskussion... Känns ju sådär faktiskt. Men men :) de löser sig väl :)

Annars då?
Nedräkningen fortsätter och nu är det 24 dagar kvar...


God morgon

Jag är så trött så att ögonen går i kors... Sista dagen på praktiken nu. Hade slutbedömningen igår och jag är godkänd och klar... Känns väldigt konstigt att det är slut nu. 8 veckor känns som en väldigt lång tid men det är det inte... Det är väldigt kort tid faktiskt. Går väldigt snabbt. Nu är man van att åka upp dit varje dag och träffa dom här människorna. Vissa patienter sätter sig och man undrar hur det kommer gå för dom. Men det är väl så det ser ut...


Idag är det 27 dagar kvar och igår gick vi in i V 23...

Ja då har vi igen passerat över till en ny vecka. V 23 enligt ul men enligt senaste mens v24 så vi kan ju hoppas på det sistnämnda fortfarande ;) Tilde höll ju senaste mens datumet, mycket lydig tjej ;) men grabbar kan man ju inte lita på ;)

Han har där inne gått upp 100 g så väger nu ca 600g, å är 20 cm mellan huvud å stjärt typ... Som sagt vilken bjässe... Eller? ;)

Häromdagen ar jag å träffade söt Alfred för första gången :) å han var sååå liten även fast han var en lång grabb... Det är så svårt att förstå att Tilde har varit så liten och ändå mindre. Sjukt.


27 dagar kvar till resan och nu börjar det kännas som om de närmar sig :) som jag längtar :)

Å 2 pass kvar på praktiken... Vemodigt...


29 dagar kvar... och snart dags för ett kvällspass...

Jaha då var det dags, dags att starta den sista veckan på praktiken... Idag känner jag mig inte sjukt taggad om man säger så, men det brukar gå över snabbt när man kommer dit :) Har lite ont idag så det är väl mest därför som jag känner mig otaggad...
 
Har suttit idag ock skrivit halva uppgiften som skulle göras i och med praktiken. Ett paper på 3 sidor. Har kvar resultatet och diskussionen. Så det ska fixas senast torsdag fm hade jag planerat för mig själv. 
 
Den här veckan ska vi också redovisa en utav artiklarna som vi har med i våran uppgift. Känner mig inte redo för det idag men kanske på torsdag??? Måste fördjupa mig mer i den, har så jobbigt med engelskan i den som jag har tänkt redovisa... Så kanske väljer nån utav dom andra ;)
 
Nej dags att hoppa in i duschen kanske... alldeles alldeles strax... ;)

Nya bikinin och sista praktikveckan

Tänkte visa upp nya bikinin som jag köpt till utlandsresan :) är inte bekväm i att visa upp magen full med bristningar :/ men den här blev jag nöjd med :) dock sitter den lite tightare nu än när jag fick hem den... Men de går nog bra ;)

Å imorgon sätter sista veckan på praktiken igång... Härligt och sorgligt...


Nedräkning... 30 dagar kvar

Ja en månad kvar... 1 månad går så fort men det känns som om det är galet lång tid kvar... Förhoppningsvis kommer tiden bara att rusa iväg... Jag längtar efter sol, värme och semester och att njuta och mysa med mina älsklingar... Kan nån skruva fram tiden, eller göra så den går lite lite fortare... Vi längtar oss väl fram med gamla bilder från Tunisien
 
 
 
 
 
 
 

Dödligt trött

Igår somnade jag nog klockan 20.00 redan. Vet att ja såg ett avsnitt på datorn, men det blev inte många minuter :) kl 22 väckte Patric mig och vi hoppade i säng. Då hade jag så ont i bäckenet så tårarna rann. Uscha vad ont det gjorde...

Och nu är det dags att göra sig iordning och åka på praktiken :) även fast jag helst av allt skulle vilja sova!!!


V 22

Lite kort info bara. "Harry" borde vara ca 19 cm mellan huvud å stjärt å väger nu ett halvt kilo.
Å dagsfärsk veckobild...


Ont i ryggen...

Gillar verkligen praktiken men ser faktiskt också fram emot att den ska ta slut nästa vecka... Får ont av att gå och stå hela tiden... Och vissa tyngre grejer... Men jag har så himla roligt och trivs verkligen bra. Kunde nog inte ha fått en bättre handledare heller.



Å grattis till Emilie och Jonas som i lördags fick en liten Alfred :) Längtar tills jag får träffa honom :)


Man tycker inte att det händer så mycket med magen och så går man tillbaka litegrann. En jämförelsebild, ena magen är för 6 veckor sen och den andra är dagsfärsk...


barnfri...

Ikväll är jag och Patric barnfri för Tilde hade bestämt med sin farmor och farfar att hon ska sova där. Så idag blev hon hämtad av farfar på dagis och sen åkte hon direkt dit. Så just nu är jag helt ensam då Patric for iväg för att träna... Tro hur vi ska spendera kvällen då... Som vanligt kanske, man är så trött efter veckans jobb så vi båda somnar i soffan? Jag skulle ju inte bli förvånad iaf ;)
 

Klart och betalt... Äntligen semester :)

Om 39 dagar tar vi bilen ner till Sthlm. Det blir jag, Patric, Tilde, Anna och Joline. Nere i Stockholm så spenderar vi en natt på hotell hade vi tänkt och sen tidigt på onsdag morgonen flyger vi ner till Egypten och Jungle aqua park resort. Ett splash hotell med all inclusive. Ser verkligen fram emot att få komma iväg och bara vara och njuta av sol, värme och bad :) Medeltemperaturen verkar ligga på 28 grader i April och 30 regnfria dagar. Så vädret är jag inte speciellt orolig över ;) Det är värre med själva flygresan, men det ska nog gå bra... Så nu innan allt blev klart har vi fått lov att ringa till försäkringsbolaget för att kolla om försäkringen täcker mig, och till sista dagen på V 28 är jag försäkrad så jag har en vecka tillgodo när vi landar i Sverige, så det är skönt att veta :) Synd bara att det låter så länge kvar till 17 april bara :) 
 
Tilde är väldigt uppspelt och visade morfar igår vart hon skulle åka, å visade filmen på fritidsresors hemsida flera gånger :) Tror hon och Joline kommer att få en fantastisk vecka. VArför fanns inte sånt där när jag var barn haha. Det känns också skönt att vi är 3 vuxna då Tilde är en galning när det gäller vatten. Hon är inte ett dugg rädd och simmar ifrån en och hoppar från 1 meters höjder ner i vattnet och rutschkanor ska vi kanske inte ens prata om haha. Måste gå igenom Tildes sommarkläder också för att se vad hon kan ha och om det är något vi måste fylla på med innan vi reser.
 
Här är lite bilder från stället lånade från google :)
 
  
 
   
 
  
 
    
 
 
 

Pass

Gick igenom våra pass idag å titta va jag hittade :)


Barnkläder

Vi har gått igenom gamla kläder och det finns ett fåtal plagg som den nya familjemedlemmen kommer att kunna använda.
Såhär långt har vi kommit med handling av kläder än så länge... Hur mycket hade ni handlat? Vet att jag hade handlat bra mycket till Tilde redan nu...


V 21

Redan? Tycker tiden går snabbt även fast vi fick stanna i v 19 en extra vecka ;)
Ni får ursäkta bilderna som läggs upp idag på magen men jag är trött. Väldigt trött ;) men nu ska jag försöka städa undan lite då pappa ev kommer på besök i morgon. 2 pass kvar och sedan helg :)
Här kommer magen :)


Söndag

I fredags när Patric slutat jobbet så packade vi ihop oss och så åkte vi hem till Anna. Där beställde vi mat och så började vi se film men den avslutades ganska snabbt :) vi var för trötta helt enkelt :)
På lördagen åkte vi ner på badet och badade :) Tilde var helt galen. Inga hämningar alls. Hon åkte vattenrutschkana, hoppade från en sån där avtramp för simmare och hon hoppade även från en trampolin. Hon ät helt galen :) man blir alldeles slut. På em åt vi tacos och sen var det dags att börja bege sig. Stannade på Ica och handlade lite godis och sen hem för att se på filmen the impossible. Jag grinade en hel del. Kanske ingen film för en gravid :) men den var bra.

Idag blir det att försöka börja hitta vetenskapliga artiklar till vårat paper som vi ska skriva under praktiken och sen blir det ett 60-års kalas. Kommer somna som en stock ikväll ;)


RSS 2.0