29/2-2012

Jaha, då har ytterligare en månad bara svept förbi. Vart tar tiden vägen egentligen?
Tilde är fortfarande sjuk, igår hade hon 39,8 i temp, nu på morgonen så är hon feberfri men det var hon igår morse med iof. Annars är hon lite snorig (fast det är hon ju egentligen jämt) och så har hon en ordentlig hosta.
Idag får Patric komma hem tidigare från jobbet så jag kan åka till KTC för idaghar vi metodövning på kateter. Dom är obligatoriska så jag får inte missa, och jag vill inte missa heller :)
Blev ingen träning igår, och jag skäms lite. Men var så trött och så kände jag för att hänga lite med Patric. Idag ska han ut och äta middag med jobbet, så då har jag fixat barnvakt så jag kan gå och träna med Emilie. Så idag blir det aerobic och zumba.
Nej, kanske man ska kliva upp och fixa lite frukost åt mig och lillhjärtat då...

Tack Emilie

Tack för att du piffar till min design :) Jättefint :)

Trötter

Lillgullet är som sagt sjuk. Så på fm gjorde vi inte så mycket. Hon åt lite svalkande glass å så kollade vi på film. Sen när Patric kom hem så åkte jag och tränade. Började med ett pass zumba med Emilie och sen avslutade jag med ett pass Step kondition. Det vart 2 svettiga pass. Skämdes på stepen då jag kände mig slut men samtidigt så hade jag ju faktiskt redan kört en timmes pass innan.
Börjar tycka att det är ganska skönt att komma iväg och träna. Och jag är stolt över mig själv som vågar mig på att gå på pass själv.
Funderar på om jag ska gå på ett aerobic pass i morgon men får se om min fot är med på det. Har pillat på blåsorna under foten och det var kanske inte så smart... Vi får se hur det blir :)


Sjuk

Inte jag alltså. Min lilla sjukling


Helgen är över igen...

Varför går det alltid så snabbt? Den hinner bara börja som vanligt. Fredag var en lugn kväll och igår blev det utgång på Oscar. Hade några riktigt roliga stunder :)
I morgon blir jag och Tilde hemma eftersom hon har haft feber under kvällen. Hundvakt är vi också åt lilla Svea. Tilde är eld och lågor och vill ge henne mat hela tiden, eller klappa och pussa. Hela tiden nått :) hon Har nog aldrig somnat så snabbt nångång tidigare som hon gjorde ikväll. Hon hade ju Svea i sängen å fe va så spännande å mysigt :) hon ser nog fram emot i morgon när hon ska få gå med henne i kopplet :)


Helg :)

Efter lunch idag så var det dags att åka upp till KTC för våran första simuleringsövning. Idag gällde det att kolla blodtryck, puls och andning. Det var nervöst men väldigt roligt. Och det var roligt att se att även fast det bara var en docka så gick man in i händelsen så det hade lika gärna kunnat vara en riktig människa.
Sen när det var slut så åkte jag och mina hjärtan ner på stan för middag. Det blev på Oscar. God mat men lite saftiga priser kanske :/
När vi kom hem därifrån så tig jag mod till mig och bokade in ett träningspass imorgon. Alldeles ensam blir jag :) nervöst men jag måste lära mig att våga lite mer :) så nu är väl en ypperlig chans :)


FREDAG

Äntligen fredag :) så skönt :)
Jag och Patric pratade om att ev gå ut och äta idag men det är kanske omöjligt att få sig en sittplats att äta på under en lönefredag. Men man kan ju prova sig fram...
Ska bli skönt med helg. Idag blir det familjemys och i morgon blir det utgång med syster :)


Igår körde jag som sagt bodypump. Inte riktigt min grej men jag lär absolut gå igen :) Funderar på om jag ska våga mig iväg på ett pass själv imorgon på streetdance men jag vet ju inte hur avancerat det är och så. Men ska fundera på det under dagen :) nä nu måste jag lämna loppan


Torsdag

ag lever fortfarande... Lite öm i nacken men annars så var det inte så farligt (peppar peppar) I morgon lär jag inte vara lika oöm :

Allt man gör får en konsekvens

Och ibland undrar man om man tog rätt beslut. Det är så svårt att veta. Jag önskar att vi alltid kunna veta konsekvenserna av vårt handlande innan. Tänk så mycket lättare livet skulle vara...


Jag lever :)

Men så mycket mer är det inte ;) Började ju med ett pass aerobic och för en så otränad tjej som mig så var det verkligen jobbigt. Svetten flödade. Sen kom zumban som var i mer behagligt tempo, men då var det lite svårt å få till stegen å så, men det tar sig väl får vi hoppas ;) Kände mig litegranna som den där zumba videon på youtube som ni flesta antagligen ha sett, den med talangen i mitten (visst hade hon vit tröja) :) Börjar känna mig lite mör men värre blir det nog i morgon. Ska bli skönt med sovmorgon i morgon :) Tilde börjar dagis 9.30 och vi börjar på KTC 12.45. Hämtar Tilde vid 16 å då ska det lagas middag å sådär och så 19.15 kör vi igen fast då bara ett enkel pass som tur är ;) I morgon ska det provas bodypump. Nej, nu måste jag stoppa nått i magen för nu är ja döds hungrig å sen bara ligga i soffan å inte röra en fena :)

Nervös

Börjar känna mig lite stressad och nervös över vad som komma skall ikväll. För det första, kommer jag klara av det, kommer ja klara av steg å grejjer, orkar jag med min fantastiska kondis. Å om ja nu lyckas med ett pass, kommer jag verkligen klara 2? Nej fy bubblan. Nästan så ja börjar få lite ont i magen faktiskt...

Temlor

Nu har vi ätit temlor här hemma å i morgon ska ja ta me å ge till min kära klick :) så skiten tar slut :)


God natt på er

Den här tjejen är trött efter en dag med föreläsningar... Man är ovan nu :) kul att träffa "klicken" igen faktiskt. Trygga lilla klicken ;)

Blev så himla besviken då inte skorna kom idag :( dom skickades i fredags så förväntade mig ju en sms avi idag men icke. När ja kom hem kollade jag kollinr å då hade paketet sorterats i Sundsvall kl 5 i morse. Så i morgon borde dom ju komma isåna fall. Kan ju inte dröja längre än i morgon? Hm verkar inte ha skickat kläderna än, tro om den leveransen kommer bli sen? Står 20-24. Skulle ju va bra om dom kom snart me :)

Ne nu e de natti :)


Söndag och sjukt trött

Är nästan så att jag känner ångest för att jag måste på skolan imorgon. Det har blivit en brist på sämn i helgen tyvärr. Fredag natt fick Patric ett samtal och behövde åka iväg en sväng och då kunde jag inte somna om. Somnade kanske strax efter 5 å så var det uppoch hoppa strax före 9. Lördag natt så vaknar Tilde strax före 2 och är jätteledsen, sen tog det en stund att lugna ner henne och få henne att somna om, och när hon har lyckats somna om så är det kört för mig. Jag har så svårt för att somna om nu förtiden. LÄg åter igen vaken till 5 snåret och sen lyckades jag somna. Hade då gått ut till vardagsrummet för att lägga mig i soffan för att kunna underhålla mig själv utan att störa mina älsklingars sömn. Vid 7 tiden vaknade tilde upp och letade efter mig så då följde jag med in i sovrummet å så somnade vi om. När Tilde vaknade vid 9 tiden så var älsklingen så snäll så han skyndade sig ut ur rummet med Tilde så att jag skulle få fortsätta sova, men då var det redan kört igen. LÅg och vred mig några varv men jag visste hur det skulle sluta ;) 5 minuter senare så var jag också uppe.
Så nu sitter jag i soffan och vill helst av allt bara sova, men man kan ju inte missa Big Brother. Det går ju bara inte :)
Nä kanske man skulle tycka upp sig lite :)
Ser fram emot veckan iaf då det är dags att börja träna :) Emilie lär ta knäcken på mig men det är fine ;)
Ser så fram emot sommaren och värme nu också... Ljuset...

Fredag kväll

Tilde har tjatat om gosis hela dagen och jag har berättat att det får man till bompa på kvällen. Men var iväg och köpte en klubba till henne iallafall till fredags gosis :) Idag har varit en händelselös dag men lite tvättning och annars bara mysning med ungen :) Lutar mot att det blir relaxen i morgon iaf :) Nej nu vill loppan ha uppmärksamhet så det här inlägget blev verkligen bara en kortis :)

God morgon

Vad hände med min sovmorgon egentligen. Såg fram emot att dova till iallafall halv 9. Men nopp, där fick jag liksom. 07.40 väcker den där söta saken mig men jag är trött och vill bara sova... Nu är det äntligen helg :) jag och Tilde har några timmar på egen hand tills Patric kommer hem i eftermiddag, så vi får se vad vi hittar på :)

God morgon från oss i vart fall


Snart helg

I morgon är det helg igen, så härligt. Imorgon är jag och lill tjejen lediga tillsammans medan Patric jobbar till kvart 4. På lördag har vi pratat om att eventuellt tillbringa lite tid på relaxen på himlabadet då vi fick det i julklapp av Patrics föräldrar. Men vi får se hur det blir :) Å på söndag blir det ensväng till Stöde för firande av Patrics "morbror" (Patrics mosters man)
Vill egentligen inte skriva om det för jag är så rädd för att jag ska misslyckas, men ikväll har jag beställt träningsskor å träningskläder då jag känner att det är dags att köra igång. Så till veckan tänkte jag gå till Ego för att skaffa kort så att jag kan köra igång. Blev Egodels för att Emilie tränar där så hon kan tjata å gnata på mig (vilken hon allra troligast kommer att behöva göra :) ) å så var det dom eller helex som hade bäst pass utbud. Men Helex är inte speciellt öppna om priser och vad jag har fått för mig så har dom haft årsavgifter och så (vet inte hur det är nu men) Nej men det ska bli spännande och jag håller tummar och tår för mig själv...
Sen ville Patric att vi skulle börja äta efter viktväktarna eftersom att han upptäckte i duschen att magen växt så när han kollade ner så såg han bara den och sina tår ;) Och det gör inte mig nått, allt som kan hjälpa mig att gå ner 1 eller 2 kg (gångra med 10)  är bra :)I morgon är det helg igen, så härligt. Imorgon är jag och lill tjejen lediga tillsammans medan Patric jobbar till kvart 4. På lördag har vi pratat om att eventuellt tillbringa lite tid på relaxen på himlabadet då vi fick det i julklapp av Patrics föräldrar. Men vi får se hur det blir :) Å på söndag blir det ensväng till Stöde för firande av Patrics "morbror" (Patrics mosters man)
Vill egentligen inte skriva om det för jag är så rädd för att jag ska misslyckas, men ikväll har jag beställt träningsskor å träningskläder då jag känner att det är dags att köra igång. Så till veckan tänkte jag gå till Ego för att skaffa kort så att jag kan köra igång. Blev Egodels för att Emilie tränar där så hon kan tjata å gnata på mig (vilken hon allra troligast kommer att behöva göra :) ) å så var det dom eller helex som hade bäst pass utbud. Men Helex är inte speciellt öppna om priser och vad jag har fått för mig så har dom haft årsavgifter och så (vet inte hur det är nu men) Nej men det ska bli spännande och jag håller tummar och tår för mig själv...
Sen ville Patric att vi skulle börja äta efter viktväktarna eftersom att han upptäckte i duschen att magen växt så när han kollade ner så såg han bara den och sina tår ;) Och det gör inte mig nått, allt som kan hjälpa mig att gå ner 1 eller 2 kg (gångra med 10)  är bra :)I morgon är det helg igen, så härligt. Imorgon är jag och lill tjejen lediga tillsammans medan Patric jobbar till kvart 4. På lördag har vi pratat om att eventuellt tillbringa lite tid på relaxen på himlabadet då vi fick det i julklapp av Patrics föräldrar. Men vi får se hur det blir :) Å på söndag blir det ensväng till Stöde för firande av Patrics "morbror" (Patrics mosters man)
Vill egentligen inte skriva om det för jag är så rädd för att jag ska misslyckas, men ikväll har jag beställt träningsskor å träningskläder då jag känner att det är dags att köra igång. Så till veckan tänkte jag gå till Ego för att skaffa kort så att jag kan köra igång. Blev Egodels för att Emilie tränar där så hon kan tjata å gnata på mig (vilken hon allra troligast kommer att behöva göra :) ) å så var det dom eller helex som hade bäst pass utbud. Men Helex är inte speciellt öppna om priser och vad jag har fått för mig så har dom haft årsavgifter och så (vet inte hur det är nu men) Nej men det ska bli spännande och jag håller tummar och tår för mig själv...
Sen ville Patric att vi skulle börja äta efter viktväktarna eftersom att han upptäckte i duschen att magen växt så när han kollade ner så såg han bara den och sina tår ;) Och det gör inte mig nått, allt som kan hjälpa mig att gå ner 1 eller 2 kg (gångra med 10)  är bra :)
Snart är det helg och det ska bli så skönt. Jag och Tilde är lediga i morgon medans Patric jobbar till kvart i 4. PÅ lördag ska jag och Patric eventuellt till homlabadet och gå på deras relaxavdelning eftersom vi inte har varit dit än och vi fick ju det i julklapp utav hans föräldrar. På söndag blir det en sväng till Stöde för att fira Patrics "morbror" (Patrics mosters man). så så kommer den helgen att se ut.
Nu har jag iaf tagit tag i mitt fantastiska överviktiga liv och tänkte försöka att göra det lite lättare. Patric vill börja med lite viktväktarmat igen då han upptäckte iduschen att hans mage putade litegranna ;) Och jag har sagt till min söta Emilie att jag vill bli pushad till träning, och det betyder att jag ska skaffa träningskort på Ego där hon tränar. Kommer antagligen att känna mig väldigt malplacerad men så kan det vara. Men innan jag kan träna så måste jag ju fixa ett par träningsskor, så det har jag beställt idag :) Sen sa en god söt vän till mig att man ska investera i träningskläder så man känner sig snygg för det är tydligen inte kul att träna när man är ful ;) Så sagt och gjort så beställde jag nått billigt ifrån hm så jag kanske ser någorlunda ut ;)
Kommer antagligen inte se ut som dom andra (antagligen väldigt välklädda människorna på Ego, har förutfattade meningar att dom flesta där vill se snygga ut och att jag därför inte passar in)
Här är det som det har investerats i ialla fall
Nu saknas bara nått som täcker armarna, för visa armarna känner jag mig inte riktigt bekväm med, men vi får väl se. Får hoppas att det duger så länge iaf.
Skorna är från footway och kläderna är såklart ifrån HM

Hur pinsamt kan det bli?

Är det bra att börja dagens seminarie med att fråga läraren om han är hård? Det var visserligen inte så jag menade men det kan ju komma ut så fel och låta så fel. Det enda jag menade var om han vår sträng i bedömningen. Som tur var verkade han inte höra men resten av klassen fick sig ett gott skratt. Det är ju tur att man kan lätta upp stämningen ;)
Godkänt blev iaf dagens resultat så får vi hoppas att morgondagens ser lika bra ut :)


Mamma jag älskar dig!

Fick det här fina smset av mamma nyss och mina ögon fylldes med tårar... (blödig?, nej inte jag heller)


Happy valentines day

Jag går emot alla negativa människor och gillar alla hjärtans dag :) jag tycker det är mysigt. Jag älskar inte Patric mer idag än igår och vi kommer antagligen inte att göra nått speciellt. Han fick en tröja av mig i present och jag fick en dataväska med mycket plats så även mina skolböcker får plats :) Tilde fick ett sånt där troll, ni kommer ihåg dom som man själv hade när man var liten :) snart dags att skjutsa henne på dagis och jag måste plugga. Har seminarie imorgon och på torsdag.

Mitt älskade hjärta


Sidsjön

Gör oss iordning för sidsjön nu med pulka åkning :)


Lördag är förbi och söndagen är kommen ;)

Igår kom mamma och pappa och hälsade på så då bjöd vi på middag, blev Thai sallad till förrätt, helstekt fläskfilé potatisgratäng och whiskysås och efterrätt blev mammas favorit marängsvisch(?) var riktigt gott, och det är så roligt när dom kommer förbi :)
Sen har jag bokat in en hel helgs jobb i mitten på mars :) kan behövas för jag behöver spara en massa pengar :) måste va snabb som tusan så jag kan sno åt mig alla passen som kommer ut på massutskicken...
Idag blir det nog utelek med syster och familj :) kanske man ska prova igen och se om skidorna kanske vill funka bättre den här gången :)


Äntligen fredag

Som jag hade sett fram emot den hör dagen. Hade först tänkt gå på himlabadet med lillhjärtat å ha en kvalitetsdag tillsammans men sen bestämde vi drakborgen istället tillsammans med Louise och Enya så dom skulle få lära känna varann. Men inatt klockan 3 kräktes Tilde ner allting... De luktade så illa så hela familjen fick flytta ut i vardagsrummet. Runt 4 halv 5 somnade jag om igen så jag är lite trött nu på morgonen. Imorse sa hon till när hon mådde illa iaf så hon kräktes allt i toaletten :) det var ju skönt :)


God morgon :)

Ja hörrni, god morgon på er :) är väldigt trött. Men det var skönt att slippa vakna av väckarklockan. Tilde väckte mig 2 min innan :) Nu ska vi upp å göra frukost å sen ska Lillhjärtat på dagis/förskolan. Sen efter det ska vi åka och hälsa på tant Emilie och lilla Ellen :) Ska bli kul :)


Jaha

Onsdag idag, som förövrigt snart är över. Tro vad morgondagen bjuder på då? Tilde går på dagis fram till klockan 2. Funderar på om vi kanske ska gå på stan eller nått? På fredag blir det iallafall himlabadet. Bara mysa och loppa med ungen :) kvalitetstid :)


Onsdag

Ville inte alls kliva upp ur sängen när klockan ringde. Å Tilde blev förtvivlad när jag skulle lämna henne på dagis stackarn :/ Var för att alla 4 åringar sprang ut som en drös precis när hon skulle gå in så hon blev väl lite rädd. Men sen så... Sitter på skolan och väntar på dom ur min grupp så ska vi kolla igenom det sista och sen skicka in uppgifterna till seminarierna som är nästa vecka :) Skönt att vara klar i tid så man kan justera idag. Nej kanske det är dags att leta upp dom och se om dom har kommit än. På fredag tänkte nog jag och Tilde åka på himlabadet och bada och mysa då hon ändå är ledig från dagis :) Kan bli roligt för henne att loppa av sig i vattnet även fast det betyder att jag kommer vara knäckt eftersom att hon är så vild :) Men då lär ju jag också sova som en stock fredag natt?!

Hello

Hur mår ni då? Själv är ja trött, små grinig, slut och återigen slut. Vet inte vad det är. Måste vara ett lömskt litet virus ifrån Tilde som jäklas med mig. Å jag känner att vinstlotten är på g också... Huvudvärk... Yes

Syns inte så bra på bilden men Loppan hade blivit biten på dagis, tror vi iaf, personalen upptäckte det å frågade om vi sett det. Hade vi inte, å de e inte vi som tagit oss ett smakprov, för vi har större gap ;)


Tisdag

Är jättetrött idag. Hade svårt att somna igår så gick och la mig i soffan och kollade film på datorn. När patric klev upp i morse så väckte han mig så jag kunde gå och lägga mig i sängen igen. Å sen ringde klockan en å en halvtimme senare. Nu sitter Lillloppan och äter frukost och sen blir det förskolan för henne :)


Sjukligt ont

Har bestämt mig för att vara mer snäll mot mig själv och försöka röra på mig lite mer då jag ständigt får nya knutar i nacken sen jag började plugga. Kör hemma framför tvn med den härliga jillian Michaels från the biggest loser ni vet... Vi funkar bra ihop, det var värre med nu fitness coach, she's à bitch ;) tror Emilie kan hålla med om det :) det slutar med att jag har så sjukligt ont och har lust att ligga och grina i sängen. När ni andra säger att ni har träningsvärk, kan lova att det inte är någonting om man jämför med det här. Vanlig träningsvärk kan ju vara lite småhärligt,,, men det här är inte det. 2 värktabletter senare och jag kan fortfarande inte använda min ena arm :( här får ni se hur jag lider


Kul familj


Lördag

Nu uppdateras det lite iaf :) fat bara via mobilen för inte vet jag om jag är fruktansvärt korkad men på datorn får ja inte till så jag kan lägga in bilder längre... Jättekonstigt. Sist jag försökte så försvann hela inlägget såklart :/
Tilde verkar nästan frisk nu, lite förkylning men sånt får man räkna med. Men inte vet jag vad som hände med humöret för precis allting är nehe eller neeeeej. Och det skriks och det grinas och kastas saker och hon slåss gärna. Men det hör väl kanske åldern till.
Hon kanske blir lite lugnare när hon får gå på dagis igen på måndag :)

Idag ska hon få loppa vidare hos sin farmor och jag ska på tjejkväll hos min syster.


Fredag kväll

Ligger i soffan med huvudvärk idag igen. Har varit standard dom senaste dagarna. Tror den kommer ifrån nacken och axlarna... Sjukt trött är jag också... Kanske skulle man lägga sig i badkaret och bara mysa ner sig :) vad tror ni om den. Låsa in sig och få va ifred från både barn och fästman... Nej ett bad får det bli...
Har gjort klart alla uppgifter till dom 3 seminarierna som startar snart. Det som varit kul med kursen är att man faktiskt har lärt känna några nya, det tråkiga är att jag inte träffar min "klick" och dom SAKNAR jag...


Sjukstuga

Man är inte piggare än så här när man har 40,2 graders feber :( Lillstackarn


Rise and shine ...

Är sjukt trött men måste verkligen masa mig upp ur sängen... Grupparbete står på schemat iaf :)


Onsdag kväll

Loppebarnet börjar piggna till sig. Hon har nästan ätit en hel banan och druckit en 1/2 mugg med vätska. Skönt att det håller på att vända. Vad härligt det skulle vara om magsjukan försvann och febern med :) Nu sitter hon i sin fotölj och läser lite bok för oss. Väldigt spännande, dock borde jag läsa i min lilla egna bok utvecklingspsykologiska teorier. Har tyvärr huvudvärk utan dess like men hello Freud, Eriksson, Mahler och Bowlby here i come

Magsjuka och feber

Men inte jag alltså, den är den söta lilla avkomman som har drabbats såklart. Själv gammal som man är så har kroppen äntligen börjat bli piggare efter utgången i helgen. Men jag ska ju inte ljuga och säga att jag inte har mersmak. Det är ganska skönt att komma ut på krogen, både som mamma och studerande. Oavsett om man dricker eller ej så är det en sorts avslappning. Man behöver det som mamma och ännu mera nu när man pluggar faktiskt :) Ska läsa lite om psykoanalytiska teorier nu fast kanske jag ska ta ett avslappnande bad först? Skrev ju igår att jag klarade omtentan i Anatomi, alla andra blev så glada och jag innerst inne med men nånstans känns det jäkligt surt att kämpa, kämpa och kämpa och ändå bara få ett E... Jag hatar att jag känner såhär eftersom att det inte är jag... Jag har väl aldrig förr brytt mig... Men jag är överlycklig, men det är surt. Desto gladare blev jag faktiskt över min läkemedelsberäkning som jag åter igen misslyckades med. Jag misslyckades med hela 0.5 poäng :) Hur underbart är inte det? Haha Hur kan man nu bli lycklig över det resultatet men mindre glad över ett lyckat anatomiprov? Jo för jag har aldrig haft lätt för matte, men det här fattar jag verkligen :) Å ja hade gjort slarvfel. Ska det inte kännas surt då då när jag hade gjort slarvfel? Jo men nu får jag möjlighet att öva mer, hade jag klarat den hade jag låtit boken ligga tills nästa lekemedelsberäkningsprov... Men övning ger färdighet säger dom ;) Nej ett bad eller en dusch nu, förtjänar jag :)

RSS 2.0