Mår pyton

Fy, fattar inte dom som kan dricka varje helg. Jag är helt knäckt idag och jag har verkligen mått skit nu på morgonen. Tilde låg halvvaken när jag kom hem i natt så du tjuvade jag med mig henne till våran säng. Nu ligger hon och sover i sackosäcken här i vardagsrummet. Medans jag tänkte kolla upp när pizzerian öppnar, för jag behöver pizza nu... Vi har inget gott här hemma

Härligt med en liten sovmorgon idag. Vi kl...

Härligt med en liten sovmorgon idag. Vi klev upp för 20 minuter sen :) Tilde har ätit sin frukost och lite frukt och jag har bara njutit av att se på henne. Vissa dagar är nästan som magiska på nått sätt. Ikväll blir det tjejkväll och utgång.


Nu ska jag och Grodan snart packa in oss i...

dsc00504 (MMS)

Nu ska jag och Grodan snart packa in oss i bilen för att åka på ljuspartyt! Syns senare :)


Torsdag

och jag föröker fixa lite här hemma, tänkte hänga upp mitt lilla hjärtas gardiner men ni ska ju inte tro att gardinstängerna räcker eftersom att det är som dubbelfönster. Blev så ledsen så nästan all ork försvann ur mig. Ikväll ska jag på ljusparty, ska bli spännande för det är ju inte varje dag och jag hade sån tur att monstret får följa med hon också. Måste plocka fram kläderna till begravningen också, gruvar mig nått så fruktansvärt. Har aldrig gått på en begravning och alltid sagt att jag aldrig skulle öra det heller men i morgon är det dags. Tilde ska leka med Jennie under tiden, vi får hoppas det går bra men det betvivlar jag inte :)
Sen måste jag även tillägga att jag SAKNAR DIG EMILIE och KIWI såklart

Tilde visade mamman igår hur man tvättar. ...

dsc00502 (MMS)

Tilde visade mamman igår hur man tvättar. Igår lämnade vi henne hos farmor och farfar då jag och patric skulle jobba idag. Så jag får inte träffa henne försen i morgon :( saknar mitt lilla hjärta. Men sen är jag ju ledig till på måndag. Idag har jag tagit mod till mig och bokat tid hos tandläkaren. Och det är stort för att vara mig. Är så stolt. Tror patric blev det också :)


Jag är ledsen men ni får tyvärr ingen uppd...

dsc00489 (MMS)

Jag är ledsen men ni får tyvärr ingen uppdatering i natt då jag inte får igång internet. Var väldigt trött på för natten men nu känner jag mig hur pigg som helst igen och det är skönt. Men visst längtar jag hem till sängen. Och till mina älsklingar. I morgon ska jag fixa lite i Tildes rum. Hänga upp gardiner och så:) sen ska det målas om lite möbler. Men det får bli till helgen eller nått. Pappan måste ju köpa färg först :)


tänkte försöka uppdatera

men jag orkar inte just nu, men i natt kommer det finnas massa tid till det så i natt mina kära vänner kommer nog ett inlägg

Badat bubbel, solat och bastat. Mår kanon ...

dsc00501 (MMS)

Badat bubbel, solat och bastat. Mår kanon och njuter. Ikväll middag och mamma mia


såå dålig på att uppdatera

Men har inte riktigt tagit mig tid, stör mig på vårat internet som har knökat lite (jäkla telia) men annars så funkar allt kanon. Trivs verkligen som fisken i vattnet och det är så skönt att bo så stort :) Men som sagt möbler behöver vi, i gästrummet ska vi ha en bäddsoffa har vi tänkt men så behöver ju min lilla groda möbler också :) Så det ska vi försöka fixa, men tjejen fyller ju snart 1 så då kanske hon får lite grejjer :) Nej nu ska jag stänga av dumburken för att mysa med mannen, för i morgon åker jag till Sthlm och mina älsklingar ska stanna hemma. Har inte åkt ifrån henne såhär förut. Ända tills på söndag. Jag kommer sakna ihjäl mig

Nu ska jag äntligen få se idol :) som ja...

Nu ska jag äntligen få se idol :) som jag har längtat. Rensat nästan hela undervåningen nu. Lite till kvar innan dammsugning och skurning :) men först idol :) barnet har legat och sovit nästan 2 timmar nu så flytten tar väl på henne med :)


God morgon :)

Idag ska vi göra nått så tråkigt som flyttstäd. Det blir jag, mamma och pappa :) Jag gillar :) Har fortsatt plocka lite lådor nu på morgonen, men har insett att det har kommit in ganska många förrådslådor in i lägenheten. Allting känns verkligen jättebra förutom Telia då ;) Fast nu fungerar iaf internet, och tv:n borde fungera men vi kan inte logga in, för det går inte byta rad, så svärfar trodde att det kanske var nått som var fel med systemvaran eller nått. Vi får se, ska ringa Telia så fort dom har öppnat. Tilden tar sig en liten tupplur. Hon är i alldeles extas av alla flyttlådor som man kan vara och dra i :) Men gud vad mycket saker man saknar nu när man har så många rum, det behövs shoppas nått så enormt :) Nej nu ska jag njuta lite av tystnaden :)

Ligger i soffan i nya lägenheten. Är trött...

dsc00488 (MMS)

Ligger i soffan i nya lägenheten. Är trött i hela kroppen och jag är arg på telia. Har vi beställt så allt ska va klart idag men tvn kommer inte igång försen i natt :( så jag missar idol. Det var ju det jag skulle slappna av till. Och inget internet funkar heller :( men annars känns allt bra :)


Äter lunch på dinop. Nu har vi några lass ...

Äter lunch på dinop. Nu har vi några lass kvar sen börjar upppackningen


Just nu saknar jag det där lilla monstret ...

dsc00455 (MMS)

Just nu saknar jag det där lilla monstret och hennes pappa. Som jag älskar dom :)


Nu har hon vaknat igen och då kan man få k...

dsc00482 (MMS)

Nu har hon vaknat igen och då kan man få komma och mysa ner i soffan med mamma. Å då hinner man ju träffa pappa också, pappan som för övrigt inte köpte med sig nån mat hem så nu håller jag på att hungra ihjäl :(


inte mycket gjort idag

vet inte vad det är med min lilla dotter men hon har varit väldigt grinig och klängig idag så jag har tyvärr inte fått så mycket gjort. Klockan 7 var hon helt knäckt iaf och somnade nästan på en gång. Hon som brukar lägga sig mellan 8 halv 9. I morgon börjar jag jobbet kl 8 på morgonen och när jag slutar klockan 9 på fredag morgon så flyttar vi :) Ska bli så skönt att få bo stort och ha en massa utrymme, nu får man bara hoppas på att vi kommer att trivas också :) Hoppas bara att Patric lyckas packa allt i morgon nu då så det är klart till på fredag... Nu ska jag vänta på att älsklingen kommer hem, och jag hoppas han kommer hem med mat för jag är så hungrig :)

Tar en paus

ifrån packandet. Det är så tråkigt att packa, speciellt när man måste göra det själv, eftersom att vi varvar våra arbeten så vi har ingen dag som vi kan packa på tillsammans*,9+-++++++++ plus en dotter som självklart vill och ska ha uppmärksamhet. Igår var patric och tilde hemma medans jag jobbade och idag är det tvärtom. Fick iaf höra nått som man självklart vill höra om sig själv på jobbet. En annan vikarie hade tydligen sagt att mig skulle man passa sig för eftersom att jag är såå falsk och inställsam. Kul att den ordinarie personalen får höra såna saker om mig. Det är väl helt OK att man har sina egna åsikter men till saken hör att jag har träffat månniskan ca 2 ggr. Tycker sånt där är så tråkigt, och om man då bara hade nån aning om vad man hade sagt eller gjort för att förtjäna att det ska sägas såna saker om sig. Det är väl bara att släppa och lägga det bakom sig, men det är lättare sagt än gjort när man är så känslig som man är... Men men... Kanske man ska försöka ta tag i den där packningen igen... Vet bara inte vart jag ska fortsätta nånstans, kanske dags för Patrics garderob eller kanske skafferiet. För förrådet får nog han +3



köra
33333333333, i0morgon

,,,,,..,0 ,dotter vi
d datorn bäst att sluta bloggA

Nu har vi nycklarna i våran hand och det k...

Nu har vi nycklarna i våran hand och det känns så jäkla bra :) så kanon bra :)


God morgon. Orkar inte blogga på riktigt i...

dsc00471 (MMS)

God morgon. Orkar inte blogga på riktigt idag blir det jobb för mig och patric fortsätter packandet :)


God morgon. Det är alldeles för tidigt f...

God morgon. Det är alldeles för tidigt för mig just nu men vad gör man inte för det lilla barnet :) nu kan man räkna på en hand hur många dagar det är kvar tills vi flyttar :) det är ju helt sjukt... Jag är spänd och nervös. Det ska bli så kul. Och nu har vi bestämt eftersom att vi kommer att bo så stort kommer julen firas hemma hos oss. Nej nu ska vi dra oss här i sängen. Patric ska snart kliva upp och jobba men jag och Grodan ska väl försöka packa idag kanske?


Fredag

Hade skrivit ett riktigt inlägg igår morse men då kom monstret fram och fick fram en massa rutor och helt plötsligt stängdes internet rutan ner :) så så blev det med det inlägget. Tilden och jag börjar bli bättre men Patric bara svajjar och går upp och ner hela tiden. Nu har han fått en ordentlig hosta som bara dånar i hela huset. Låter så illa. Idag ska det ringas till sundsvalls kommun om lite frågor och apropå det så ar monstret fått dagisplats :) Stora tjejen. Hon ska bara gå deltid, men det blir iaf på Bällsta förskola på avdelning Dungen :) Så det ska bli roligt :) Nej nu ska jag busa med barnet :)

Grodan äter köttbullar och makaroner

dsc00468 (MMS)

Grodan äter köttbullar och makaroner


God morgon mamma. Hoppas natten har gått b...

100media_imag002 (MMS)

God morgon mamma. Hoppas natten har gått bra. Saknar dig. Det här mms:et fick jag i morse när jag skulle gå hem från jobbet. Gissa om jag blev glad :) sovde några timmar och när jag vaknade så var det bara att inse att det inte skulle bli nått jobb för mig i natt. Har fått samma dunderförkylning som Tilde och patric :( hatar att sjukanmäla mig. Speciellt också när jag verkligen trivs på jobbet. Men bara att kurera sig till nästa veckas pass.


Natten

Sittandes på jobbet då. Har laddat med energidryck men än så länge går det riktigt bra faktiskt. Det som tyvärr är tråkigt är att jag tror jag har blivit smittad av mina älsklingar. Har fruktansvärt ont i halsen och dunkande huvudvärk. Men nu är det ju snart bara 6 timmar kvar. Så jag har snart gjort 4 timmar och det är ju kanon. Saknar min lilla minifamilj bara, man gör ju liksom det såhär på nätterna när man jobbar, och största anledningen till att man saknar dom så mycket är ju för att jag vet att dom sussar gott, så så gott och själv är jag vaken :)

Panik infinner sig

det är så sjukt mycket nu. Syster fyller 30 år till helgen så då ska man väl gratta henne, vi ska även kika på en hundutställning som hon och Lennart ska vara med i, blir ju antagligen begravning här inom 1-2 veckor, det ska jobbas mitt i alltihopa och så flytter vi om 1 å en halv vecka... Shit vart tog tiden vägen. Å vad hände med, ja men vi börjar i tid den här gången... yeah right. Så nu sitter vi här med en massa grejjer att göra och en unge som drar i allt. Visst är det underbart att flytta med barn ;) Nej nu ska vi köpa nässpray åt barnet och sopsäckar till allt jäkla skräp man samlat på sig haha. Syns senare

Måndag morgon

Natten har varit helt underbar? Eller? Nej verkligen inte, Tilde är så fruktansvärt förkyld, rinner hela tiden ur näsan, jag får inte suga ur och jag får inte ge näsdroppar och jag får inte torka... Nej, vadå? Vårat barn har ingen egen vilja... inte alls, jag lovar. Känner mig inte riktigt sugen på mitt arbetspass i natt men det blir väl bättre om jag får sova litegrann nu på dagen. Då blir jag nog fit for fight ;)

Lördag

Då var det äntligen helg igen då... Vilket betyder att helgen snart är över igen. Som tur är så har jag 2 nattpass bara nästa vecka, på måndag och tisdag.
Igår spenderade jag och Tilde fm på stan med Lina, sen när vi kom hem kom pappan också hem. Så han duschade och sen for vi till sjukhuset för att hälsa på hans mormor. Hon var inte vaken då vi var där. När vi kom hem igen ringde dom och berättade att hon hade gått bort. Så bara några minuter efter att vi gick så dog hon. Vi var hos henne och hälsade på innan vi åkte till Tunisien (var en hyffsat pigg stålmormor) så när vi gick därifrån så kramade jag inte om henne för det var så mycket folk där, sen säger jag till Patric att jag fick lite dåligt samvete över det men jag kunde ju alltid krama om henne nästa gång, så ta alltid tillvara på såna stunder för ibland som den här gången så kommer det inte en andra chans. Och det kommer jag ångra. Hon var helt underbar hans mormor. Lider så med honom för jag ser hur ont det gör honom och jag kan ingenting göra för att fixa det. Ingenting.

RSS 2.0