Jättedålig uppdatering

Har verkligen inte fått fingrarna ur (ja ni vet ju hur det fortsätter) ;) Torsdagen och fredagen spenderades iaf på Birsta, lite less på det stället men vad ska man göra? Och igår kom mamma, pappa och farmor hit också :) Så Grodan fick lite kläder ( som vanligt när mormor kommer) och till och med Morfar hade köpt ett par byxor åt henne, och farmor hade handlat lite och så hade faster skickat med 2 klädesplagg också :) På kvällen gick vi a alla fall ut och åt, och Grodan som alltid är så snäll blev på lite sämre humör och skrämde iväg gästerna. ;) Sen nen stund innan vi skulle gå så kom servitrisen och tog Tilde och gick omkring med henne. Där pratar vi service :) Tror ja och Patric kommer gå dit fler gånger ;) Nej nu ska jag gå och umgås med Grodan

Nu ska jag och Grodan åka till Bir

5bdae5de6dd3832a2488d3f670c7edfd.png

Kolla varifrån!

Nu ska jag och Grodan åka till Birsta och umgås med Marielle


Har varit väldigt dålig på att upp

0d549465caa0f43045fee8076ff29167.png

Kolla varifrån!

Har varit väldigt dålig på att uppdatera dom senaste dagarna... Har inte varit hemma så mycket. Allt är iaf lugna fisken här hemma och Grodan bara växer och utvecklas. Idag här vi iaf varit på Birsta. Och när vi var där såg vi en jätteliten bebis och jag kan inte riktigt tänka mig att Grodan varit så liten. Vi shoppade i vart fall lite kläder till henne och så köpte vi present till systers bebis. Träffade även Emilie där ute men jag var nog väldigt off. Nu får nån skämmas för det. Nej kanske lägga sig nu?


På väg på kalas. Helt oplanerat. H

5f13da9d148958c394e0b2aa03e4b864.png

Kolla varifrån!

På väg på kalas. Helt oplanerat. Hade andra planer men vad gör man då man måste visa upp barnet? :)


God morgon :)

Lill Grodan väckte mig väl för ungefär en halvtimme sen, trodde klockan var 8 så ingen är gladare än mig när ja märkte att den faktiskt var 9 :) Lite tidigt för min smak ast ändå helt ok eftersom att hon gick och la sig kvart över 8 ungefär... Fast igår kväll så sovde hon väldigt oroligt och vaknade flera gånger så när vi gick och la oss så fick hon hoppa ner i våran säng. Vill helst ha henne i vaggan nu fast ibland kan det ju iof vara mysigt. Vet inte riktigt vad det är med henne för hon har varit lite grinigare den här veckan, nu börjar humöret bli bättre men då var det sömnen istället som skulle jäklas :)

Igår spenderades dagen först med svärmor och sen på kvällen kom Emilie och Jonas och vi kollade på melodifestivalen :) Melodifestivalen är visserligen skit men Emilie och Jonas är KUNG :) haha, har alltid lika roligt när man är med dom. Nu ligger iaf ja och Grodan och myser i sängen, snart är det väl dags att kliva upp och sen när Grodan ska sova fm så tänkte jag färga håret och sen vara med Emilie. Sen måste jag tjata på Millan att hon måste klippa mig, det borde vara olagligt att se ut så här i håret ;)

Grodan sover men snart ska hon klä

-2c427b7acbeff8d3ceba45079f5c52b.png

Kolla varifrån!

Grodan sover men snart ska hon klä på sig och så ska vi åka ner på stan och äta lunch med faster Millan och "Frank" eller Sebastian som hans riktiga namn är :) vi hoppas på att pappan ska hinna hem också men det tvivlar jag på...


Snart helg...igen

Tycker det går sjukt snabbt nu faktiskt. I morgon ska vi väl eventuellt åka slalom, eller jag ska åka slalom och Patric och Millan ska åka snowboard. Får se om jag kommer åka någonting fr min hals är verkligen inte kry. På dagarna går det hur bra som helst, kicklas (stavning?) litegranna sådär men inge värre, på kvällen kommer sandpappret och på natten får jag riktigt ont. Och i morse vaknade jag utan röst :( Stackars Tilde, försökte prata med henne men det kom bara krax :) Men hon smilade ändå så hon verkade ju fortfarande veta att det var jag :) Hon ligger iaf här bredvid mig i soffan och halvsover, hon vaknar och somnar om vartannat :)

Kanske dags att göra sig något i frukostväg?

När babyvakten dör får man fortsät

3c14e9566c2d8d06761e152d73b5b5b7.png

Kolla varifrån!

När babyvakten dör får man fortsätta sova i vagnen inomhus :) och medans Grodan sover passar mamman och pappan på att kolla klart på filmen som dom påbörjade igår kväll :)


Nice...

Åhh vad skönt det känns. Grodan vaknade för en stund sen och ville ha morgon mat, å så bytte vi blöja och nu sover hon igen. Både hon och Patric sover och jag kunde inte somna om, men idag gjorde det verkligen ingenting för jag känner mig utvilad och nu har jag gjort iordning frukost och jag sitter här i tytnaden. Den som inte är allt för vanlig längre. Så nu ska jag ta mig min frukost, mysa ner mig i soffan och se lite serier.

Nu har vi även efter många om och men bokat en stuga. Vi kommer att åka till Hassela den 14 Mars, nu blev det bara sön-tors men vi står på väntlista att få hela veckan om det blir någon avbokning. Vi valde Hassela eftersom att vi har Grodan också, så det känns perfekt. Kan farmorn passa henne en dag medans jag åker skidor och dom andra kan jag bada med henne eller kanske åka lite längdskidor och dra henne på en pulka där bak. Åh vad jag tycker det känns mysigt. Har ju aldrig varit iväg sådär på vintern, så det här är en höjdpunkt för mig :) Det blir Jag, Patric, Grodan, Mats, Karina, Millan och Sebastian.I en liten liten stuga men finns det hjärterum så...

Sen i April så åker jag och Grodan till Stockholm så nu har jag mycket inplanerat :)

Grodan är vaken länge idag men nu

0-42254dbe7bc221a9717bdcca289e376c.png

Kolla varifrån!

Grodan är vaken länge idag men nu gnider hon ögonen och gäspar så det är dags att bege sig mot vaggan :) natti natti


Lagade middag åt Patric idag feta

0-4a54120afe5cd5b137da767890cffd7d.png

Kolla varifrån!

Lagade middag åt Patric idag feta och soltorkade tomater fylld fläskfile med klyftpotatis och rödvinssås. Köpte inget eftersom att Patric inte är speciellt intresserad av alla hjärtans dag och han brukar inte ens komma ihåg det, men idag kom älsklingen hem med en chokladask :) det blev jag väldigt glad över. Sen var Grodans farmor och farfar här och lämnade alla hjärtans dag present till henne och hon fick en overall och ett par jättesöta skor och jag och Patric fick varsin biobiljett :)


Lördag

Hemma hos syster och nu ska vi snart ner på City Jam. Så det blir ja, Tilde, Anna, Joline, Svea och Lennart. Vi ska trycka in oss i min lill bil och ha en mys dag på stan :) Nu måste jag klä på mig annars börjar syster skälla ;)

Torsdag och i morgon helg :)

Idag brjade vi med lite morgonmys i sängen :) Sen klev pappa och Tilde upp och krde morgonrutinerna. Tog mi en dusch och sen frukost och sen blev det Birsta med Millan. Väl hemma så fixade vi med middag och sen gjordes inte så mycket. Men nu på kvällen blev det en mysig promenad med Emilie (plopp, ditt) ;)
I morgon så ska jag och Tilde åka till Härnösand till syster yster. Där blir det tjejkväll med en massa gravida människor ;) Men dit hör inte jag längre, fast dom räknar fortfarande in mig ;) Sen åker vi väl hemåt på Lördagen och då ska Patric  jobba så man har ju inte precis nån brådska. Sen på Söndag är det Alla hjärtans dag men kommer Patric komma ihåg mig? Skulle nog inte tro det... Jag tänker nog inte anstränga mig i vart fall. Kanske bara lagar nån lite godare middsg. Lagad med kärlek ;)

Hela familjen



Jag och lill älsklingen








Natti natti på er. Nu ska jag kramas med den stora älsklingen

10 veckor

Grodan blir bara äldre och äldre :) Tiden går så snabbt, men fortfarande ändå inte. Hon har sina rutiner under dagarna men dom ändras mer och mer. Från början la hon sig runt halv 12, sen blev det halv 11 och nu mellan 9 och halv 10. Tyvärr så får vi vakna lite tidigare på morgonen istället, fast det är egentligen helt ok eftersom att jag och Patric hinner få lite egentid på kvällen.
Men som sagt lite less är jag på att vara hemma nu, det är ju mysigt på ett sätt men det hade varit skönt med ett arbete, Ville ju som sagt först bara några timmar i veckan men det finns inte så många såna jobb, så jag funderar på att leta mera och tänka mig kanske halvtid? Så kan Patric vara pappaledig. Heltid skulle kännas lite för mycket och jag vet inte om Patric skulle palla det heller :) Men än så länge har ja inte hittat nått så hojta gärna till om ni vet av något jobb :)
Nej kanske man ska ta sig en frukostmacka? Man hinner ändå inte riktigt med sig på morgonen haha :) Men hon är söt lill älsklingen. Mammas ögonsten :)

Sjuk

Har gått och blivit sjuk och det är ingen höjdare :( Speciellt inte när man har ett skrikandes barn. Nu skriker hon visserligen inte så mycket men... Nej ska nog lägga mig och vila igen

Hemma igen

och barnet ligger och sussar, Patric är fortfarande inte hemma. Snart ska jag väl hoppa i sängen för i morgon ska jag upp tidigt eftersom att jag ska på efterkoll. Känns sådär. Känns som om ja inte riktigt läkt som ja ska men det märker ja ju i morgon. Får hoppas att jag har gjort det bara :)

Sen i morgon får vi som sagt middagsbesök också :) Så efterkollen måste jag åka på affären och köpa lite mer grejjer :)

Sitter hemma hos farmorn och farfa

0e677424dca80d7a3b01587affaf1b55.png

Kolla varifrån!

Sitter hemma hos farmorn och farfarn :) Idag här vi varit i Matfors och badat på badhuset och grodan tyckte det var hur mysigt som helst :) nu hoppas vi att pappan ska komma och hämta oss :) annars blir det promenad hem när blåsningen är slut :)


Dagen

har varit riktigt mysig idag. Vaknade runt 10 snåret å då klev vi upp och städade :) Skönt att få det gjort, hann med en tvätt också :) Sen lagade vi middag till mammsen och pappsen och dom hade köpt med sig efterrätt. Mamma tyckte det såg ut som en barnklädesbutik i badrummet för alla kläder som hängde på strecket haha. Ja tvättmaskinen bör nästan gå en gång om dagen här hemma eftersom att Grodan är en riktig kräkis.

Idag har vi även varit med i tidningen :) Inte så kul att se sig själv på bild men Grodan är söt :)

Imorgon bär det av till Matfors för att bada. Blir jag, farmorn och Grodan. Patric ska iväg och leka med sina kompisar han :) Så jag och Groadan får en egendag. Och på månddag har jag och Patric bjudit hem Patrics syster och hennes kompis Björn och så Frank ;)

Nej time to natta kiddo

Morgonmys med mina älsklingar :) ä

2654dc3f14d94e409f8ab25303fe94aa.png

Kolla varifrån!

Morgonmys med mina älsklingar :) älskar mest av allt.


Latar mig i soffan och min älsklin

0-3318d224df71bb0d607e0d27a1589723.png

Kolla varifrån!

Latar mig i soffan och min älskling ligger ute i vagnen och sover. Älskar min lilla groda :)


Äntligen helg?

Gör det nån skillnad kanske? Nej inte speciellt stor skillnad faktiskt :) Idag verkar det som vanligt inte hända så mycket faktiskt. Har hittat en tv-bänk som ja skulle vilja köpa så Patric sa att vi skulle kolla på den men jag har en känsla av att det inte kommer bli av.
Inatt har min lilla älskling slagit sovrekord. Hon gick och la sig kl 22 igår så jag räknade med att han skulle vakna mitt i natten men inte då. Hon sovde i 8½ timme :) Mitt lill hjärta. Nej nu vill hon ha uppmärksamhet så hejja så länge

Bad day

Jag och Grodan tog oss en sovmorgon i morse och vaknade vid 11, då kom Patric in i sovrummet och pussade på oss. Han hade vaknat tidigare han :) Så vi började dagen med ett bad för damen och hon njöt för fulla muggar. Sen plingade det på dörren och där stod faster Millan, sen kommer grannen upp och ville ha kaffe. Sen när alla gått så latades det bara en stund. Kvällskvisten har ägnats åt ingenting och Grodan har varit väldigt gnällig idag. Vet inte riktigt hur det är med henne. Ikväll la hon sig tidigare än vanligt också. Redan klockan 10, och ikväll var det till och md ok att sova i sin vagga :) Gör mig inget att ha henne i sängen nu när vi har nya madrasser men det är ju ändå bäst när hon sover i sin egen säng. Men nu tänkte jag ta mig en natt macka och sen lägga mig i sängen och zappa... Natti natti

Dagen snart slut

Det har inte varit nån bra dag idag, kännt mig väldigt trött. Men nu känns det mycket bättre :) Har precis kommit hem från en promenad med Emilie. Mysigt för det var så skönt väder. Annars har det inte blivit så mycket gjort idag. Förmiddagen spenderades hemma och vi har bara gjort en liten avstickare idag. Patric ringde iaf 3 idag och skulle säga upp mitt abonnemang, men han sa upp det mot slutfaktura och då stängs ju abonnemanget av på en gång. Så vi åkte ner på Telia så fick jag en ny telefon av älsklingen. Så det blev en SonyEricsson Jalou. Liten och behändig och inget märkvärdigt. Men hade älsklingen fått bestämt så hade det nog blivit en SonyEricsson Aino. Men den här duger alldeles ypperligt. Nej dags att natta barnet kanske?

Rubrik?

Har varit ute på promenad med Emilie nu ikväll, å så gick vi på waynes och tog en fika, eller ja ja tog en toast eftersom att grodan spydde i min mat så ja behövde lite mer jag:) Det var iaf iskallt ute. Men men man har ju rört på fläsket iallafall. Har nattat Grodan å hon är så söt, bara ligger där å är väldigt trött men vill inte riktigt somna, men inget gnäll, hon bara kikar :) Å när man kollar till henne så kommer söt smilet :)
Nej, dags å ta sig en uppvärmande dusch kanske?

Grodan 2 månader

Idag fyller lill grodan hela 2 månader :) Känns som om det har gått så snabbt men ändå långsamt.
Igår var vi ju och fotograferade oss och fotografen var väldigt rolig och lättsam, så på Lördag kommer vi vara med i tidningen, bättre sent än aldrig, eller hur? :) Vi tog bara bilden till Tidningen nu och så beställde vi en A4 förstoring på den. Sen har vi bestämt att vi ska åka dit igen när hon är lite äldre, kanske 6-7 månader.
Idag har jag och Grodan varit  på Birsta med Millan och Karina.
Vi har ju haft tt babygym till Tilde som hon inte har varit ett dugg intresserad av, så jag har börjat fundera på om min kära dotter är lite sen, för när man läser andra bloggar om jämngamla barn så har alla andra tyckt om sina så idag köpte vi ett nytt till henne och så här såg hon ut då:





Så det var nog gymet hon bara inte tyckte om. Men Bamses djungelgym var kanon.Sen finns det även en ring till som man kan blåsa upp när hon kan sitta själv. Då kommer det se ut så här:




Idag när vi skulle äta middag iallfall så blev hon lite sällskapssjuk så Patric fick börja äta medans jag höll henne, och när han hade ätit klart var det min tur att äta så Patric kommer fram till mig och plockar upp henne och då splash! Tilde kräktes och min mat klarade sig inte :( Men men så är det ;)

Lill grodan...

2497b12df09872d7c92a6584bb2820b1.png

Kolla varifrån!

Lill grodan är på väg till fotograferingen. Självklart följer mamma å pappa med också :) Sen blir det en snabb sväng på Birsta för att kolla in ett nytt babygym eftersom att grodan inte tycker om sitt. Sakerna är för långt bort :( sen måste vi nog kolla efter en overall eftersom att hon växer som ogräs ;)


Mys unge!...

-bd4b259175ef1a994607724733953c1.png

Kolla varifrån!

Mys unge! Grodan väckte mig alldeles nyss och jag var så trött eftersom att hon har varit jätte kräkig inatt. Å så hade hon svårt att somna om efter att hon hade ätit. Men när jag ser hennes smile så blir jag världens piggaste mål lyckligaste :)


Kan inte...

4a670ed06e38ed9e91227a1ddc884a08.png

Kolla varifrån!

Kan inte somna :( Patric och Grodan sover som 2 stockar men inte jag... Va bra att man får skönhetssömn innan fotograferingen. Jag som hatar att bli fotad, å nu kommer man väl sitta där och ha stora mörka ringar under ögonen också. Fy bubblan. Nej kanske dags att göra sig ett nytt försök till sömn


RSS 2.0