En tripp till Skåne

På torsdag morgon klockan 03.30 ringde alarmet hos familjen Brolin. Vi hade förpackat bilen för att det bara skulle vara att göra sig klar och sen bege sig. Vi kom iväg lite senare än planerat. När klockan blivit 04.20 så kom vi äntligen iväg, vär tanke var att åka redan kl 4. När klockan blivit 6 så stannade vi i ett soligt Tönnebro för lite frukost.
Vid halv 7 var vi klar med frukosten så då fortsatte vi våran färd :) Nästa stopp vi gjorde var för lunch i Gränna. Där hade vi även tänkt stanna för att bada lite men med strax över 25 mil kvar var vi ju så nära så då blev vi ivriga till att komma fram istället :) Det var så mycket bilar så vi tog första bästa matställe som var ett gatukök, med för höga priser och inte speciellt bra mat. Men självklart köpte vi polkagrisar :)Den sista timmen som vi åkte var barnen less och det förstår jag men dom skötte sig ändå jättebra :)
Vi parkerade bilen i Bromölla när klockan var 15.30. Tilde fick visa vart vi skulle gå för att hitta till Jenny och Jimmy. Torsdagskvällen blev lugn med nån liten cider och drink.

Barnen äter sin första frukost ihop på fredagsmorgonenFredagen gick i lugnt tempo med ingen stress. Barnen började redan på fredag även att småtjaffsa ;) oväntat :p
På lördagen körde vi en baddag :)

På kvällen spelade vi kort och åt lite ost
och drack en liten 🍸

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0