Måndag morgon

Vi har APT på jobbet idag men jag blir hemma med lillgrodan då hon har haft magsjuka i helgen. Hon skulle annars ha följt med eftersom att dagis hat stängt. Tro vad man ska hitta på istället då? Kanske skulle man försöka sig på att städa?
När Patric kommer kommer vi fortsätta på Tildes "skoltavla", Patric har gjort som en stor tavla som vi har målat med magnetfärg i 2 lager. Nästa färg som åker på är "skoltavelfärgen", sen när vi har målat det lagret så ska ramen målas grön. Så hon kommer ha en jättestor griffeltavla på sit rum hängandes på vägen där hon kan måla med kritor och fästa magneter på, så hon kan hänga upp teckningar och grejjer :) Jag och pappan är väl mest spänd på det hela men en dag kommer hon uppskatta den lika mycket :)

Sen har vi pratat om att vi ska köpa en hoppborg till sommarstugan till barnen. Det känns lite dyrt att köpa den till Tilde bara och vet inte vad hyresvärden skulle tycka om att vi tryckte upp en sån på tomten här heller men så då köper vi den till sommarstugan för där är det ju faktiskt 8 barn :)

Kanske man ska stoppa i sig lite frukost då?

Kommentarer
Postat av: Mia

gud vad smart, den där tavlan! ni e bra smarta ni, du & patte :) ses vi nåt i veckan? jag jobbar natt tors-fre-lör.. kram :)

2011-04-05 @ 21:11:15
URL: http://marinaevelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0